Review: Vogue cosmetics Glow & Shine

Vogue review glow & shineDe producten van glow & shine zijn verrijkt met Diamond en een gouden shimmer, wat zorgt voor een subtiele glow op de huid. Dat klinkt als een mooie geurlijn om eens uit te proberen. Nou, laat ik het eens voor jullie reviewen.

Glow & Shine

De Glow & Shine geurlijn bestaat uit vier heerlijke verzorgingsproducten:
– 48H luxe Anti-Transparant, 150 ml
– Cream shower, 160 ml
– Shower foam, 200 ml
– Body lotion spray & go, 200 ml

De body- en doucheproducten van Glow & Shine bevatten een subtiele gouden shimmer. Dit houdt in dat je een klein beetje een glinstering op je huid ziet na het gebruik. Mooi voor de zomer toch?

Anti-Transparant, 150 ml

De anti-transparant is een verfrissende deo met een lichtzoete mandarijn geur, aangevuld door Jasmijn en kruidige muskus met vanille. De hele geurlijn heeft dezelfde herkenbare fruitige maar zoete geur. Ik houd daar wel van. Ik gebruik de ene keer een spray de andere keer een roller. Net eigenlijk wat uitkomt, maar een spray moet geen witte korrels afgeven. Dat heb bij deze niet ervaren.

Vogue review glow & shine deo

 

Cream shower, 160 ml

Met een dikke laag schuim onder de douche, net als in een reclame of film.Met de Glow & Shine cream shower kun je dat lekker meedoen. De uitstraling van de verpakking is luxe en zomers.

Shower foam, 200 ml

Shower foam of cream shower, wat is nou het verschil? Oké, ik had er nog nooit echt over nagedacht. De verpakking is sowieso anders. De Shower foam zit in een spuitbus / spray / mouse en de cream shower in een tube.

Vogue review glow & shine shower

Body lotion spray & go, 200 ml

Een body lotion spray heb ik volgens mij nog niet eerder gebruikt. Ik herken het vooral als een soort zonnebrandspray wanneer je het opbrengt. Het is eigenlijk dieaal. Het trek heel snel in en je merkt dat het je huid echt hydrateert. Mijn huid is heel droog doordat ik net op vakantie ben geweest aan zee en op het strand. Veel zon en water hebben mijn huid behoorlijk uitgedroogd. Ik vind deze een beetje naar honing ruiken. Hij ruikt ietwat anders dan de andere producten van deze lijn.
Een echte topper, doordat het zo makkelijk aanbrengt. Hopelijk gaat hij ook lang mee, dat weet ik nu nog niet!

Vogue review glow & shine

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *