Giechelende My little pony

My Little Pony maakt natuurlijk veel kinderen aan vrolijk, maar de nieuwste My Little Pony is er een echte ster in. De nieuwe giechelende My Little Pony maakt jouw kleintje aan het lachen.

My Little Pony Giechelende Pinkie Pie!

Pinkie Pie, het feestbeest van de Pony’s, is dol op plezier maken. Daarbij kan ze zo aanstekelijk giechelen, dat Hasbro er een speciale editie van gemaakt heeft: My Little Pony Giechelende Pinkie Pie! Probeer dan maar eens je gezicht in de plooi te houden… Laat je lekker meenemen door de vrolijke lach van de grappigste Pony uit de populaire serie. Als je Pinkie
Pie kietelt, begint ze te giechelen, kronkelen en ze giert het uit! Als je haar op haar hoofd kriebelt begint het al. Ga je even door op haar buikje, dan houdt ze het echt niet meer. Haar aanstekelijke lach zorgt ervoor dat jullie in notime zelf met tranen in de ogen liggen te rollen over de grond van het lachen.

Giechelen is ‘kinderlijk’ in de beste betekenis van het woord. En het is ook zo heerlijk aanstekelijk. Dus waar wacht je op? Geniet samen van de liefste en grappigste Pinkie Pie allertijden.

giechelende my little pony

Hier wordt graag met My little pony’s gespeeld. Mijn dochtertje heeft zelfs een heel huis vol My Little Pony’s, door papa zelf gebouwd. Het My Little Pony huis biedt onderdak aan met name kleine pony’s, maar in mijn dochters’ collectie is nu ook de Giechelende Pinkie Pie opgenomen. Wat een vrolijkerd. Ik vond het al hilarisch om het cadeau te geven, aangezien het pakketje al lachte, op het moment dat het bezorgd werd. Dat is altijd een vreemde gewaarwording, maar je wordt er wel vrolijk van, zelf nog voor je hem hebt uitgepakt.

Het is een vrij grote My Little Pony, met vrolijke grote ogen. Het is echt heel leuk vrolijk cadeautje. Pinkie Pie is de roze My Little Pony die de feestjes plant, ze kletst veel en ze is bakker.

Het materiaal waarvan de My Little Pony’s zijn gemaakt (kunststof) is stevig, maar toch zacht. Het is totaal niet kwetsbaar en kan tegen een stootje. Het is daarnaast ook makkelijk schoon te maken. Je neemt de My Little Pony makkelijk af met een natte doek, eventueel met wat afwasmiddel. De haren heb ik weleens gewassen met een beetje shampoo en crèmespoeling (wordt het lekker zacht van) en je kan het kammen. Dat doe ik overigens wel met meer poppen en barbies. Om ze schoon te houden.

Andere blogs over My Little Pony op Mama’s Mind:
Zingende Rainbowdash – My Little Pony
Verlichtende Vriendjes – My Little Pony
Seaquestria – My Little Pony

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *