Vtech toet toet

What's on mama's mind vtech RAF raceauto's Ik schreef een blog over mijn zoontje en Toet Toet auto’s van Vtech en daarna kwam natuurlijk de druk bezochte winactie van de lanceer- en racebaan van Vtech. De winnaar is bekend, zie onderaan dit artikel. Poeh, met al die namen invoeren was ik wel even druk. 88 reacties op mijn blog en 35 op Facebook. Totaal was je kans als je meegedaan hebt 1/123 dus. Spannend!

Nadat ik van Vtech een mailtje had gehad dat ik de winactie mocht doen, was ik natuurlijk erg enthousiast. Alleen had ik zelf de lanceer- en racebaan ook niet. Wat kon ik jullie er over vertellen? Buiten dat alles van toet toet auto’s gewoon superleuk is.

Tot vorige week Sinterklaas (in de vorm van mijn broer en schoonzus) mijn zoontje de lanceerbaan cadeau deden. Ontzettend toevallig. Hij is iets anders dan lanceer- en racebaan, maar wel net zo leuk.

De lanceerbaan NL Product Stunt trackgrotendeels door onze wijsneus zelf in elkaar gezet. Erg leuk om te zien hoe hij dat al snapt. Wel is hij even eigenwijs, wanneer we willen laten zien. Hoe het lanceren werkt. Elke keer als ik het voor wil doen, pakt hij de auto af. “Nee! Mama!”.

Hij wil het zelf doen. “Ja, maar lieverd. Mama wil even laten zien hoe de auto kan vliegen.” “Nee”.

Nou ik geef op, om zodra hij even niet oplet gauw de auto te pakken. “Kijk, zo is het gaaaaaf!” Roep ik. Hij kijkt geïnteresseerd. Al had hij er eerst het liefst een stokje tussen willen steken, dat ik aan zijn baan kwam. “Waauwwww”, roept hij als hij de auto gelanceerd ziet worden.

Dat wil hij natuurlijk ook proberen. Het is nog wel even oefenen om de auto goed recht voor de lanceerknop te zetten, alvorens je de knop in drukt. Soms is hij iets te enthousiast en drukt hij veel te vroeg. Of de auto staat er nog niet goed voor. Met bijna 2 jaar is het natuurlijk ook soms nog wel lastig.

Zondag kwam de grote neef van onze zoon op bezoek. Een grote knul van 5 jaar. Hij was nog niet binnen of hij spurtte richting de Toet Toet autos collectie van mijn zoontje. Ik weet niet hoe hij het deed, maar zelfs de parkeertoren was eerder van mijn zoontjes kamer gehaald, dan dat zijn jas uit was.

imageKlik, klik, klik legde hij alle banen, de parkeertoren, de garage en de lanceerbaan aan elkaar. Tja, dat is dus de behendigheid van een jongetje dat ruim 3 jaar ouder is. Verschillende muziekjes van de Toet Toet auto’s klonken door de kamer. Soms werden ze even overstemd door de zingende pinguïn onder kerstboom. Daar wordt echter iedereen wel door overstemd. Als je zijn pootje indrukt galmt er “merry Christmas” door de ruimte en dat duurt toch wel 30 seconden.

Maar er werd dus weer druk en dankbaar gespeeld met de Toet Toet auto’s in ons huis. Tim Takelwagen, Benny Bus, beide Raf Raceauto’s, Tom Tractor, wie mis ik nog? Ze zijn allemaal nog aan het bijkomen van afgelopen zondag.

En wij ook een beetje, want stiekem is dat best druk, vier kinderen en al dat speelgoed, haha. Maar wel reuze gezellig en leuk.

Hier de naam van de winnaar: imageBetty Blok van Raai!! Gefeliciteerd. Stuur binnen een week je adresgegevens naar info@mamas-mind.nl!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *