Win een Lost My Name gepersonaliseerd voorleesboek

What's on mama's mind lost my nameWin: Een Lost My Name (Wat een pech, mijn naam is weg) gepersonaliseerd voorleesboek inclusief giftwrap, dus superleuk om ook cadeau te geven! (t.w.v. 30,49).
Helaas deze winactie is afgelopen
Gefeliciteerd Yvonne. Je ontvangt een e-mail van mij.

Hoe: Ben je gek op voorlezen? Heb jij een leuke tip om de aandacht van je kindje erbij te houden bij het voorlezen aan je kleintje? Lees je vaak voor aan je kind(eren)? Reageer hieronder en laat het ons weten, ook als gewoon mee wilt doen om te winnen! Wie weet win jij het boek voor je kleintje.

Over Lost My Name
Wil jij een echt magisch boek voor je kleintje? Dan is dit boek ook echt wat voor jou. In dit boek speelt jouw zoon of dochter namelijk de hoofdrol. Het boek wordt helemaal gepersonaliseerd voor hem of haar, met de eigen naam. Samen met de magische figuren uit het verhaal ga je op zoek naar alle letters uit zijn naam.

What's on mama's mind - lost my name

Lost my name is een uniek concept. Het boek gaat over jouw kind, hij is in het boek zijn naam kwijt. Is zijn naam bijvoorbeeld Boris? Dan komen er vijf magische figuren zich voorstellen in dit boek. Tot ze allemaal een letter hebben gegeven aan jouw kleintje en jouw kleintje zijn naam weer terug heeft.
Een erg leuk cadeau om te geven bij een verjaardag of op kraamvisite en ook een goede tip voor Sinterklaas.

Voorin in het boek kun je ook nog een boodschap kwijt voor de persoon aan wie je het boek geeft. Het is deze keer een extra verrassing want er zit een special What's on mama's mind giftwrap“giftwrap” omheen. Dit houdt in dat het boek wordt bezorgd in een heel mooie envelop van aapjes inpakpapier.

Het boek kost € 26,99 inclusief verzendkosten en de giftwrap € 3,50.

Ik schreef er al eens eerder een blog over. Ook met uitleg hoe het bestellen werkt. Neem gauw een kijkje op Lost My Name. Maar doe vooral ook mee met de winactie!

En… Wil je ook je naam testen, probeer dat dan hier: testyourcharacter

Post Author: mamasmind

83 reacties op “Win een Lost My Name gepersonaliseerd voorleesboek

  Paul

  (31 oktober 2016 - 22:43)

  voorlezen is het leukst met allemaal gekke stemmetjes en ondertussen lekker praten over de plaatjes en ook vragen stellen aan onze zoon!

  Bodil

  (31 oktober 2016 - 22:38)

  Onze oudste is al een poosje content om ook af en toe ‘zelf te lezen’ (voor zover ze dat kan, ik vermoed dat ze vooral de verhaaltjes al uit haar hoofd kent).
  Onze jongste begint ook al een echt boekenwurmpje te worden. Soms is een boekje het perfecte onderhandelingsmiddel (eerst slaapzak aan, dán boekje lezen!) maar vooral veel gezelligheid. Lezen is leuk, en met je eigen naam extra bijzonder! Onze oudste zou hier geweldig blij van worden!!!

  corinda wit

  (31 oktober 2016 - 16:18)

  Het is herkenbaar, soms zijn ze snel afgeleid. Ik heb het onderdeel van het avondritueel gemaakt. Na het tandenpoetsen en het bad onder een dekentje in de stoel op zijn kamertje. Vind hij echt heerlijk!

  Luisa Hansen

  (30 oktober 2016 - 23:17)

  Ooh wauw deze had ik al een tijdje op het oog! Zal een perfect verjaardagscadeau zijn, ze heeft een hele bijzondere naam dus dat is perfect!

  Gerrianne Vittorioso

  (30 oktober 2016 - 22:51)

  Mijn nichtje wordt in januari 1 jaar. Het lijkt me super leuk om haar een boek met haar eigen naam cadeau te geven 🙂

  Nadia

  (30 oktober 2016 - 13:19)

  Een superleuk verjaardagscadeautje voor…alle kinderen! 😊 Ik doe graag mee.

  Matanga

  (29 oktober 2016 - 22:20)

  Ik lees heel veel voor aan mijn dochtertje die dol op boeken is. Ik maak voorlezen leuk voor haar door mijn stem vaak te veranderen en geluiden na te doen.

  JB

  (29 oktober 2016 - 14:20)

  Mijn tip: doe op internet wat voorwerk en ga op zoek naar de allerbeste prentenboeken / kinderboeken / voorleesverhalen. Er zijn heel wat sites die kinderboeken recenseren waardoor je al een goed beeld krijgt van een boek. Kijk bijvoorbeeld ook eens op Pinterest waar allerlei mensen een verzameling hebben gemaakt van goede prentenboeken.
  Kijk vooral ook naar wat aansluit bij je kind. Zelf hou je misschien wel van schattige berenverhaaltjes, maar je stoere zoon of dochter vindt alleen een spannend boek waarin een stoere brandweerman zo’n schattige beer uit een boom spuit leuk. 😉

  En dan aan wie ik dit boek wil voorlezen: aan mijn zoontje. Die nu gek is op de boeken van Jonny Duddle en bij wie ik straks alle boeken van Tjibbe Veldkamp ga introduceren (te beginnen met Agent en Boef). Maar een magisch boek mag niet ontbreken (al is het maar omdat ‘magie’ mijn lievelingswoord is 😉 ). Dus bij deze wil ik graag meedingen naar dit boek.

  Marjolijn

  (29 oktober 2016 - 10:31)

  Mijn dochter van 1,5 doet niets liever dan boekjes lezen. Dus hiermee kan ik haar erg blij maken.

  Mariska L

  (28 oktober 2016 - 21:16)

  Leuk voor onze dochter Valerie. Haar grote zus heeft er een gekregen van haar tante. Leuk als zij haar eigen versie heeft! Toitoitoi

  Naomi Verdel

  (28 oktober 2016 - 20:01)

  Wat leuk ! Deze winactie was mij helemaal ontgaan !! Ik lees Ivy elke avond voor uit een geleend boekje van de bieb. Super leuk om te zien dat Ivy het leuk vind als ik van stem hoogte wissel .. wat zou het leuk zijn als we een boekje winnen met haar eigen naam..

  Pleun

  (27 oktober 2016 - 16:50)

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Veerle. Ze is dol op boekjes en komt dan ook regelmatig naar mij toe omdat ik MOET voorlezen 😉 Een boekje met haar eigen naam zou natuurlijk geweldig zijn 🙂

  brants

  (26 oktober 2016 - 10:44)

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje, leuk cadeau voor sinterklaas

  kempenaers

  (26 oktober 2016 - 10:44)

  ziet er een leuk boek uit voor mijn kleinzoontje

  Jorien

  (25 oktober 2016 - 15:08)

  Standaard wordt er voorgelezen voor het slapen, maar daarnaast wordt er overdag ook regelmatig een boekje uit de kast getrokken door mijn zoontje van 3 “Jij moet deze lezen” hoe vraag je dat? “Wíl jij deze lezen? Tevens is hij erg bezig met de leters van het alfabet en het lezen van woordjes, wat is er dan leuker dan een boek met je eigen naam?

  Linda

  (25 oktober 2016 - 11:30)

  Oo ik ben echt dol op boeken en een boek als deze maakt het toch net wat specialer! Echt super leuk! Of ik hem nu win of niet, mijn dochtertje gaat zo’n boek wel krijgen want hij is te leuk om niet te kopen 😀

  Danielle

  (25 oktober 2016 - 10:40)

  Ik wil dit boek super graag winnen voor mijn zoontje!
  Ik ga geen lang verhaal opschrijven, werkt toch niet 🙂 Gewoon duimen draaien dat ik uitgekozen ga worden 🙂

  Cheryl

  (25 oktober 2016 - 10:14)

  Leuk! Ik zou graag mee willen doen voor mijn zoontje!

  Nancy Zonneveld

  (24 oktober 2016 - 22:58)

  Ik doe graag mee! Ben dol op voorlezen en zijn nu net de letters een beetje aan het oefenen 🙂 Ik doe graag mee voor m’n dochter Sophie.

  anouk schuurman

  (24 oktober 2016 - 18:24)

  wouw leuk deze zou ik graag willen winnen voor mijn zoontje hij is dol op boeken en ik op voorlezen hihi

  JZ

  (24 oktober 2016 - 11:44)

  Jazeker zijn wij gek op voorlezen.

  Wij lezen voor na het eten en na het badje.
  Nog even lekker samen in het grote bed van papa en mama met een flesje drinken erbij. Even lekker tot rust komen.

  Dus ik doe graag mee voor ons lieve kleine prinsesje!

  Eefke

  (24 oktober 2016 - 11:27)

  Ook hier doe ik graag aan mee! Ik lees mijn dochtertje van 2 meerdere keren per dag voor. Ze wil zelfs niet gaan slapen zonder te hebben gelezen. Ze roept als ik zeg we gaan slapen standaard ‘boekje’! Mijn dochtertje van bijna 4 maanden luistert al vrolijk mee. Voor haar zou ik graag dit gepersonaliseerde boek winnen aangezien mijn oudste al een boek met haar naam heeft.

  anja

  (24 oktober 2016 - 11:14)

  leuk voor de kinderen om uit voor te lezen

  melissa van stipdonk

  (24 oktober 2016 - 10:30)

  Ik lees inderdaad graag voor. Heel belangrijk ook voor de motorische ontwikkeling van ons zoontje. hij had/heeft een lichte achterstand door zijn auto immuunziekte en loopt daardoor bij de logopedist. we merken dat thuis oefenen en ook voorlezen enorm helpt en wat is nu leuker dan een boek waar zijn naam in voorkomt!

  Sabine

  (24 oktober 2016 - 10:15)

  Ik wil dit boek graag winnen voor mijn jongste dochter. Mijn oudste heft dit boek voor haar verjaardag gehad, maar mijn jongste denkt dat ze nog heel lang moet wachten omdat ze pas eind januari jarig is (als ik niet win zou het kunnen dat Sinterklaas hem ‘toevallig’ aan haar gaat geven).

  SAmantha

  (23 oktober 2016 - 22:40)

  Wauw! Duim mee voor mijn mannetje Tom

  Guusje en Juno

  (23 oktober 2016 - 21:42)

  Wat een toffe winactie weer! Deze zou ik erg graag winnen voor mijn lieve meisje Juno 😍 Het is erg mooi getekend en ook nog leerzaam 😊

  Aleesha Verhoeff

  (23 oktober 2016 - 21:00)

  Vorig jaar deed ik ook al mee om dit boek te winnen, maar helaas.
  Ik ga het dit jaar nogmaals proberen met mijn gedicht die ik toen had verzonnen. Ik lees namelijk dolgraag voor aan mijn dochter en doe dit dan ook vrijwel dagelijks. Aangezien ik altijd leuke stemmetjes verzin ligt ze dan aan mijn lippen en vraagt altijd of ik nog even door wil lezen. Het is dus niet zo moeilijk haar aandacht te vangen wanneer ik voorlees.

  Ik zou willen winnen voor mijn dochter die de naam Levi Angel draagt.
  Zou er iets of iemand zijn die de letters dan verjaagt?

  Als echte speurneuzen gaan zoeken naar de L.
  Samen leren lezen, dat wordt een leuk spel.

  Dan de letter E, wat is ermee gebeurd?
  Heeft een spannend beest hem soms meegesleurd?

  De letter V is ook al niet te vinden.
  Die hadden we misschien maar vast moeten binden.

  Als laatst de letter I, ik zie hem daar verscholen.
  Tussen de bomen, het hoge gras en de violen.

  Is er nu nog plaats voor een tweede naam?
  Anders voelt die eerste zich zo eenzaam.

  Dat blijft dus nog spannend, anders is er niks meer aan.
  En zo is dit gedichtje heel spontaan, ontstaan.

  Claudia Diependaal

  (23 oktober 2016 - 20:12)

  Voorlezen blijft leuk. Ook als de grotere kinderen de kleinere voor kunnen lezen. Is dat om bij weg te smelten. Het lijkt mij n leuk boek om te winnen.

  Aniek

  (23 oktober 2016 - 19:26)

  Ik lees elke avond voor en met je stem kun je heel veel doen wat betreft de aandacht En natuurlijk vragen stellen.

  Carolien

  (23 oktober 2016 - 19:17)

  Mijn dochter van 15 maanden is gek op boekjes. Ze wijst elke dag naar de boekjes in de kast en zegt dan:” die, die!”
  Ik lees haar vaak voor en probeer haar aandacht erbij te houden door plaatjes aan te wijzen.
  Dit boek is een leuk sinterklaaskado!

  Will

  (23 oktober 2016 - 16:08)

  Mijn oudste kleinzoon gaat voor het eerst lezen en schrijven leren op school.
  Ik denk dat hij heel erg blij wordt van dit leuke voorleesboek, waarin hij zelf de hoofdrol speelt, die hij straks zelf ook kan lezen.
  Straks een keertje oma voorlezen is ook leuk.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.

  Carina peters

  (23 oktober 2016 - 15:42)

  wat een orgineel maar vooral leuk voorleesboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *