Win een Lost My Name gepersonaliseerd voorleesboek

What's on mama's mind lost my nameWin: Een Lost My Name (Wat een pech, mijn naam is weg) gepersonaliseerd voorleesboek inclusief giftwrap, dus superleuk om ook cadeau te geven! (t.w.v. 30,49).
Helaas deze winactie is afgelopen
Gefeliciteerd Yvonne. Je ontvangt een e-mail van mij.

Hoe: Ben je gek op voorlezen? Heb jij een leuke tip om de aandacht van je kindje erbij te houden bij het voorlezen aan je kleintje? Lees je vaak voor aan je kind(eren)? Reageer hieronder en laat het ons weten, ook als gewoon mee wilt doen om te winnen! Wie weet win jij het boek voor je kleintje.

Over Lost My Name
Wil jij een echt magisch boek voor je kleintje? Dan is dit boek ook echt wat voor jou. In dit boek speelt jouw zoon of dochter namelijk de hoofdrol. Het boek wordt helemaal gepersonaliseerd voor hem of haar, met de eigen naam. Samen met de magische figuren uit het verhaal ga je op zoek naar alle letters uit zijn naam.

What's on mama's mind - lost my name

Lost my name is een uniek concept. Het boek gaat over jouw kind, hij is in het boek zijn naam kwijt. Is zijn naam bijvoorbeeld Boris? Dan komen er vijf magische figuren zich voorstellen in dit boek. Tot ze allemaal een letter hebben gegeven aan jouw kleintje en jouw kleintje zijn naam weer terug heeft.
Een erg leuk cadeau om te geven bij een verjaardag of op kraamvisite en ook een goede tip voor Sinterklaas.

Voorin in het boek kun je ook nog een boodschap kwijt voor de persoon aan wie je het boek geeft. Het is deze keer een extra verrassing want er zit een special What's on mama's mind giftwrap“giftwrap” omheen. Dit houdt in dat het boek wordt bezorgd in een heel mooie envelop van aapjes inpakpapier.

Het boek kost € 26,99 inclusief verzendkosten en de giftwrap € 3,50.

Ik schreef er al eens eerder een blog over. Ook met uitleg hoe het bestellen werkt. Neem gauw een kijkje op Lost My Name. Maar doe vooral ook mee met de winactie!

En… Wil je ook je naam testen, probeer dat dan hier: testyourcharacter

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

83 reacties op “Win een Lost My Name gepersonaliseerd voorleesboek

  Paul

  (31 oktober 2016 - 22:43)

  voorlezen is het leukst met allemaal gekke stemmetjes en ondertussen lekker praten over de plaatjes en ook vragen stellen aan onze zoon!

  Bodil

  (31 oktober 2016 - 22:38)

  Onze oudste is al een poosje content om ook af en toe ‘zelf te lezen’ (voor zover ze dat kan, ik vermoed dat ze vooral de verhaaltjes al uit haar hoofd kent).
  Onze jongste begint ook al een echt boekenwurmpje te worden. Soms is een boekje het perfecte onderhandelingsmiddel (eerst slaapzak aan, dán boekje lezen!) maar vooral veel gezelligheid. Lezen is leuk, en met je eigen naam extra bijzonder! Onze oudste zou hier geweldig blij van worden!!!

  corinda wit

  (31 oktober 2016 - 16:18)

  Het is herkenbaar, soms zijn ze snel afgeleid. Ik heb het onderdeel van het avondritueel gemaakt. Na het tandenpoetsen en het bad onder een dekentje in de stoel op zijn kamertje. Vind hij echt heerlijk!

  Luisa Hansen

  (30 oktober 2016 - 23:17)

  Ooh wauw deze had ik al een tijdje op het oog! Zal een perfect verjaardagscadeau zijn, ze heeft een hele bijzondere naam dus dat is perfect!

  Gerrianne Vittorioso

  (30 oktober 2016 - 22:51)

  Mijn nichtje wordt in januari 1 jaar. Het lijkt me super leuk om haar een boek met haar eigen naam cadeau te geven 🙂

  Nadia

  (30 oktober 2016 - 13:19)

  Een superleuk verjaardagscadeautje voor…alle kinderen! 😊 Ik doe graag mee.

  Matanga

  (29 oktober 2016 - 22:20)

  Ik lees heel veel voor aan mijn dochtertje die dol op boeken is. Ik maak voorlezen leuk voor haar door mijn stem vaak te veranderen en geluiden na te doen.

  JB

  (29 oktober 2016 - 14:20)

  Mijn tip: doe op internet wat voorwerk en ga op zoek naar de allerbeste prentenboeken / kinderboeken / voorleesverhalen. Er zijn heel wat sites die kinderboeken recenseren waardoor je al een goed beeld krijgt van een boek. Kijk bijvoorbeeld ook eens op Pinterest waar allerlei mensen een verzameling hebben gemaakt van goede prentenboeken.
  Kijk vooral ook naar wat aansluit bij je kind. Zelf hou je misschien wel van schattige berenverhaaltjes, maar je stoere zoon of dochter vindt alleen een spannend boek waarin een stoere brandweerman zo’n schattige beer uit een boom spuit leuk. 😉

  En dan aan wie ik dit boek wil voorlezen: aan mijn zoontje. Die nu gek is op de boeken van Jonny Duddle en bij wie ik straks alle boeken van Tjibbe Veldkamp ga introduceren (te beginnen met Agent en Boef). Maar een magisch boek mag niet ontbreken (al is het maar omdat ‘magie’ mijn lievelingswoord is 😉 ). Dus bij deze wil ik graag meedingen naar dit boek.

  Marjolijn

  (29 oktober 2016 - 10:31)

  Mijn dochter van 1,5 doet niets liever dan boekjes lezen. Dus hiermee kan ik haar erg blij maken.

  Mariska L

  (28 oktober 2016 - 21:16)

  Leuk voor onze dochter Valerie. Haar grote zus heeft er een gekregen van haar tante. Leuk als zij haar eigen versie heeft! Toitoitoi

  Naomi Verdel

  (28 oktober 2016 - 20:01)

  Wat leuk ! Deze winactie was mij helemaal ontgaan !! Ik lees Ivy elke avond voor uit een geleend boekje van de bieb. Super leuk om te zien dat Ivy het leuk vind als ik van stem hoogte wissel .. wat zou het leuk zijn als we een boekje winnen met haar eigen naam..

  Pleun

  (27 oktober 2016 - 16:50)

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Veerle. Ze is dol op boekjes en komt dan ook regelmatig naar mij toe omdat ik MOET voorlezen 😉 Een boekje met haar eigen naam zou natuurlijk geweldig zijn 🙂

  brants

  (26 oktober 2016 - 10:44)

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje, leuk cadeau voor sinterklaas

  kempenaers

  (26 oktober 2016 - 10:44)

  ziet er een leuk boek uit voor mijn kleinzoontje

  Jorien

  (25 oktober 2016 - 15:08)

  Standaard wordt er voorgelezen voor het slapen, maar daarnaast wordt er overdag ook regelmatig een boekje uit de kast getrokken door mijn zoontje van 3 “Jij moet deze lezen” hoe vraag je dat? “Wíl jij deze lezen? Tevens is hij erg bezig met de leters van het alfabet en het lezen van woordjes, wat is er dan leuker dan een boek met je eigen naam?

  Linda

  (25 oktober 2016 - 11:30)

  Oo ik ben echt dol op boeken en een boek als deze maakt het toch net wat specialer! Echt super leuk! Of ik hem nu win of niet, mijn dochtertje gaat zo’n boek wel krijgen want hij is te leuk om niet te kopen 😀

  Danielle

  (25 oktober 2016 - 10:40)

  Ik wil dit boek super graag winnen voor mijn zoontje!
  Ik ga geen lang verhaal opschrijven, werkt toch niet 🙂 Gewoon duimen draaien dat ik uitgekozen ga worden 🙂

  Cheryl

  (25 oktober 2016 - 10:14)

  Leuk! Ik zou graag mee willen doen voor mijn zoontje!

  Nancy Zonneveld

  (24 oktober 2016 - 22:58)

  Ik doe graag mee! Ben dol op voorlezen en zijn nu net de letters een beetje aan het oefenen 🙂 Ik doe graag mee voor m’n dochter Sophie.

  anouk schuurman

  (24 oktober 2016 - 18:24)

  wouw leuk deze zou ik graag willen winnen voor mijn zoontje hij is dol op boeken en ik op voorlezen hihi

  JZ

  (24 oktober 2016 - 11:44)

  Jazeker zijn wij gek op voorlezen.

  Wij lezen voor na het eten en na het badje.
  Nog even lekker samen in het grote bed van papa en mama met een flesje drinken erbij. Even lekker tot rust komen.

  Dus ik doe graag mee voor ons lieve kleine prinsesje!

  Eefke

  (24 oktober 2016 - 11:27)

  Ook hier doe ik graag aan mee! Ik lees mijn dochtertje van 2 meerdere keren per dag voor. Ze wil zelfs niet gaan slapen zonder te hebben gelezen. Ze roept als ik zeg we gaan slapen standaard ‘boekje’! Mijn dochtertje van bijna 4 maanden luistert al vrolijk mee. Voor haar zou ik graag dit gepersonaliseerde boek winnen aangezien mijn oudste al een boek met haar naam heeft.

  anja

  (24 oktober 2016 - 11:14)

  leuk voor de kinderen om uit voor te lezen

  melissa van stipdonk

  (24 oktober 2016 - 10:30)

  Ik lees inderdaad graag voor. Heel belangrijk ook voor de motorische ontwikkeling van ons zoontje. hij had/heeft een lichte achterstand door zijn auto immuunziekte en loopt daardoor bij de logopedist. we merken dat thuis oefenen en ook voorlezen enorm helpt en wat is nu leuker dan een boek waar zijn naam in voorkomt!

  Sabine

  (24 oktober 2016 - 10:15)

  Ik wil dit boek graag winnen voor mijn jongste dochter. Mijn oudste heft dit boek voor haar verjaardag gehad, maar mijn jongste denkt dat ze nog heel lang moet wachten omdat ze pas eind januari jarig is (als ik niet win zou het kunnen dat Sinterklaas hem ‘toevallig’ aan haar gaat geven).

  SAmantha

  (23 oktober 2016 - 22:40)

  Wauw! Duim mee voor mijn mannetje Tom

  Guusje en Juno

  (23 oktober 2016 - 21:42)

  Wat een toffe winactie weer! Deze zou ik erg graag winnen voor mijn lieve meisje Juno 😍 Het is erg mooi getekend en ook nog leerzaam 😊

  Aleesha Verhoeff

  (23 oktober 2016 - 21:00)

  Vorig jaar deed ik ook al mee om dit boek te winnen, maar helaas.
  Ik ga het dit jaar nogmaals proberen met mijn gedicht die ik toen had verzonnen. Ik lees namelijk dolgraag voor aan mijn dochter en doe dit dan ook vrijwel dagelijks. Aangezien ik altijd leuke stemmetjes verzin ligt ze dan aan mijn lippen en vraagt altijd of ik nog even door wil lezen. Het is dus niet zo moeilijk haar aandacht te vangen wanneer ik voorlees.

  Ik zou willen winnen voor mijn dochter die de naam Levi Angel draagt.
  Zou er iets of iemand zijn die de letters dan verjaagt?

  Als echte speurneuzen gaan zoeken naar de L.
  Samen leren lezen, dat wordt een leuk spel.

  Dan de letter E, wat is ermee gebeurd?
  Heeft een spannend beest hem soms meegesleurd?

  De letter V is ook al niet te vinden.
  Die hadden we misschien maar vast moeten binden.

  Als laatst de letter I, ik zie hem daar verscholen.
  Tussen de bomen, het hoge gras en de violen.

  Is er nu nog plaats voor een tweede naam?
  Anders voelt die eerste zich zo eenzaam.

  Dat blijft dus nog spannend, anders is er niks meer aan.
  En zo is dit gedichtje heel spontaan, ontstaan.

  Claudia Diependaal

  (23 oktober 2016 - 20:12)

  Voorlezen blijft leuk. Ook als de grotere kinderen de kleinere voor kunnen lezen. Is dat om bij weg te smelten. Het lijkt mij n leuk boek om te winnen.

  Aniek

  (23 oktober 2016 - 19:26)

  Ik lees elke avond voor en met je stem kun je heel veel doen wat betreft de aandacht En natuurlijk vragen stellen.

  Carolien

  (23 oktober 2016 - 19:17)

  Mijn dochter van 15 maanden is gek op boekjes. Ze wijst elke dag naar de boekjes in de kast en zegt dan:” die, die!”
  Ik lees haar vaak voor en probeer haar aandacht erbij te houden door plaatjes aan te wijzen.
  Dit boek is een leuk sinterklaaskado!

  Will

  (23 oktober 2016 - 16:08)

  Mijn oudste kleinzoon gaat voor het eerst lezen en schrijven leren op school.
  Ik denk dat hij heel erg blij wordt van dit leuke voorleesboek, waarin hij zelf de hoofdrol speelt, die hij straks zelf ook kan lezen.
  Straks een keertje oma voorlezen is ook leuk.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.

  Carina peters

  (23 oktober 2016 - 15:42)

  wat een orgineel maar vooral leuk voorleesboek

  Lisa

  (23 oktober 2016 - 14:06)

  Ik zorg wel voor een beetje snelheid bij het voorlezen want mijn tweejarige kan nog niet zo goed de aandacht erbij houden. Aanwijzen, maar niet eindeloos, en geluiden maken, overdrijven, vindt hij prachtig.

  Ik had dit boek al op het oog, met de beide namen van mijn zoon wordt het wel een dik boek, maar die wil ik hoe dan ook in mijn bezig hebben.

  SophiaG

  (23 oktober 2016 - 13:15)

  Wat ik altijd doe is mijn dochter altijd betrekken bij het verhaaltje dat ik voorlees. Dit doe ik door vragen te stellen over het verhaaltje zelf, over de plaatjes die eri staan of haar eigen mening te vragen over een verhaal.

  Susan Z

  (23 oktober 2016 - 11:34)

  Ik doe graag mee voor mijn kleine meisje. Ze is zo gek op voorlezen..
  En ze herkent haar eigen naam al..! Dit boek zou ze helemaal te gek vinden 😀

  Albertine van Veldhuizen

  (22 oktober 2016 - 23:57)

  Als je kindje snel afgeleid is tijdens het lezen kun je het best een boek nemen waar veel (interessante, kleurrijke) plaatjes in staan… Dan kun je tussendoor vragen stellen om de aandacht erbij te houden… Bv “Zie jij de rode bal ook?
  Ik doe mee voor onze dochter Daphne…zij is nu 5 jaar en helemaal met letters bezig…
  Ze komt van school thuis met tekeningen waar Kim en Zoë op staan…lekkere makkelijke korte namen….van haar VRIENDINNETJES!
  Ik vroeg haar pas al wanneer ze haar eigen naam nou eens ging oefenen haha, hoog tijd dus!!

  van erum maria louisa

  (22 oktober 2016 - 12:44)

  ik wil graag meedoen

  maaike

  (22 oktober 2016 - 12:42)

  Ook al zijn mijn dochters ‘al’ 6 en 8, ze vinden het nog steeds heerlijk om voorgelezen te worden (of om elkaar voor te lezen!). Ik maak daarom heel graag een kans op dit leuke boek!

  Fleur

  (21 oktober 2016 - 23:20)

  Zo leuk om een boek te lezen waarin je eigen naam voorkomt! Dat maakt voorlezen nog leuker

  Marja

  (21 oktober 2016 - 23:20)

  Nog een week dan wordt ons dochtertje geboren. Wat is er mooier dan een eigen voorleesboek

  Evita

  (21 oktober 2016 - 22:40)

  Ik zou het boekje graag willen winnen voor ons pas geboren neefje..

  Wat ik vaak doe om de aandacht er bij te houden is vragen naar de kleur / welk dier / welk geluid maakt het dier ?
  Ja de meeste keren moet ik de kleine pinguïn voorlezen of de luiaard die niet lui was. Dan ga je er zelf maar een spel van maken .

  Jose M

  (21 oktober 2016 - 22:37)

  Super leuk! Voorlezen is zo leuk om te doen en de kinderen genieten ervan… hoe leuk is het dan als ze hun eigen naam voorbij zien komen? Ik doe erg graag mee voor mijn twee mannen!

  Els

  (21 oktober 2016 - 21:57)

  Leuk! Ik lees mijn zoons allebei elke avond apart voor even een momentje voor hunzelf. En een nieuw boek is natuurlijk altijd leuk, maar helemaal als je zelf de hoofdrol speelt!

  Manon

  (21 oktober 2016 - 21:55)

  Mijn dochtertje van twee is dol op boeken en op voorlezen. Wat vooral vaak werkt is om soms niet gewoon alle tekst voor te lezen, maar er zelf een leuk verhaal van te maken.

  Marian

  (21 oktober 2016 - 21:37)

  Ik ben idd dol op voorlezen! Mijn dochter is nu 14 en ik lees haar nog steeds voor. Maar dat mag niemand weten…
  Ik lees ook veel voor aan mijn oppaskindje Geertje van 3. Voor haar zou ik dit geweldige boek willen winnen.
  Om de aandacht van een klein kind vast te houden kun je steeds dingen laten aanwijzen. Je leest bv.: de koning heeft een hondje. Waar is het hondje? vraag je dan…

  Anneliese de Waal

  (21 oktober 2016 - 20:06)

  Ik doe graag mee voor de kinderen Sam en Nicky, we houden erg van voorlezen, dan doen we iedere avond, vinden ze prachtig.

  Groetjes Anneliese

  Floor

  (21 oktober 2016 - 19:07)

  Ik lees heel graag voor en doe dit altijd met veel plezier!

  Anne

  (21 oktober 2016 - 18:41)

  Wat zou dat fijn zijn voor mijn kleinzoon die weinig wordt voorgelezen omdat zijn ouders er vaak te moe voor zijn als ze thuiskomen van hun werk. Als ik oppas dan lees ik wel voor maar het zou veel meer moeten en misschien met dit boek wordt er -omdat het zo persoonlijk is-meer voorgelezen!Ik hoop het zo!

  Peggy M

  (21 oktober 2016 - 15:29)

  Wat leuk, ik maak graag een kans voor mijn zoontje. Voor het slapen gaan mag hij altijd kiezen wel verhaaltje we gaan lezen. En nu hij ouder is begint hij al zoveel meer te begrijpen dat dit het voorlezen nog veel leuker maakt. Natuurlijk helemaal spannend als hij de hoofdrol mag spelen in zijn verhaaltje! 🙂

  Mireille

  (21 oktober 2016 - 14:44)

  Ik lees iedere avond voor aan mijn dochter van 5. Maar het is nog best lastig haar aandacht vast te houden. Ik zou juist graag eens proberen of ze meer geboeid is als het boek over haar zelf gaat 🙂 Zou het dus erg leuk vinden er 1 te winnen!

  Corine N

  (21 oktober 2016 - 14:05)

  Altijd lezen..en er zijn duidelijke favorieten! Maar zonder twijfel altijdeen gezellig mement om de dag te eindigen

  maaike

  (21 oktober 2016 - 10:17)

  Bij de komst van mijn nichtje ben ik begonnen met voorlezen toen ij nog in de buik van mijn zus zat. Mijn zus en ik hadden dan natuurlijk vreselijke lol. Ook toen zij geboren was en baby was las ik haar voor. Ik vind het heerlijk om haar voor te lezen. Terwijl ik altijd slecht was in Nederlands en angst had om voor te lezen, uit onzekerheid. Dit heb ik overwonnen met de komst van mijn nichtje, ik vind het heerlijk. Afgelopen zomer heb ik zelfs buiten zitten voorlezen met twee buurmeisjes. Drie kinderen van nog geen 3 jaar oud, heerlijk aan mijn lippen gekluisterd.
  Ik hoop dat ik mijn lieve nichtje ook uit dit boek mag voorlezen 🙂

  Lottie

  (21 oktober 2016 - 08:51)

  Elke dag voor het slapen gaan

  Aniek

  (21 oktober 2016 - 08:49)

  Hier kan Sint mee binnen komen. Ik loot graag mee.

  lisanne bons

  (21 oktober 2016 - 08:41)

  Wat een leuk idee en cadeau. Ik lees heel veel voor aan mijn eigen dochter maar ik ben ook vrijwilliger voor voorleeshuis. Ik lees kindjes voor met taalachterstand. Dit zou wel een super cadeau zijn als ik een voorleesperiode bij een kindje thuis afrond. Ik ga gelijk op de website kijken. Voorlezen is zo goed en fijne tijd samen.

  Jan

  (20 oktober 2016 - 23:26)

  Super leuk voor ons zoontje

  Kim

  (20 oktober 2016 - 18:47)

  Mijn zoon wordt in december 1. Iedere avond lezen we aan hem voor en dat wordt steeds leuker. We vinden het niet alleen belangrijk voor zijn taalontwikkeling, het is vooral een fijn en ontspannen moment om de dag af te sluiten. Door hem te betrekken bij het verhaal, houden we zijn interesse vast. Hij schatert het uit als we bijvoorbeeld dierengeluiden maken of over de plaatjes vertellen….Dit boek staat op ons verlanglijstje, dus we doen graag mee!

  Anne

  (20 oktober 2016 - 16:14)

  Jaa zoo leuk:)
  Dit boek wou ik eigenlijk bestellen voor kerst maar winnen is natuurlijk nog leuker!

  Wij lezen iedere dag wel meerdere boekjes.. Heerlijk samen in de schommelstoel.. En gepersonaliseerde spulletjes zijn altijd goed!

  Ben heel benieuwd wat Ezra van dit boek zal vinden

  Anna

  (20 oktober 2016 - 15:50)

  Ik doe graag mee.. ik lees vaak voor aan mijn dochtertje.. ze is nu 8 maanden en ik ben al begonnen bij drie maanden toen kon ze alleen maar luisteren.. nu kan ze haar aandacht er niet bijhouden, maar volgens mij vind ze het toch leuk..

  Judith

  (20 oktober 2016 - 14:56)

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Vester, een naam die niet vaak wordt gegeven!

  Nina Mol

  (20 oktober 2016 - 13:53)

  Wat leuk zeg! Ik doe graag mee voor mijn kleinzoon!

  Anita te Gussinklo

  (20 oktober 2016 - 13:33)

  Ect een super leuk en origineel (kraam) cadeau.
  Ik loot graag mee.

  Marian

  (20 oktober 2016 - 13:04)

  Wat leuk als kraamcadeau! Binnenkort verwacht mijn zusje haar eerste kindje. Zou dan graag zo’n boekje cadeau geven!

  Anouk

  (20 oktober 2016 - 12:10)

  Mijn zoontje is nu volop aan het oefenen met letters en voorlezen is hier altijd een momentje samen genieten! Dit leuke boek is hier van harte welkom!

  anita

  (20 oktober 2016 - 09:46)

  Mijn drie kinderen zijn gek op voorlezen en onze oudste leest al zelf (6)

  dennis kerlen

  (20 oktober 2016 - 08:44)

  Ik lees zeker 5 keer per dag boekjes met mijn zoon, dit boekje is een uitkomst.

  lizette kerlen

  (20 oktober 2016 - 08:43)

  Mijn kleine kereltje is helemaal gek van voorlezen, en “ik zie wat jij niet ziet” spelen.

  Marita

  (20 oktober 2016 - 07:39)

  zo gezellig voorlezen aan mijn zoontje,samen op het grote bed.
  plaatjes bekijken en dingen benoemen.Dit boek lijkt me erg mooi

  Minke - mamaminke.nl

  (20 oktober 2016 - 05:54)

  Wij lezen elke dag wel even. Sowieso een verhaaltje voor het slapen gaan. Maar meestal komt mijn zoontje ook vragen of ik wil lezen. Ook voor mijn dochtertje lees ik al veel, hoe jong ze ook is. We doen dan ook graag mee met de winactie.

  Kelly

  (19 oktober 2016 - 21:50)

  Superleuke prijs dit! Ik lees heel veel voor aan onze 2 dochters, maar ook aan de kinderen van mijn klas. Mijn beste tip: zorg ervoor dat je het verhaal zelf al eens hebt gelezen of kent. Je weet dan wat je kan verwachten, en kan dan veel beter de juiste klemtoon leggen, of met bepaalde stemmetjes het verhaal voorlezen, en zelfs af en toe je ogen uit het boek, en het verhaal meer vertellen. Zo heb je de aandacht van de kinderen echt.
  Maar als dat niet lukt, omdat je daar de tijd niet voor hebt, is het gewoon het belangrijkste dat je gewoon voorleest (liefst elke dag) En dan zullen de verhalen vast vanzelf nog weleens worden voorgelezen haha.

  Tess

  (19 oktober 2016 - 21:01)

  Super-origineel sintcadeau want Sint kent natuurlijk alle namen 😉

  Manon

  (19 oktober 2016 - 20:56)

  Ik zou graag willen winnen voor mijn nichtje Nina. Haar mama is juf en is dól op voorlezen. Heel veel boekjes kent ze natuurlijk al, maar deze nog niet…!

  cindy pater

  (19 oktober 2016 - 20:33)

  Mijn dochter is gek op voorlezen maar vind het nog leuker als ik haar eigen persoontje in het boek verwerk of dat ik gewoon zonder boek een prinsessenverhaaltje over haar maak en vertel.

  Moniek S lootweg

  (19 oktober 2016 - 19:32)

  Maak van (voor)lezen een feestje: niet even snel tussendoor, maar je lekker samen installeren in bed of op de bank.

  Erika van koert

  (19 oktober 2016 - 14:32)

  Wat leuk ! mijn dochter is erg bezig met letters op het moment. Erg leuk ook als ze op deze manier haar naam leert herkennen en schrijven.

  Cobi

  (19 oktober 2016 - 12:37)

  Wat een leuk boekje mijn zoon is gek op voorlezen dus als het aan hem ligt zeker iedere dag!

  Yvonne

  (19 oktober 2016 - 12:01)

  Wat leuk! Ik doe mee! Norah vindt voorlezen helemaal geweldig, dus een mooi cadeau voor Sinterklaas 🙂

  Suzanne Hin

  (19 oktober 2016 - 11:42)

  Wat een leuk idee! Mijn dochters zijn allebei wil op boekjes en worden elke avond voorgelezen. Mijn ultieme voorleestip is betrek ze bij het verhaal. Lees dus niet alleen maar de tekst, maar vraag af en toe ook iets aan je kinderen over wat je net gelezen hebt.

  Joke

  (19 oktober 2016 - 10:36)

  Superleuke winactie en dikke proficiat voor Vera! Elli is ook net 1 geworden en ze is helemaal verzot op boekjes, we lezen al vanaf dat ze geboren is elke dag meerdere boekjes! Dit boek zou onze collectie erg mooi aanvullen 😍. Onze leestip: lees een boekje voor s ochtends na het opstaan en voor de start van de ochtendrush, duurt maar 5minuten en is ideaal om rustig aan de dag te beginnen!

  Solenn

  (19 oktober 2016 - 09:44)

  Wat een mooi boekje! Zou leuk zijn voor mijn dochtertje , voorlezen doen we steeds vaker en ze kijkt ook graag zelf in boekjes.

  Debbie

  (19 oktober 2016 - 09:30)

  Zo leuk!! Mijn dochter Isabella zou hier heeeel blij van worden en mama ook natuurlijk 😉

  Famke

  (19 oktober 2016 - 09:23)

  Zo leuk om voor te lezen! 8& heb drie kinderen, dus lees ‘s avonds een baby boekje voor, daarna een peuter prentenboek en daarna leest mijn oudste mij voor uit zijn eerste leesboekje in groep 3. Hoe leuk is at!

  Dit boekje zou ik graag winnen voor mijn kleine Guusje die as zaterdag alweer 1 wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *