Win: Haren invlechten – stap voor stap

Win: Haren invlechten – stap voor stap

Gefeliciteerd Kim! (je hebt een mailtje)


Wanneer: 26 maart tot en met 11 april 2019
Hoe: Vertel waarom jij wilt winnen. Volg je ons ook op Instagram: Haren invlechten en Mamasmind

Haren invlechten - stap voor stap marianne roodbol

Haren invlechten van je dochter

Als moeder van een meisje mocht ik er ook aan geloven, haren invlechten. Iets wat ik nooit echt goed heb gekund. Ik had nooit een zusje om op te oefenen en echt een poppenmeisje ben ik niet geweest. Wel vind ik het heel erg leuk staan, zo’n mooie vlecht. Dankzij Marlene Roodbol en haar boekje haren invlechten – stap voor stap, heb ik een aantal heel goede tips gehad!

Haren invlechten - stap voor stap marianne roodbol

Haren invlechten – stap voor stap

De vijfde druk van het boek voor beginners. Met nog meer nieuwe vlechten. Het boek haren invlechten, stap voor stap is een origineel cadeau! En natuurlijk geschikt voor iedereen die wil leren invlechten.

Het is een ringbandboekje die je opengeslagen voor je op tafel kunt leggen terwijl je vlecht. Boordevol foto’s! De invlecht, de opvlecht, meander, diadeemvlecht, vissengraat, hartjesvlecht, combi-vlechten, criss cross, en nog veel meer. Alle vlechten stap voor stap op de foto!

Wij gingen meteen aan de slag. Het leuke van een boek gebruiken, is dat mijn dochtertje het leuk vindt om mee te kijken in het boekje en daardoor ook veel geduldiger zit. Soms slaat ze wel wat pagina’s om en dan moet je proberen de juiste pagina weer te vinden, terwijl je je vlecht met één hand probeert vast te houden, haha. Wel ontzettend leuk en handig. Het is heel duidelijk uitgelegd. Ik kwam er wel meteen achter dat ik mijn handen altijd verkeerd hield, ik moest wel even goed oefenen, maar nu gaat het een stuk beter. Nog steeds ben ik niet zo’n expert, maar ze draagt leuke vlechtjes

Ook leuk als (kraam)cadeau te geven. Al ruim 8000 mensen gingen je voor.

Het boekje Haren invlechten, stap voor stap kost €12.95

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Haren invlechten - stap voor stap
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

38 reacties op “Win: Haren invlechten – stap voor stap

  Nathalie Buttiens

  (11 april 2019 - 18:46)

  Nog nooit gedaan, dus het boek lijkt me een verrijking.

  Suzan

  (9 april 2019 - 22:21)

  Mijn dochtertje heeft prachtige lange lokken, maar ik weet niet wat ik ermee moet! Dit boek is een perfecte uitkomst voor leuke vlechtjes!

  Sandra

  (9 april 2019 - 21:36)

  Ik doe heeel graag mee! dit lijkt me nou echt een ontzettend leuk en handig boek! Kom maar op met die mooie kapsels!

  Lottie

  (9 april 2019 - 19:19)

  Super handig voor mijn vriend die nogal een kluns is wat betreft haren vlechten 😉

  Ina

  (9 april 2019 - 19:18)

  Als moeder van een mannengezin (3 volwassen zoons) ben ik nu de trotse oma van een kleindochtertje met prachtig lang blond haar. Na de kortgeschoren kapsels van de jongens, mode toen, is het voor mij een hele truc om het haar van de kleine meid met wat elastiekjes in bedwang te houden, als ze uit bed komt. Deze oma zou heel blij zijn met het boek!!!!

  Cindy

  (9 april 2019 - 18:56)

  Doe dolgraag mee!!
  Ik kom zelf helaas niet verder dan een gewone vlecht bij mijn dochter,dus zou dit graag leren!!

  co

  (8 april 2019 - 18:34)

  leuk om uit te proberen bij mijn kleine sophie. dan ziet ze er elke keer weer verrassend en leuk uit.

  Anneliese de Waal

  (7 april 2019 - 16:19)

  Ik doe erg graag mee, erg leuk.
  Mijn dochters hebben lang haar, zou het graag bij ze uit willen proberen, ziet er prachtig uit.

  Marijke

  (6 april 2019 - 14:22)

  Ben geen ster in vlechten. Onze 8 jarige dochter heeft sinds kort lang haar en wil graag in gevlochten haar en dan ook nog een Elsa vlecht.
  Nah steek mij maar lek. Ik ben daar echt zo onhandig in. Met haken heel creatief maar vlechten…. zou graag de technieken via dit boek onder de knie krijgen.

  Dineke Keijzer

  (6 april 2019 - 11:45)

  Heb alleen zoons en krijg nu een kleindochter. Dus een beetje hulp kan geen kwaad

  Auke

  (5 april 2019 - 20:29)

  Ik kan wel een lesje gebruiken 😉

  Simone de Graaff

  (5 april 2019 - 20:21)

  Ooh deze zou ik echt heeeel graag voor vaderdag aan mijn man willen geven! Super origineel cadeau! Onze oudste dochter heeft prachtig lang haar om in te vlechten en mijn man roept al een tijdje dat hij het wil leren. Kan hij ongestoord oefenen zonder dat ik hem op zijn vingers kijk. (En ik ga zelf natuurlijk ook in het boek spieken :-))

  chris de haas

  (5 april 2019 - 13:45)

  leuk voor mezelf en mijn 2 dochters. altijd handig..zeker als je het niet goed kan nu …. kids zullen blij zijn als ik het straks beter kan

  dennis

  (5 april 2019 - 08:34)

  Ik doe graag mee voor mijn schoonzus

  lizette

  (5 april 2019 - 08:34)

  Dan kan ik het haar van mijn nichtje mooi invlechten

  Suus Gro

  (4 april 2019 - 16:10)

  Hey wat tof! Dit lijkt me heel handig. Ik zie soms kinderen met mooi gevlochten haren en dan denk ik:”Kon ik dat maar”.
  Dus zou echt leuk zijn

  m chen

  (4 april 2019 - 14:39)

  Kan ik mooie vlechtjes maken bij mijn nichtje!

  Linda tromp

  (4 april 2019 - 10:37)

  Helppp papa zit met zn handen. In het haar hij wil zo graag net als mama en oma mooie vlechtjes maken in het haar van onze kleine meid maar hij heeft geen idee hoe dit moet met dit boek kan hij het ook leren en word onze meid en ook papa super gelukkig kunnen ze lekker tutten met de haren samen????

  Nina Mol

  (4 april 2019 - 04:42)

  Ik doe graag mee om het goed te leren!

  Anita te Gussinklo

  (3 april 2019 - 22:58)

  Superleuk, hopelijk leer ik dan eens fatsoenlijk vlechten.

   Tessa

   (5 april 2019 - 08:52)

   Mijn dochter van 4 heeft mooie lange haren waar altijd een simpele staart in zit. Van de week voor het eerst een poging tot invlechten gedaan, maar daar ben ik nog zo onhandig mee! Dus toen ik voorbij zag komen ‘stap voor stap’ dacht ik, dat is wat ik nodig heb! 🙂

  Anja

  (2 april 2019 - 16:43)

  Als oma van 2 kleindochters met lang haar, die heel erg regelmatig bij oma slapen is zo,n boek een must.

  Tamar

  (1 april 2019 - 21:11)

  Gezegend met 3 dochters met hele lange haren, maar helaas kan ik zelf niet goed vlechten. Dit boek lijkt me echt een uitkomst!

  Monique Weber

  (1 april 2019 - 19:56)

  de dames vinden dit geweldig ik doe mee en hoop da tik kan leren hoe te vlechten tot ik deze kuntswerkjes kan doen bij de meiden

  Alyt van der Heide

  (1 april 2019 - 13:53)

  Doe graag mee voor mijn meiden van 6 en 9 jaar. Allebei met lang haar .
  Aan mijn creativiteit ontbreekt het helaas.
  Ooit eens op een vlechtcursus geweest…maar toen ik eenmaal thuis was en mijn ‘vaardigheden’eens wilden uittesten bakte ik er niks van. Verder dan een vlecht en staart kom ik niet.
  Dit boek is ideaal vanwege de plaatjes die erin staan.

  Will

  (31 maart 2019 - 00:03)

  Dit boekje haren invlechten dat kan ik goed gebruiken met vier kleindochters met super lang haar.
  Zij vragen mij wel eens: Oma vlecht mijn haren eens mooi!
  Maar ik weet dan niet hoe dat moet.
  Dit boekje kan mij weg wijs maken.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

   Nanda

   (3 april 2019 - 17:15)

   Dit is echt handig.
   Pas op 2 meiden met lang blond haar. Moeders heeft s morgens geen tijd maar ik wel !
   Zou het heel graag doen nu er op hun school ( weer) hoofdluis is geconstateerd Met een pronkwerkje op hun hoofd is de besmetting kans stukken kleiner.
   Mag mijn lootje in het grote hoed?

   Will

   (6 april 2019 - 10:58)

   Vergeten: Ik heb geen facebook en Instagram.

  Linda Smeets

  (30 maart 2019 - 21:31)

  Ideaal! Een ‘normale’ vlecht lukt mij nog wel maar daar blijft het helaas bij. Ik zou graag eens wat anders vlechten bij mijn dochter en doe daarom dan ook graag mee.

  Kim

  (30 maart 2019 - 21:16)

  Dit heb ik nodig!!

  Marian B

  (30 maart 2019 - 15:42)

  Mijn dochtertjes haar begint nu echt lang te worden. Verder dan een staart kom ik niet dus ik doe graag ideeën op en laat me bijscholen 😉

  SophiaG

  (28 maart 2019 - 21:07)

  Dat zou een uitkomst zijn. Ik heb twee meiden, maar vlechten kan ik gewoon echt niet. Enkel een simpele vlecht, maar ik zou het heel leuk vinden om eens iets anders te kunnen doen met hun haren.

  Marijke

  (27 maart 2019 - 13:09)

  Een echte must have voor mij. Ons dochtertje heeft sinds kort lang haar en deze mama krijgt het niet voor elkaar om er een vlecht in te krijgen. Ook handig bij de luiscontrole, voor de meisjes nadien altijd een vlecht willen.

  Gera

  (26 maart 2019 - 22:08)

  Met twee dochters moet ik het toch maar eens gaan leren! Ik doe mee!

  Betti Scheringa

  (26 maart 2019 - 19:01)

  Doe graag mee zodat ik onze 2 meiden meer in haar kan doen als staartjes en knotjes of simpele vlecht
  Zou graag leren invlechten en opvlechten
  Oudste krijgt kappop voor dr verjaardag dus kan ik genoeg oefenen voor ik mijn dochters er mee lastig val ? stilzitten als ik wat wil proberen is vaak al moeilijk en zijn ze er snel klaar mee

   Albertine Van Veldhuizen

   (26 maart 2019 - 22:07)

   Ik doe mee voor Charlotte Roke…elk kerstdiner word ik gestrikt om Annabels’ haren in te vlechten.
   Helemaal geen probleem, ik doe het met alle liefde, maar ze wil het zelf ook zo graag leren….
   Wie weet helpt dit boekje haar op weg!

  Leoni

  (26 maart 2019 - 18:39)

  Als moeder van 2 dochters kan ik dit boekje goed gebruiken! Tot nu toe lukt alleen een knotje, staartje of een simpele vlecht… maar mijn oudste wil zo graag Elsa-vlechten…

  elisabeth maria martina

  (26 maart 2019 - 18:11)

  daar zou ik mijn schoondochter monique graag mee verrassen, zodat ze die mooie technieken op die mooie krullenbols van mijn kleindochter kan toepassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *