Win: Poster Pip&Maki

Win: Een poster met Olifant van Pip & Maki

Hoera we hebben een winnaar!! Gefeliciteerd Kiki
Wanneer: 15 t/m 22 juni 2018
Hoe: Laat weten waar de poster bij jou mag komen te hangen.

Poster olifant pip en maki

Het enige boek in je koffer

Vorig jaar kreeg ik van Pip en Maki het geweldige voorleesboek “Het enige boek in je koffer“. Het is een heel uitgebreid voorlees boek, vol leuke verhalen en versjes, aangevuld met prachtige prenten. Zoals de naam als zegt, hoef je verder geen boeken in je koffer mee te nemen, als je dit boek bij je hebt deze zomer.

HEt enige boek in je koffer

De verhalenmakers zijn Pip&MAKI. Pip & MAKI zijn met zijn drieën; Paula Nordhauzen (Pip), Kim Smits en Matthijs Maat (MAKI).

Poster met olifant

Op de poster zie je een olifant in de boom. Laat kinderen nadenken door de poster. “Bedenk er zelf verhalen bij over hoe de olifant in de boom is geklommen en hoe hij er ooit weer uit gaat komen. ”
Afmeting: 50 x 70 cm
Gewicht: 170 grams papier

Gedrukt op topkwaliteit mat papier met milieuvriendelijke waterloze off-set bedrukking omdat de kleuren dan beter uitkomen, je meer details ziet en het beter is voor het milieu (net als de inkt op plantaardige basis).

Je ontvangt de poster in een koker waar je daarna een knikkerbaan of super tunnel van kunt maken. Handig.

De poster met Olifant kost € 10,- in de webshop van Pip&MAKI.

Poster tafels

Nog een leuke poster

We kregen van Pip&MAKI de poster met de Olifant ook en nog een leuke met alle tafels. Mooi voor als de kinderen daar straks aan toe zijn. Nu houden we het nog even bij gewoon tellen.

De poster met tafels kost € 5,95 in de webshop van Pip&MAKI.

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Pip&MAKI Het enige boek in je koffer
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

10 gedachten over “Win: Poster Pip&Maki

 • 21 juni 2018 om 08:31
  Permalink

  Mijn meisje is dol op olifanten! Ik heb een prachtig filmpje van haar waarbij ze een kleurplaat van een olifant aan het schilderen is en tegelijkertijd in zichzelf gekeerd het liedje van de olifant zingt.
  Ze al dan ook heel blij zijn met een mooie poster.

  Beantwoorden
 • 20 juni 2018 om 18:39
  Permalink

  Ik wil deze poster graag bij mijn jongste dochter in haar kamer hangen. Ze is gek op zelfverzonnen verhalen en liedjes en deze poster kam ze heerlijk bij fantaseren

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *