Win: Verantwoord en duurzaamspeelgoed: Re-Cycle-Me

Win: Re-Cycle-Me knutselboxen wil je de “robot” of de “art” variant. Ik geef twee dozen weg. Hieronder zie je de verschillen.

Gefeliciteerd winnaars!!
Wanneer: 10 t/m 20 december 2018
Hoe? Laat weten wat jouw favoriete ‘afval’ knutselmateriaal is. Denk aan schoenendozen, potjes en melkpakken.

De twee dozen die we weggeven zijn “re, cycle, me turning garbage into robots” en “re, cycle, me turning garbage into art”.

Recycle me

Re-Cycle-Me; knutselen met afval. Dat klinkt enerzijds niet heel aantrekkelijk, maar dat is het juist wel. Je hebt zoveel afval (blikjes, flesjes, melkpakken etc.) dat je allemaal overhoudt en weggooid. Hoe leuk is het als je dit, met wat hulpmiddelen, kan ombouwen tot superleuk speelgoed. Maak kennis met Re-Cycle-Me.

Recycle me knutselen met afval

Duurzaam knutselen met Kids

Op zoek naar een verantwoord en duurzaam cadeau? Re-Cycle-Me levert knutselpakketten waarmee kinderen zelf duurzaam speelgoed kunnen maken. De pakketten bestaan onder meer uit verf, papier en versieringen met daarbij een duidelijk instructie. Voor de basismaterialen zoals melkpakken, eierdozen, toiletrollen, flessen, blikjes en dozen zorg je natuurlijk zelf. Re-Cycle-Me laat op een creatieve manier kinderen bewust worden van het afval dat wij produceren. En natuurlijk is het cool om van je eigen afval de mooiste creaties te maken.

Recycle me knutselen met afval

Verschillende thema’s en verschillende boxen

Re-Cycle-Me heeft verschillende knutselboxen waar je uit kunt kiezen. Ze zijn verdeeld in jongens, meisjes, thema’s en feestjes, zo vind je voor elke gelegenheid en ieder kind de leukste knutselboxen. Ga je knutselen met eierdozen of met toiletrollen? Wil je muziekinstrumenten maken of voertuigen bouwen. Er is ontzettend veel mogelijk en de pakketten zorgen ervoor dat je met jouw eigen overgebleven materialen kunt gaan knutselen. Iedereen heeft elke week wel een aantal lege toiletrollen, keukenrollen en regelmatig een lege eierdoos, toch? Waarom zou je die niet nog een tweede leven geven!

Recycle me knutselen met afval

De knutselpakketten kosten ongeveer € 7,50 en je koopt ze bij de Xenos of op bol.com.

 

Meer informatie vind je op www.re-cycle-me.com

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Re-Cycle-Me
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

21 gedachten over “Win: Verantwoord en duurzaamspeelgoed: Re-Cycle-Me

 • 23 december 2018 om 19:18
  Permalink

  Heel erg leuk!! Mijn dochter knutselt van alles en nog wat met papier, wc-rolletjes, lege flessen en nog veel meer. Dit boek zal ze helemaal te gek vinden!!

  Beantwoorden
 • 20 december 2018 om 23:55
  Permalink

  Enorm leuk zeg! Mijn favoriete ‘afval’ knutselmaterialen zijn schoenendozen en lege toiletpapier/keukenrollen maar ik zou best eens wat anders willen proberen. Knutselen die ik graag samen met onze crea Bea kleuterdochter. ?

  Beantwoorden
 • 18 december 2018 om 11:52
  Permalink

  Wij recyclen bijna alles, maar eierdozen zijn onze favoriete knutselmateriaal!

  Beantwoorden
 • 18 december 2018 om 11:30
  Permalink

  Favoriet in mijn klas zijn de wc-rollen en de lege babyvoedingspotjes! Zo leuk om veel verschillende dingen mee te maken!

  Beantwoorden
 • 17 december 2018 om 15:43
  Permalink

  met alles dat los en vast zit knutselen we graag. In de herfst bijvoorbeeld blaadjes uit het bos ezno

  Beantwoorden
 • 17 december 2018 om 15:43
  Permalink

  De schoenendozen ik werk in een schoenenwinkel dus heb er zat

  Beantwoorden
 • 16 december 2018 om 20:12
  Permalink

  Het Robot knutselpakket lijkt mij leuk voor mijn kleinzoon.
  Ik spaar keukenpapier rollen, omdat die lekker stevig zijn.
  Ook wc rolletjes en de plastic doosjes waar koekjes in hebben gezeten ( Goed schoongemaakt) .

  Jampotjes om leuk te beschilderen en te beplakken en heb enige jaren geleden ook veel afvalpapier gekregen van een bedrijf. Allemaal stevig gekleurd papier, wat ze toch weggooiden. Ook pakketten stickertjes, die ze toch weggooiden en niet meer naar de winkel konden.
  Mijn kleinkinderen kunnen daar heerlijk mee knutselen.
  Graag doe ik mee en volg op Bloglovin.

  Beantwoorden
 • 16 december 2018 om 12:25
  Permalink

  Het favoriete materiaal om te knutselen met de kleinkinderen : wc-en keukenrollen, melkpakken en eierdozen. Succes verzekerd.

  Beantwoorden
 • 15 december 2018 om 20:14
  Permalink

  De wc rolletjes zijn hier favoriet. Gekleurd papier erom. Uiteinden naar elkaar toe indrukken en je hebt al snel een feestelijke verpakking. Voor de kinderen supergoed en snel te doen. Ze knippen er ook ringen van om kettingen mee te maken. Er worden torens mee gebouwd. Een veelzijdig afval/knutselmateriaal

  Beantwoorden
 • 13 december 2018 om 14:39
  Permalink

  Leuk! Hier worden wc-rolletjes heel veel gebruikt en kleine doosjes. De ART variant heeft de voorkeur maar de robots zijn ook leuk.

  Beantwoorden
 • 12 december 2018 om 22:46
  Permalink

  Rolletjes van wc-papier en keukenpapier zijn hier nog steeds favoriet, maar ook stokjes van ijs of oude eierdozen worden hergebruikt om mee te knutselen. Dit is echt wel een leuk pakketje en aangezien ik knutselfans in huis heb doe ik graag mee.

  Beantwoorden
 • 12 december 2018 om 20:28
  Permalink

  Hier in huis wordt er graag geknutseld met kartonnen doosjes.

  Beantwoorden
 • 11 december 2018 om 19:06
  Permalink

  Mijn favoriete knutselafval ? moeilijk dopjes en kartonnen dozen denk ik ?

  Beantwoorden
 • 11 december 2018 om 11:37
  Permalink

  Wij maken van glazen potjes de leukste thema-kaarsenhouder! Ook van oude blikken met deksel leuke bewaarpotten en natuurlijk zijn wc-rolletjes altijd welkom knutselmateriaal 🙂

  Beantwoorden
 • 10 december 2018 om 22:39
  Permalink

  Ik als hulp-sint heb de afgelopen periode veel (online) geshopt. De dozen stonden nog doelloos op zolder. Totdat mijn oudste een YouTube filmpje zag van 2 zusjes die een knuffel hotel gingen maken. …. de dozen hebben nu een nuttige bestemming gekregen.
  Verder is ze dol op tekenen, kleien en dingen maken met oude stofjes en draadjes.
  De jongste is net 3 die doet niets liever dan papiertjes knippen en opplakken. Heel veel oude tijdschriften krijgen zo een 2e leven.
  Ik doe graag mee… in de herfstvakantie lekker met “oude troep “ aan de slag.

  Beantwoorden
 • 10 december 2018 om 18:10
  Permalink

  Met wc rolletjes en eierdozen kunnen we een heel mooi kasteel bouwen

  Beantwoorden
 • 10 december 2018 om 12:37
  Permalink

  Ik doe heel graag mee!!

  Oude kleding is ook super om mee te knutselen

  Facebook: An Na

  Beantwoorden
 • 10 december 2018 om 10:51
  Permalink

  Wij knutselen graag met wc rolletjes 🙂 veel leuks mee te maken.
  Wij vinden de art knutsel set erg leuk voor onze dochter Noor

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *