Woezel en Pip op de luiers bij Etos

what's on mama's mind woezel en pip luiers etosLuiers dragen was nog nooit zo leuk, het is haast jammer dat mijn zoontje zindelijk is geworden. Er zijn nu namelijk luiers van Woezel en Pip. Wij kregen een pak luiers voor onze dame: maatje 4 met de twee schattige hondjes erop. Het is een feest om ze om te doen en voor de kleintjes een feest om te dragen. Het zijn luiers van Etos, vernieuwd en versierd. Wat een slimme keuze van Etos.

Dromenjager
De hondjes Woezel en Pip zijn voor de meesten niet onbekend, garantie voor plezier. Dromenjager is het bedrijf achter de twee schattig hondjes. Etos is erg trots op de samenwerking met Dromenjager. Het is een jong familiebedrijf dat gepassioneerd geleid wordt door eigenaren Dinand en Lucy Woesthoff. Met de lancering van de Etos eigen merk Woezel & Pip luiers willen de twee bedrijven een vrolijke en positieve invloed hebben op het leven van moeders, ouders/verzorgers en kinderen.

Leuk!
Ik vind het superleuk dat de hondjes op de luiers staan. Ik had eigenlijk eerder nog niet echt gebruikWhat's on mama's mind woezel en pip luier gemaakt van Etos luier, maar dit maakt het wel extra leuk om ze daar te kopen. Een pak met 50 luiers kost € 9,99. Ze zijn wat mij betreft geslaagd. Ze zijn zacht en makkelijk om te doen. Daarnaast hebben we geen lekkage of andere ongemakken ondervonden.

Een tip
Zorg dat de Etos luiers optimaal kunnen absorberen door na het openen de luier even uit te schudden. Controleer vervolgens of de randjes aan de binnenkant van de luier goed omhoog staan en of de gekleurde luierstrip aan de voorkant zit. Rek beide flexibele zijkanten een beetje uit en plaats de klittenbandsluiting op gelijke afstand tot het midden van de luierstrip, zodat de luier recht zit en goed aansluit

What's on mama's mind woezel en pipWat vind ik extra goed aan de luiers?

Alle Etos Luiers en Luier-broekjes gemaakt zijn van houtvezels uit verantwoord beheerde bossen?je met de aankoop van de nieuwe Etos luiers het Guusje Nederhorst Fonds steunt?  www.guusjenederhorstfonds.nl .

 

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *