Het favoriete item van: Mousie

In “het favoriete item van” vraag ik webshophouders naar hun meest favoriete item in hun eigen webshop. Ook interview ik ze over hun webshop en wie de persoon achter de webshop nou eigenlijk is. Hier lees je de eerste. Webshophoudster Cheryll van Mousie had de eer om af te trappen. Zij schreef de blog zelf.

Het favoriete item van: Mousie

Mijn naam is Cheryll, 27 jaar oud, getrouwd met een hele lieve man en mama van 2 zoontjes: Thymo (4)What's on mama's mind cheryll mousie en Charlie (1). Het zijn twee echte boefjes! Ik heb een voorliefde voor alles wat handgemaakt is, en ben dus ook al van kleins af aan met verschillende materialen en technieken in de weer. Daarnaast ben ik lid van een Pinkstergemeente, waar wij met ons gezin graag naar toe gaan. Hierdoor ben ik ook geinspireerd om bemoedigingskaarten (met bijbelteksten) te gaan tekenen. Mijn favouriete qoute is dan ook: “Let all that you do, be done in love”, 1 Corinthians 16:14.

Ik heb het moment om een webshop te beginnen heel lang uitgesteld, totdat mijn man mij een flinke schop onder mijn kont gaf en alle formele papierzaken voor mij had uitgezocht. Toen kon ik echt niet meer terug! De naam Mousie is een bijnaam uit een ver verleden en ik vond hem wel toepasselijk: kort, makkelijk te onthouden en ik kon hem linken aan iets bekends: een muisje.

Mijn klantenkring loopt heel erg uiteen, dit komt natuurlijk door de diversiteit die wordt aangeboden: kinderproducten, woonaccesoires en (custom made)cadeautjes. Veel mensen vinden mij terug via Facebook, markten, of via-via. Mijn hart maakt een sprongetje wanneer er een bestelling komt vanuit de andere kant van het land, een klein persoonlijk feestje!

Het allerleukste aan de webshop vind ik de enthousiaste en positieve reacties wanneer mensen een bestelling hebben ontvangen. Ik vind het zelf geweldig om cadeautjes uit te pakken, dus probeer ook iedere bestelling in te pakken. Dit doe ik met veel liefde en plezier!

What's on mama's mind houtblok geboortenkaart mousieWat ik lastig vind, is om de webshop te combineren met mijn “gewone” werk, de kinderen, mijn man en ons huisje. Mijn sociaal leven staat momenteel op een laag pitje, maar als ik merk hoe de webshop in een korte tijd in een sneltrein terecht is gekomen, is het dit allemaal waard. Dreams won’t work unless you do!

Mijn favouriete item is toch wel de custom made kaarten, in combinatie met een houtblok. Ik kan hier mijn creativiteit in kwijt en het wordt een erg persoonlijk cadeautje voor de ontvanger. Door dit samen te geven met een houtblok, kun je blijvend wisselen! Ook leent de houtblok zich heel goed voor foto’s. De houtblok is het product waar heel Mousie eigenlijk mee begon!

Handgemaakt
Echt alle producten in de webshop zijn handgemaakt: de houtblokken, tassen, rammelaars, broekjes, noem maar op! Alle handletteringkaarten worden eerst met de hand getekend en vervolgens naar de drukker gestuurd. Mousie staat altijd open voor eigen ideeen en inbreng, schroom nooit om contact op te nemen!

Hoe vind je Mousie?

Mousie kan gevolgd worden via Facebook (www.facebook.com/mousiehandmade), Instagram (mousiehandmade) en natuurlijk gewoon via de webshop: www.mousie.nl!

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *