YEAR

What's on mama's mind year boxkleed

Onlangs kwam ik in contact met Eline van YEAR. Geen heel ingewikkeld verhaal. Een vriendin van mij is ook een vriendin van haar. We doen eigenlijk allebei wat voor “moeders en kids”. Ik blog en zij maakt prachtige spullen van natuurproducten. Zodoende werden wij aan elkaar gematcht.

Ik was erg onder de indruk van wat ik bij YEAR zag. Daarom vroeg ik Eline om wat meer te vertellen over YEAR, op mijn blog.

About YEAR
YEAR maakt van natuurproducten prachtige design musthaves! Continu op zoek naar vernieuwde prints die verrassen. Van pure wol en biologisch katoen maken ze heerlijk zachte dekens en kussens voor klein en groot. De producten hebben een luxe uitstraling en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het merk combineert een zijde van wol met een zijde van hippe katoenen stof.

Alle kleintjes weer onder (en op!) de wol
Wiegdekens, ledikantdekens en boxkleden van zachte wol zijn erg populair momenteel. Al eeuwenlang zijn de eigenschappen van wol bekend en geliefd: wol is koel in de zomer en warm in de winter. De dekentjes van fijne wol reguleren baby’s lichaamstemperatuur en zijn daardoor het hele jaar bruikbaar. Bovendien kriebelen ze niet! De boxkleden liggen heerlijk zacht dankzij de veerkrachtige wolvezels, terwijl ze niet te dik zijn om zo de ademende kwaliteit te waarborgen. Zo kunnen alle kleintjes weer heerlijk onder (of op) de wol kruipen! De wieg- en ledikantdekentjes zijn er dankzij de stofzijde in verschillende kleuren en stijlen voor iedere babykamer.

Masterpiece Collectie
Naast de opvallend prints heeft YEAR haar eigen collectie uitgebracht. Strakke, minimalistisch What's on mama's mind vormgegeven dekens en kleden in drie zachte kleuren; Soft Silver Linings, Fresh Forest Green en Loving Red Earth. Het idee achter de collectie is de optische illusie dat het kindje in een fotoframe ligt; a true Masterpiece! Het design is uitgevoerd op superzacht, organic satijnkatoen. Perfect als rustige basic in de box of kinderkamer, maar altijd met een speels effect.

Warm op de bank
Voor de volwassenen die ook graag onder een deken wegkruipen zijn er de plaids: heerlijke wollen dekens van 120×150 cm of elk ander gewenst formaat. Ook zachte kussens ontbreken niet in de collectie. De patronen en kleuren zijn volwassen en stijlvol. Voor ieder interieur is er wel een plaid of kussen te vinden, ideaal voor op de bank.

Duurzame productie
Year past enkel duurzame productiemethodes toe en gebruikt biologisch katoen en pure wol. Prachtige natuurproducten van Nederlandse bodem voor klein en groot. Inmiddels is YEAR een merk met zowel nationale als internationale verkooppunten.

Wil jij het zelf eens bekijken? Volg YEAR op Facebook of Instagram en neem ook gerust een kijkje op de website

p.s. die SLOFJES met hertjes… smelt!! Ze zijn zo gaaf (zie foto met speelkleed).

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *