Babybuik 34 weken zwanger

What's on mama's mind centerparcsWauw wat gaat het hard! Ik ben al 34 weken zwanger, nog ongeveer 6 weken te gaan. Mijn verlof ben ik begonnen met een heerlijk langweekend aan zee. We hadden een huisje geboekt bij Center Parcs in het park Port Zélande, bij Ouddorp.

Helaas was het geen super zomers weer, maar eigenlijk was het wel prima. We hebben fietsen gehuurd en zijn elke dag naar het strand geweest. Verder is het bij Center Parcs altijd erg leuk voor de kleintjes in het zwembad.

We hadden mazzel, want ons huisje zat direct naast het zwembad. Met een dikke zwangere buik is dat ideaal, want een kilometer lopen dat doe ik liever op het strand en niet ook nog naar het zwembad.

Ook mijn ouders kwamen even langs, met de hond. Altijd gezellig. Zij hadden ook de fietsen mee, dus What's on mama's mind strandlekker een beetje toeren en dan een wandeling over het strand. Af en toe was er een bui, maar we hebben het zonnetje ook gezien. Onze kleine man, die inmiddels alweer 20 maanden is, vond het erg leuk om met de hond en de bal op het strand te spelen, schelpjes te zoeken en met een stok door het zand te slepen. Hier rechts zie je hem, met zijn stok en op zijn hoofd een warme capuchon, want de wind was sterk. De hond, dat is Morris.

Doordat er zoveel wind stond waren er heel veel kitesurfers. Dat vond ons zoontje prachtig. “wauwwwww, wowww” klonk het continu.

Helaas gaat zo’n weekend veel te snel voorbij. Maandagochtend nog even een wandeling over het strand. Dan schuilen voor een bui in een strandtent, met een heerlijke koffie verkeerd, kopje thee en een appelsap. Daarna nog een klein uurtje zwemmen in Aqua Mundo, van Center Parcs en weer huiswaarts.

Mijn dikke buik had wel bekijks in het zwembad, maar hij was echt niet het grootst. Er waren nog dames aan het zwemmen met hun kleintje die echt op springen leken te staan. Al dachten ze dat misschien ook wel van mij.

What's on mama's mind - babybuikAls ik rustig op de bank zit thuis (we hebben zo’n loungebank met een chaise longue, waar ik heerlijk mijn voeten op kan leggen) dan kruipt de baby heel vaak rechts in mijn buik. Daar poste ik laatst dit fotootje al van op Instagram. Zo grappig, want mijn zoontje zat ook altijd daar. Ik grapte al, dat daar de tv staat of de snoepjes liggen. Prima vertoeven voor de kleintjes daar kennelijk, in de grote bolle buik.

Volgende week, bij 35 weken, krijg ik weer een groeiecho. Mijn verloskundige praktijk werkt mee aan een groeionderzoek. Waardoor ik twee extra echo’s heb gekregen. Nooit verkeerd natuurlijk, om even extra te mogen gluren naar ons kleintje.

Ik zal binnenkort weer een mooie buikfoto plaatsen, want die heb ik ook alweer even niet gemaakt.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

1 reactie op “Babybuik 34 weken zwanger

    Edwine

    (9 september 2015 - 12:13)

    Klinkt als een heerlijk ontspannen weekend!!😘😘😘 ps mooie buik foto… Liefs Edwine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *