Aldanex luieruitslag – product review

Met Aldanex luierzal kun je luieruitslag behandelen. Het helpt het herstel van het tere babyhuidje. Graag vertel ik je er wat meer over.

Luieruitslag

Luieruitslag, voordat je vader of moeder wordt heb je volgens mij geen flauw idee hoe naar het is voor je kleintje. Vooral in die periodes dat tandjes doorkomen kan het erger zijn, merken we hier. Het kan ook komen door verandering van voeding, bijvoorbeeld de start met vaste voeding. Vuurrode billetjes en soms zelfs met bultjes of blaartjes.

Wat is dat nou eigenlijk, luieruitslag?

Luieruitslag is een vorm van vochtletsel, zo lees ik op de site van Aldanex. Het wordt veroorzaakt door de inwerking van agressieve stoffen in plas en ontlasting op de tere babyhuid. Meestal zie je een licht rode kleur op de billen, wanneer de luieruitslag ontstaat. Dit kan erger worden en ontwikkelen tot schuurplekken.

Welke luierzalf kies je?

Er zijn een heleboel aanbieders van luierzalf. Welke is het beste voor je kleintje? Het zijn lastige keuzes als ouder. Ik heb Aldanex mogen proberen. Ben jij al bekend met dit merk?

What's on mama's mind - aldanexAldanex wordt verkocht in een groene kartonnen verpakking met daarin een groene tube a 85 gram.
Het is parfum- en geurvrij. Hier o.a. te koop voor € 11,95 (aanbieding).

Wat doet Aldanex?
Aldanex zorgt voor herstel van het tere babyhuidje wanneer deze is beschadigd door plas of ontlasting.
Daarnaast voorkomt het het ontstaan van luierslag, wanneer je op de nog gave huid een laagje Aldanex smeert.

Andere reviews over Aldanex

Op de Facebook pagina van Aldanex vind je meer dan 80 reviews van andere moeders. De score is een 4,7 op een schaal van 5, je kan via deze link de reviews op Facebook bekijken. Ook de website van Aldanex staan meer dan 50 ingezonden reviews; hier vind je meer ervaringen met Aldanex. Je vindt er bijvoorbeeld de volgende reviews:
 
“Wij waren al een aantal dagen aan het vechten tegen luieruitslag. Niks hielp. Ik had aldanex en de wondzalf ontvangen en heb mijn dochter voor de nacht hiermee ingesmeerd en de volgende ochtend was alles weg! Zo blij! Ze sliep al dagen slecht en nu kon ze weer heerlijk slapen.”
 
“Mijn vriend vond het eng om een relatief onbekend middel op te smeren maar heb het toch gedaan, schaamlipjes dochter knalrood en alles al geprobeerd van sudocrem tot maizena, luierzalf etc. Al de volgende dag was roodheid gewoon minder en na 4 dagen gewoon weg!!!! Topspul gebruik t elke dag, nu ook bij mijn 2 jarige dochter.”
 
Werkt super bij het beschermen van het tere babyhuidje. Wij gebruiken het nu vooral in de avond omdat ze niet altijd wakker wordt van een natte luier en hierdoor een goede beschermlaag heeft. Ik raad het elke nieuwe ouder aan.
Ik zal aldanex echt iedereen aanraden. Heb mijn omgeving ook verteld er over en die staan versteld hoe goed en snel dit spul werkt. Iedereen zei je moet sudocreme gebruiken. Maar dat heeft echt helemaal niks geholpen. Ik ga niks anders meer gebruiken dan aldanex. Wonder spul!!!”

Voordelen van Aldanex 

Wat je waarschijnlijk weet van luiercrèmes is, dat er meestal zink of vetten inzitten. Aldanex heeft dit niet. Het trekt niet in de huid en zorgt er dus voor dat de plas en ontlasting geen kans krijgt op de tere huid, het is makkelijk uitsmeerbaar (niet vet), heeft een optimale hechting en is niet geparfumeerd, geen nare geurtjes dus. Nog meer voordelen lees je op de website van Aldanex.

Bedrijf achter Aldanex

Aldanex is een merk van BiologiQ. Dit is een bedrijf van Nederlandse bodem, gespecialiseerd in bio-actieve producten voor de behandeling van moeilijk genezende en complexe wonden.
De luierzalf wordt gemaakt in de VS bij BioMed Laboratories. Het is een medisch hulpmiddel (CE klasse 1).

 

Opgestuurd artikel klein

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *