Birthstones voor Moederdag van KayaSieraden

Heb je al eens van birthstones gehoord? Stenen die horen bij jouw geboortemaand. Onderaan deze blog vind je ook een giveaway. Bij de Sieraden webshop KayaSieraden zocht ik twee prachtige ringen uit, speciaal voor Moederdag. Eรฉn ring voor mijzelf met mijn geboortemaand (november) en die van mijn moeder (maart). Ik kocht ze als set van 2, maar je kan ze ook los kopen. Wat ik toen in de webshop zag staan, vond ik wel zo handig. Een meet & pasring. Ik had er nog nooit van gehoord, waarschijnlijk ben ik hiermee een van de laatsten en kennen jullie het al lang. Maar wie net als ik verbaasd of verrast is, het is dus een ring waarmee je je ringmaat kan passen. Het lijkt een soort tiewrap die je aan kan trekken (maar in dit geval gelukkig ook makkelijk weer los) en daarop staan de ringmaten. Zo weet je per vinger goed welke maat je moet kopen. Ik vind dat namelijk lastig te onthouden, vooral van alle vingers. Mijn ene ringvinger is maatje 16 en de andere 16,5 bijvoorbeeld. Ik ken al een schoenmeetsysteem, maar eigenlijk is dit net zoiets. En in de tijd van thuisshoppen is het extra praktisch, kan je nog makkelijker kiezen voor een online sieraden winkel.

Birthstones ring

birtstones maart ring

De birthstones ringen hebben gekleurde steentje in diverse kleuren. Elke kleur en steentje hoort bij een specifieke birth month, je geboortemaand. Het is daarmee dus ook meteen heel mooi cadeau voor iemand die net bevallen is. Zo zoek je een birthstone uit in de geboortemaand van het baby’tje. Een prachtig en uniek persoonlijk cadeau.

De ringen zijn verkirjgbaar in 925 sterling zilver, verguld of rosรฉ verguld. De ringen komen in een prachtig doosje, als je een set van 2 bestelt hebben ze allebei een eigen doosje. Er zit een zilverpoetsdoekje en een wenskaartje bij.

Welke steen hoort bij welke maand?

Als je op google zoekt naar birthstones kun je best wel veel vinden over diverse stenen die speciaal bij een geboortemaand horen. Op de website van KAYA kwam ik deze afbeelding tegen met een voorbeeld van alle ringen per maand. Elke maand heeft een andere kleur. Zoals mijn maand, november, oranje.

geboortstenen welke steen welke maand
afbeelding van Kayasieraden.nl

Goed doel

Wist je trouwens dat KAYA een bedrag per sieraad doneert aan Stichting Eduki, zodat een kind in Gambia 1 week naar school kan? Een geweldig initiatief, waarmee de keuze voor deze online sieraden winkel nog mooier is, vind ik.

Alleen met Moederdag GRATIS ARMBAND

Omdat ze bij KAYA alle supermamaโ€™s dit jaar extra willen verwennen, geeft Kaya Sieraden een gratis moederdag armband cadeau. Bij besteding v/a โ‚ฌ40 kun je de armband in je winkelmandje toevoegen. Vergeet niet de code 9mei in te vullen!

Moederdag giveaway KAYA sieraden

birtstones ring kaya

Speciaal voor moederdag hebben we een giveaway met 30 euro shoptegoed, vrij te besteden bij de Sieraden Webshop KAYA sieraden.
Win: 30 euro shoptegoed voor KAYA sieraden.nl
Wanneer: 24 t/m 30 april 2021
Hoe: Laat weten voor wie jij wat wilt uitzoeken, dat mag jij natuurlijk ook zelf zijn. Meedoen met winacties? Bekijk dan de disclaimer voor de voorwaarden.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

75 gedachten over “Birthstones voor Moederdag van KayaSieraden

 • 4 mei 2021 om 21:58
  Permalink

  Voor mijn moeder wil ik graag drie ringen van haar 3 kinderen bestellen. Mijn moeder heeft 8 kleinkinderen, met. 8 ringen kan ze haar vinger niet meer buigen. Maar met drie ringen van ons is ze ook vast super blij.

  Beantwoorden
 • 4 mei 2021 om 15:09
  Permalink

  Ik zoek heel graag iets uit voor mijn echtgenote en geweldige moeder van onze kinderen.

  Beantwoorden
 • 1 mei 2021 om 17:12
  Permalink

  Voor de dochter van wijlen mijn vriendin. Moederdag is voor haar een dag met een zwart randje.

  Beantwoorden
 • 1 mei 2021 om 10:43
  Permalink

  Deze mama gunt zichzelf ook een cadeautje ik ga voor de Zilveren Gepersonaliseerde Ring ‘Gracious’ met Geboortestenen en Gravure met de namen van mijn dochters en de geboortestenen van hun geboortemaanden (januari en maart)

  Beantwoorden
 • 30 april 2021 om 22:05
  Permalink

  Leuk die geboortesteensieraden, kende ik nog niet.
  Ik maak graag kans maar doe niet voor mezelf mee, want waar wordt een moeder nu het meest gelukkig van? Haar kind gelukkig zien, ik zou van het shoptegoed heel graag een mooie extra cadeau voor de verjaardag van mijn dochter over enkele weken uitzoeken (dus indirect toch wel een cadeau voor mij dan)

  Beantwoorden
  • 1 mei 2021 om 10:28
   Permalink

   Ik wil wat uitzoeken voor mijn vrouw. Omdat dit haar 1e moederdag wordt die ze zonder haar moeder moet vieren wil ik haar extra in het zonnetje zetten. Ik zou een paar mooie oorbellen voor haar uitzoeken denk ik.

   Beantwoorden
 • 30 april 2021 om 19:10
  Permalink

  Mijn lieve moeder heeft momenteel een erge infectie. En wat lijkt het me geweldig om haar te verrassen met een prachtig sieraad ! 7x heeft ze nu een antibiotica kuur gehad & nog is het niet weg die nare bacterie. Thuis, veel aan bed gebonden vanwege de pijn, is ze naast eenzaam dus ook nog steeds echt niet lekker. Van iets moois om bij haar te dragen zal ze zeker genieten. Wat wens ik dat ze zich even heel gelukkig + wat minder ellendig mag voelen. Ik maak dan ook heel graag kans voor mams!

  Beantwoorden
 • 30 april 2021 om 18:56
  Permalink

  Ik zou het graag cadeau willen doen aan mijzelf ๐Ÿ™‚ Ik vind de Zilveren Birthstone Ring erg leuk, en dan ga ik voor een andere maand omdat ik die kleur mooier vindt: september.

  Beantwoorden
 • 30 april 2021 om 18:42
  Permalink

  Ik ben een alleenstaande hard werkende moeder met een visuele beperking van een zoon met een autismespectrumstoornis die als samensteller verpakker B werkt bij een Ontwikkelbedrijf NLW in Venray, daarnaast vertegenwoordig ik vrijwillig mijn collega’s die een arbeidsbeperking hebben in het Regionale Platform FNV in Weert en de BedrijfsLedenGroep van NLW in Venray. We zijn maar met z’n tweetjes mijn zoon en ik.

  Beantwoorden
 • 30 april 2021 om 18:33
  Permalink

  Wow ik zou graag willen winnen voor mezelf. Zou heel graag iets willen uitzoeken zodat ik mijn kinderen altijd bij me draag.

  Beantwoorden
 • 30 april 2021 om 09:14
  Permalink

  De kleur steentjes van de ringen van mijn kinderen passen goed bij elkaar, Augustus en December. Heel leuk om ze zo bij me te hebben.

  Beantwoorden
 • 29 april 2021 om 21:47
  Permalink

  Ik zou dit dolgraag willen winnen. 5 mei ben ik uitgerekend dus al gauw heb ik mijn eerste Moederdag waarop ik een ring met zijn geboortesteen zou kunnen dragen. Of ik beval op Moederdag, ook een prachtig cadeau!๐Ÿฅฐ๐Ÿ€

  Beantwoorden
 • 29 april 2021 om 14:11
  Permalink

  Wat een te gekke actie is dit! Kaya heeft mooie sieraden, waarbij je voor erg mooie persoonlijke cadeautjes kunt slagen. Ik heb al een aantal keren bij Kaya besteld, maar altijd om weg te geven… Dit keer zou ik iets voor mezelf willen uitkiezen: iets dat staat voor verbondenheid met mijn kinderen. Een armband met de initialen of geboortestenen lijken mij bijzonder om dagelijks te mogen dragen.

  Beantwoorden
 • 28 april 2021 om 20:42
  Permalink

  Terwijl ik altijd voor iedereen leuke kadootjes weet, vind ik het voor mijzelf altijd lastig om te bedenken en te vragen…. maarrrrrrrrr….. ik vind deze geboorteringen erg mooi! Weet je wat? Ik doe gewoon lekker een keertje mee voor mijzelf ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 • 28 april 2021 om 19:05
  Permalink

  Hiermee zou ik dolgraag mijn lief en moeder van onze kinderen willen verrassen. Voor onze jongste telg heb ik haar nog geen persoonlijk sieraad cadeau gedaan; ik denk dat dat zeker goed komt met deze cadeaubon!

  Beantwoorden
 • 28 april 2021 om 11:11
  Permalink

  Die ringen zijn echt super mooi! Die zou ik wel willen hebben

  Beantwoorden
  • 29 april 2021 om 08:54
   Permalink

   Deze mama zou graag wat leuks voor haarzelf willen uitzoeken selflove is ook belangrijk en je mag jezelf daarom ook wel eens verrassen toch ๐Ÿ˜˜ Super leuke winactie i love it!๐Ÿ˜

   Beantwoorden
 • 28 april 2021 om 08:14
  Permalink

  Vorige maand heeft mijn oudste dochter een Eenhoorn armband van Kaya voor haar verjaardag gekregen. Je raadt wel wat de jongste dochter nu voor haar verjaardag vraagt!

  Beantwoorden
 • 27 april 2021 om 20:28
  Permalink

  Ik doe mee, zodat ik mijn moeder kan verrassen met een prachtige en bijzondere ketting!

  Beantwoorden
 • 27 april 2021 om 19:34
  Permalink

  Wij willen graag iets moois voor oma uitzoeken. Oma is onze steun en toeverlaat en staat altijd voor ons klaar, zij verdiend een mooi en speciaal cadeau van Kaya!

  Beantwoorden
 • 27 april 2021 om 18:39
  Permalink

  Wat een mooie ringen! Maar Kaya heeft sowieso hele mooie sieraden. Ik doe heel graag mee om iets moois voor mezelf uit te kiezen

  Beantwoorden
 • 27 april 2021 om 18:06
  Permalink

  ik zie zoveel mooie dingen; ik zou dan ook iets voor mezelf uitkiezen.

  Beantwoorden
 • 27 april 2021 om 15:08
  Permalink

  Ik zou mezelf graag verwennen met een armband met geboortesteentjes. Zo mooi…

  Beantwoorden
 • 27 april 2021 om 14:55
  Permalink

  Die ring met de twee birthstones van mijn kinderen zou wel erg gaaf zijn. Dus ja, ik doe deze keer voor mezelf mee!

  Beantwoorden
 • 27 april 2021 om 12:57
  Permalink

  Wat een mooie sieraden heeft Kaya sieraden, zeg! Ik raak niet uitgekeken op de site; met die cadeaubon gaat het zeker goedkomen! Ik zou voor een mooie armband gaan met bedeltjes waarin ik de initialen van mijn kinderen zou laten graveren. Ik denk dat het heel erg fijn is om mijn kindjes altijd zo dichtbij mij te kunnen dragen en ik weet zeker dat ik dat vol trots zal doen! <3

  Beantwoorden
 • 27 april 2021 om 10:17
  Permalink

  Heel erg leuk voor mijn moeder, zou erg bijzonder zijn om te geven.
  Doe erg graag mee ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
  Groetjes Anneliese

  Beantwoorden
 • 26 april 2021 om 19:19
  Permalink

  Een ketting voor mijn beste vriendin: met de initialen van haar kinderen.

  Beantwoorden
  • 27 april 2021 om 08:27
   Permalink

   Ik denk dat ik dan ook zo’n mooie ring met geboortestenen ga zou uitzoeken, echt heel erg mooi!

   Beantwoorden
 • 26 april 2021 om 18:32
  Permalink

  Ik heb al eens een persoonlijk kadootje gegeven; dit viel goed in de smaak! Met deze cadeaubon zou ik iets moois voor mijn mama kiezen; een mooi persoonlijk sieraad met de initialen en iets dat staat voor kracht. Hopelijk sterkt haar dit tijdens de operatie die haar te wachten staat en de strijd erna.

  Beantwoorden
 • 26 april 2021 om 16:01
  Permalink

  Wat leuk! Ik zou graag wat voor mijn oudste uitzoeken. Ze is bijna klaar met de basisschool en dit lijkt me een heel mooi iets als ‘herinnering’ aan die tijd.

  Beantwoorden
 • 26 april 2021 om 10:30
  Permalink

  Leuk cadeautje voor mijn schoonzusje die dit jaar haar eerste moederdag mag vieren <3

  Beantwoorden
 • 26 april 2021 om 10:04
  Permalink

  Mooi zeg, die ringen. Ik ben in september jarig, en laat ik de ringkleur van die maand ook nog eens supermooi vinden! Ik zou dus graag gaan voor de september-ring.

  Beantwoorden
 • 26 april 2021 om 09:00
  Permalink

  Die maart ring met een lichtblauwe kleur voor mijzelf. Prachtig en blauw is mijn lievelingskleur, dus dubbel prachtig!

  Beantwoorden
  • 30 april 2021 om 18:46
   Permalink

   Ik zou mijn tweelingzus hier heel graag mee willen verrassen. Ze zit in een zwaar chemotraject en dit zou erg leuk zijn.

   Beantwoorden
 • 26 april 2021 om 08:53
  Permalink

  ik ken kaya zeker al. ik heb een mooie bedelarmband met geboortestenen en de namen van mijn kinderen, een ketting met ook hun namen en mijn geboortesteen. en mijn dochter heeft ook een ketting van ze. deze ring vind ik prachtig en zou ik voor mezelf shoppen.

  Beantwoorden
 • 26 april 2021 om 07:12
  Permalink

  Wat gaaf! M’n lieve mama werkt in de zorg en een kettinkje is het enige sierraad wat zij wรฉl dagelijks mag dragen. Ik verras haar maar al te graag met een gegraveerde ketting met de initialen van haar gezin! Duimen!

  Beantwoorden
 • 26 april 2021 om 04:24
  Permalink

  Wat een mooie winactie! Ik loot graag mee voor mijn moeder.

  Beantwoorden
  • 26 april 2021 om 04:25
   Permalink

   Ik volg je via Instagram (Truusje26), Facebook (Mooie rooie) en Twitter (@Glambertgirl77).

   Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 20:28
  Permalink

  Mijn liefste zou erg blij zijn met de vergulde ketting honey bee! Natuurlijk zijn de knutselen van de kinderen ook altijd erg leuk maar dit zou het cadeau toch extra bijzonder maken!

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 20:09
  Permalink

  Wat een fantastische leuke winactie is dit, ik zou een prachtig sieraad voor mijn dochter willen uitzoeken. Zij kan dit jaar voor het eerst echt zelf moederdag gaan vieren, het zou geweldig leuk zijn als haar zoontje met zo mooi cadeau haar kan verrassen!!

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 20:02
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mezelf, de birthstone van januari

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 19:32
  Permalink

  Voor de allerliefste โค๏ธ en “dol-fijn”ste ๐Ÿณ Facebookloze moeder van het hele universum ๐ŸŒŽ die altijd voor ons klaar staat is dit een topcadeau! ๐ŸŽ Alles laat ze vallen waar ze dan ook maar mee bezig is om ons te helpen, op te halen, weg te brengen, te troosten, aan te moedigen, te verwennen, huiswerk te maken, lekker te koken en bakken, spelletjes te spelen etc. etc. Te veel om op te noemen. Haar willen we graag in het zonnetje โ˜€๏ธzetten tijdens #moederdag. Mamas-mind.nl wat een verrassing zal dit Kaya sieradentegoed voor haar zijn! ๐Ÿ’ž๐ŸŒนโ™ฅ๏ธ๐ŸŒท

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 18:02
  Permalink

  Ik zou graag de ring willen winnen voor mijn schoonzusje. Ze heeft onlangs een kindje geadopteerd en haar eerste moederdag staat voor de deur. Ik gun het kersverse gezinnetje alle geluk van de wereld… en een prachtige ring!

  Beantwoorden
  • 25 april 2021 om 20:41
   Permalink

   Ik doe graag mee voor mezelf. Het wordt dit jaar mijn eerste moederdag, tevens ook gelijk als alleenstaande moeder. Sepp en ik zijn allebei in juni jarig. Lijkt me mooi om een ring met onze geboortesteen hiervan uit te kunnen zoeken!

   Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 16:49
  Permalink

  Ik ga wat uitzoeken voor mijn allerliefste moeder

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 15:49
  Permalink

  Prachtig deze ringen, daar zou ik graag voor gaan.

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 15:41
  Permalink

  oooh, wat een mooie ringetjes. Kleurtjes om verliefd op te worden.Ik er heel graag een uitzoeken voor mijn lieve zusje die dit jaar haar eerste moederdag mag vieren. Na 16 jaar heeft ze een prachtige lieve dochter in haar armen mogen sluiten. Dat mag met moederdag gevierd worden met een prachtig ringetje ๐Ÿ’—

  Beantwoorden
  • 27 april 2021 om 06:13
   Permalink

   Sieraden zijn altijd een perfect cadeau, zeker als ze persoonlijk zijn. Voor mijn liefste lief en liefste mama van onze prachtige kids zou ik kijken voor ringen met geboortestenen die passen bij de geboortemaanden van de kids.

   Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 13:47
  Permalink

  Ik denk dat ik wat voor mezelf ga uitzoeken๐Ÿ’—

  Beantwoorden
  • 25 april 2021 om 19:58
   Permalink

   Heel leuk ! Ik zou iets uitzoeken voor mijn zusje. Ze is 2 mei uitgerekend van een tweede zoon

   Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 12:34
  Permalink

  ik zou graag iets uitzoeken voor mezelf met de naam van mijn zoontje erop . dit is namelijk mijn eerste moederdag en daarom heel speciaal ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 11:33
  Permalink

  Ik zou deze graag aan mijn dochter geven. Prachtig sieraad!

  Beantwoorden
  • 30 april 2021 om 18:06
   Permalink

   Wat leuk! Mijn beste vriendin bevalt, als het goed is, in mei, dus zou haar graag zo’n mooie ring als kraamcadeau doen!

   Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 11:05
  Permalink

  Super leuk om mijn dochtertje te mogen verrassen met een mooi sieraad

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 09:45
  Permalink

  Mijn moeder leeft helaas niet meer, dus xou ik graag wat voor mijn dochter uitzoeken, die pas mama is geworden van een prachtig meisje.

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 09:37
  Permalink

  Voor mijn moeder, die heeft het afgelopen jaar echt verdient.

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 08:48
  Permalink

  Voor mโ€™n zusje, die moeder is van 2 wondertjes!!!
  Ik ga heel hard voor haar duimen!

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 08:40
  Permalink

  Wat leuk, ik zou een mooi sieraad uit zoeken voor mijn moeder. Omdat ze altijd voor ons klaar staat en een hele mooie positieve levenshouding heeft.

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 08:08
  Permalink

  Omdat ik dit jaar mama ben geworden, het mooiste kado wat er is!
  Maar selfcare schiet er bij in. Graag zoek ik een mooie ring uit voor mezelf. Om zo te blijven herinneren dat ik als mama ook een vrouw ben die goed voor zichzelf mag zorgen.

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 07:43
  Permalink

  Ik zou heel graag iets uit willen zoeken voor mijn zwangere dochter om deze moederdag extra speciaal te maken

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 07:07
  Permalink

  Heel graag zou ik iets voor mijzelf uitzoeken.
  Zo’n mooi blauw steentje in een ringetje past perfect bij mijn halsketting met blauw steentje.
  Ik zou hier heel blij mee zijn.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee.

  Beantwoorden
 • 24 april 2021 om 18:04
  Permalink

  Wat een leuke actie is dit. Ik zou graag iets voor mezelf uitzoeken. ๐Ÿ˜Š Ik heb een mooi bedelarmbandje van Kaya Sieraden en zou daar nu wel iets passende bij uit willen zoeken. Het allerliefste had ik iets voor mijn moeder uitgezocht alleen kan zij niet tegen sieraden. Ik weet zeker dat zij mij dit ook gunt omdat ik zoveel voor haar doe.๐Ÿ˜Š๐Ÿ’žโค

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *