FERTI·LILY Conceptie Cup

Misschien droom je er al vanaf kind af aan van om moeder te worden, of misschien is je kinderwens pas op latere leeftijd ontstaan. Op het moment dat jij en je partner besluiten dat jullie je kinderwens willen verwezenlijken hoop je natuurlijk dat het probleemloos lukt. Helaas, is (snel) zwanger worden niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. De FERTI·LILY® Conceptie Cup is een hulpmiddel ter ondersteuning van de vruchtbaarheid zonder hormonen dat de kans op een zwangerschap met 48% vergroot. Een laagdrempelig hulpmiddel die je thuis kan gebruiken en de kans op bevruchting kan vergroten. Ik heb me ingelezen in dit product en de ervaringsverhalen van vrouwen die over de FERTI·LILY Conceptie Cup bekeken. Hoewel ik zelf geen ervaring heb met het product heb ik er heel mooie ervaringsverhalen over gelezen. Graag vertel ik je er wat meer over. Hoe het werkt, hoe je hem gebruikt en wat de FERTI·LILY Conceptie Cup kost.

FERTI·LILY Conceptie Cup

Wat doet de FERTI·LILY Conceptie Cup?

De conceptie cup is een hulpmiddel die de kans kan vergroten dat je zwanger wordt. In de situatie dat er geen medische reden is waarom zwanger worden niet lukt, wordt geadviseerd 12-18 maanden te blijven proberen. De FERTI·LILY Conceptie Cup lijkt mij dan een mooie en prettige oplossing om zelf je kansen in deze tijd te verhogen, doordat het vrij van hormonen is en thuis gebruikt kan worden. Ik las ook in recensies van het product dat sommige vrouwen het op deze manier benaderen, dat ze positieve ervaringen lezen, zelf benieuwd zijn en het zijn gaan proberen.

Lukt het zwanger worden naar jouw idee niet snel genoeg en maak je je hier zorgen over, dan adviseren we altijd contact op te nemen met je huisarts. Jouw huisarts zal aangeven of verder onderzoek nodig is of dat je je geen zorgen hoeft te maken.

Hoe werkt de FERTI·LILY Conceptie Cup?

FERTI·LILY Conceptie Cup

In het kort: De Conceptie Cup is een hormoonvrij product, gemaakt van 100% medische silicone die stellen helpt om thuis zwanger te worden. De Conceptie Cup helpt meer sperma naar de baarmoedermond te begeleiden. De cup is herbruikbaar voor tot wel 6 cycli.

En wat uitgebreider: De FERTI·LILY Conceptie Cup is zacht, comfortabel en gemakkelijk in gebruik. Na de zaadlozing wordt de cup in de vagina ingebracht, zodat de zaadcellen naar de baarmoedermond (de opening van de baarmoeder) worden geduwd. Hierdoor kunnen meer zaadcellen in de beschermende omgeving van het baarmoederhalsslijm zwemmen. Op deze manier overleven er meer zaadcellen, die vervolgens omhoog de baarmoeder in kunnen zwemmen.

Hoe meer zaadcellen de baarmoeder bereiken, hoe groter de kans dat een van de zaadcellen de eicel bereikt en binnendringt, en hoe groter de kans op bevruchting. Klinisch onderzoek wijst uit dat de FERTI·LILY Conceptie Cup de kans op een zwangerschap met 48% vergroot.

Je koopt de cup voor € 34,95

Over FERTI·LILY

FERTI·LILY is het ontwikkeld in een samenwerking tussen een medische ondernemer, die uit eerste hand weet hoe frustrerend het is als zwanger worden niet lukt, en een van Europa’s toonaangevende vruchtbaarheidsspecialisten Dr. Maarten Wiegerinck.

Sinds 2 jaar is de FERTI·LILY Conceptie Cup beschikbaar op de Nederlandse markt (en nu wereldwijd in 33 landen). De stellen die de FERTI·LILY cup hebben gebruikt hebben zijn enorm enthousiast over het product. Het product wordt beoordeeld met een zeer hoge score: 4.4/5. Er zijn honderden vrouwen prachtige verhalen doorsturen over hoe zij met FERTI·LILY zwanger zijn geworden, bijvoorbeeld:

De FERTI·LILY Conceptiecup is geweldig! Je moet er eerst mee leren omgaan, maar na een keer of drie was het makkelijk. Als het er in zit voel ik het niet en ik vind het super dat ik direct na de daad op kan staan en niet eerst een half uur moet blijven liggen. Ik zou de FERTI·LILY zeker aan stellen met een kinderwens aanraden!

Laura, via FERTI·LILY Conceptie Cup

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *