Creatieve activiteiten deze zomer

Vind jij het leuk om zelf ook creatief bezig te zijn? Er zijn superveel kleine webshopjes waar je de leukste items kunt kopen, van kinderkleding tot armbandjes, gemaakt door creatievelingen.

Armbandjes en enkelbandjes

Zelf vind ik het erg leuk om kralenarmbandjes te maken. Voor mijzelf en voor mijn dochtertje. Ik heb een aantal verschillende soorten elastiek gekocht en wat kraaltjes besteld en ben gewoon begonnen.

Uiteindelijk ben ik best te spreken over mijn eigen creaties en mijn dochtertje ook. Ze is mijn grootste afnemer, enkelbandjes en armbandjes zijn favoriet. Op Pinterest doe ik inspiratie op en zo heb ik er al heel wat gefabriceerd. Als afscheid van het kinderdagverblijf heeft mijn dochtertje samen met mij armbandjes gemaakt. We hebben alle juffen een armbandje gegeven met naam en alle kindjes een armbandje met een hartje.

Toevallig bestond haar groep met name uit meisjes, dus die vonden het geweldig. Het waterijsje dat erbij kwam zorgde ook voor wat extra vreugde, Haha

Stoffen

Met stoffen ben ik zelf minder creatief. Ik kan bijvoorbeeld niet naaien. Ik kan wel wat repareren, of iets wat kleiner maken. Een nieuw elastiek ergens inzetten ofzo, maar dan houdt het het op. Superleuk als je zelf ook legginkjes uit gave stofjes kan maken voor je kids. Of jurkjes en rokjes. Er zijn echt leuke stoffen te verkrijgen, waardoor je heel unieke outfits kunt maken. Misschien iets voor volgend jaar om te gaan leren. Nu houd ik het bij mijn armbandjes met kraaltjes.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *