Peuter mag zijn schoenzetten

What's on mama's mind sinterklaasVandaag komt Sinterklaas in het land, vanavond mag mijn zoontje zijn schoenzetten. Mazzel dat hij net nieuwe schoenen heeft!

Wat een feest. Hoewel mijn zoontje pas 2 jaar is (bijna 3) weet hij al heel veel over Sinterklaas. Althans, het gedeelte met de cadeaus blijft nogal goed hangen. Uit een paar reclamefolders van speelgoedwinkels, zoals Intertoys, maar ook van Wehkamp heeft leuke afbeeldingen gescheurd en op A4tjes geplakt. Met name de brandweerauto’s zijn favoriet.

Het wordt het derde jaar op rij dat hij zijn schoen mag gaan zetten, maar ik heb het idee dat hij voor het eerst begrijpt dat hij er een cadeautje in kan krijgen van Sinterklaas en de Pieten en dat ook spannend gaat vinden.

Van ons mag hij een aantal keer zijn schoen zetten. Ik ben er nog niet over uit hoe vaak dat gaat zijn? Twee keer per week? We kunnen er natuurlijk ook gewoon mandarijntjes in doen als hij ze te vaak wilt zetten. Vanavond mag hij zijn schoen voor het eerst zetten en hij weet al hoe dat gaat.
Hoe doen jullie dat?

Zoals ik al zei heeft mijn zoontje mazzel, want hij heeft nieuwe schoenen. Dat zal Sinterklaas toch ook prachtig vinden?

Zijn mooiste schoenen

Zijn favoriete schoenen zetten wij bij de achterdeur, dan kan Sinterklaas daar zijn cadeautje in doen What's on mama's mind shoesmevanavond. Wij hebben de wortels vast in huis gehaald, want het paard van Sinterklaas is gek op wortels. Ook dat is al bekend. Sinterklaas kan dan via de tuin bij zijn schoen komen en er wat moois in stoppen.

Mijn zoontje vindt zijn nieuwe bruine leren sneakers die we van Shoesme kregen fantastisch. Ze zitten voor hem heel fijn, maar hij vindt vooral de onderkanten heel erg gaaf. Er staan namelijk tekens in verschillende kleuren onder zijn schoenen. Als hij op zijn knietjes zit of op een stoel en je kunt zijn voetzolen zien, dan merk je dat er ook altijd op gereageerd wordt door andere kinderen en volwassenen. Een echte eyecatcher.

Mijn dochtertje

shoesme-laarsjesMijn dochtertje is net 1 jaar geworden, ze krijgt nog maar weinig mee van Sinterklaas. Een man in zo’n grote rode mantel met een rode hoed is maar eng en raar. Wel mag zijn natuurlijk ook haar schoentje zetten. Een cadeautje uitpakken vindt ze heel leuk en mandarijntjes is ze gek op. Dus een ingepakt mandarijntje zal wel het grootste succes van de week worden, haha.

Ook zij zet mooie Shoesme schoentjes bij de tuindeur vanavond. Haar blauwe laarsjes staan haar fantastisch. Ze zijn nog een klein beetje groot, dus we trekken ze nog vooral aan als ze in de kinderwagen zit of op de fiets. Als ze thuis haar stapjes zet dan heeft ze haar slofjes aan of blote voetjes.

 

De sneakers van mijn zoontje zijn van Shoesme. Deze gaan van maat 24 t/m 41 en kosten € 109,95 per paar. Ze zijn verkrijgbaar in blauw en bruin
De laarsjes van mijn dochtertje van Shoesme gaan van maatje 18 t/m 22 kosten € 69,95 per paar.

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *