De voordelen van het geven van een thee cadeau

Op het moment dat iemand jarig is, weten veel Nederlanders niet precies wat ze moeten geven. In de meeste gevallen geven mensen simpelweg wat geld of een bon van een winkel bijvoorbeeld. Wanneer je een origineel cadeau wilt geven, is het aan te raden om een thee cadeau te geven. Op dit moment is thee namelijk één van de leukste en origineelste cadeautjes om te krijgen voor zowel je verjaardag als voor een beterschapsgroet bijvoorbeeld. Thee komt namelijk altijd goed van toepassing. Hieronder wordt uitgelegd waarom het geven van thee zo ontzettend populair is en waarom een thee cadeau zo ontzettend veel voordelen heeft. 

Je zult altijd punten scoren met een thee cadeau

Het geven van een theepakket lijkt misschien wel heel simpel, maar het is eigenlijk een ontzettend groot gebaar. Zeker wanneer je een theepakket cadeau geeft aan een theeliefhebber zul je geheid punten scoren. Het geven van een theepakket is namelijk erg persoonlijk. Je kunt namelijk als koper verschillende smaken thee uitkiezen. Zo kun je heel specifiek smaken kiezen. Op het moment dat je een theepakket cadeau geeft aan een chocoladeliefhebber, is het bijvoorbeeld aan te raden om theezakjes uit te kiezen met de smaak cacao bijvoorbeeld. Houd jouw ontvanger juist meer van fruit? Dan kun je verschillende fruitcombinaties kiezen zoals mango, rood fruit of sinaasappel bijvoorbeeld.

theepot

Thee is goed voor de gezondheid

Naast het feit dat het geven van een theepakket ontzettend persoonlijk kan zijn, heeft het cadeau ook nog andere voordelen. Zo is het drinken van thee ontzettend gezond. Wanneer je namelijk thee drinkt, krijg je verschillende, belangrijke fytonutriënten en antioxidanten binnenen. Bovendien is thee altijd een goede vervanger van andere dranken, zoals bijvoorbeeld alcohol, frisdrank of energiedrankjes. Het is daarom veel prettiger en gezonder om een theepakket cadeau te doen dan een dure fles champagne bijvoorbeeld.

Het assortiment aan theezakjes en thee smaken is enorm

Vaak twijfelen mensen om theepakketten als cadeau te doen, aangezien iedereen wel al een voorraad theezakjes in huis heeft. Hoewel dit waarschijnlijk klopt, maakt dit het theepakket niet minderwaardig of minder leuk om te geven. Het assortiment aan thee smaken is namelijk enorm groot. Op het moment dat jij zorgvuldig originele, lekkere en bijzondere theesmaken hebt uitgekozen voor de jarige, zal dit de theesmaken van de lokale supermarkt zeker wel overstijgen. Bovendien wordt thee ontzettend veel gedronken waardoor geen mens te weinig theezakjes in de voorraadkast kan hebben staan. 

Kies originele thee smaken en theesoorten uit

Op het moment dat je een theepakket cadeau wilt doen aan een theeliefhebber, is het aan te raden om eens verder te kijken dan de ‘normale’ smaken. In de theewereld bestaan er namelijk ontzettend veel onbekende, originele en nieuwe smaken. Zo kun je er bijvoorbeeld kiezen om een thee uit de wereld van de melanges te combineren met bijvoorbeeld Japanse thee zoals Bancha en Sencha. Daarnaast bestaan er ook genoeg onbekende combinaties op het gebied van fruit- en kruidenthees. In ieder geval kun je een thee cadeau zeer persoonlijk, origineel en bijzonder maken. Je hebt in ieder geval genoeg keuze in het enorme assortiment aan thee smaken.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *