Nieuwe L.O.L. Surprise! Sunshine-poppen

Hoewel het behoorlijk koud is, geeft het zonnetje wel een heerlijk lente gevoel. Met de Sunshine-poppen van L.O.L. Surprise kom je helemaal in de zonnige sferen! L.O.L. Sunshine! Makeover OMG Dolls veranderen van stijl en kleur als ze in aanraking komen met UV-licht of de zon. Als kinderen de poppen overdag mee naar buiten nemen, dan ontdekken zij een kleurrijke metamorfose. Daarnaast zijn er twaalf nieuwe Tots om te verzamelen die zich van een andere kant laten zien in het licht.

Buiten is het grauw en guur, maar met de nieuwe L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls verdwijnt de winterdip als sneeuw voor de zon. MGA Entertainment laat vandaag weten dat drie nieuwe L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG-poppen, genaamd Bubblegum DJ, Sunrise en Switches, per direct verkrijgbaar zijn in de Benelux. Deze poppen veranderen van kleur en stijl als ze in aanraking komen met UV-licht en daarnaast kunnen fans 12 nieuwe Tots verzamelen die de zomer in hun bol hebben. Ze hebben in ieder geval één ding gemeen: ze houden allemaal van de zon en als kinderen de poppen mee naar buiten nemen, dan ondergaan deze een metamorfose en wordt er langzamerhand een nieuw kleurenpalet zichtbaar. Eenmaal weer binnenshuis, dan veranderen de haarkleuren en kleuren van de outfits weer terug. Dit proces kan altijd worden herhaald!   

L.O.L. Surprise OMG Makeover Dolls

De L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls

De L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls zijn poppen van maar liefst 25 centimeter en kenmerkend is dat ze van kleur en stijl veranderen in UV-licht. De Sunshine Makeover-set bestaat uit verschillende personages met ieder een compleet eigen look, kleurenpalet en persoonlijkheid.

Het nieuwe drietal bestaat uit Bubblegum DJ, Sunrise en Switches:

 • Bubblegum DJ: Het mixen van kleurrijke kleding is waar Bubblegum DJ bekend om staat en haar favoriete kleuren zijn bovendien terug te vinden in haar flamboyante haarstijl. Haar outfit bestaat onder andere uit trendy beenwarmers en een hartvormige bril.
 • Sunrise: Sunrise springt in het oog door haar kimono, hoge kousen en tie-dye shorts, maar ze is er ook dol op om van outfit te wisselen. Ze probeert anderen te inspireren met haar verschillende looks en haarstijlen.
 • Switches: Als Switches voor de rest van haar leven nog maar één kleur zou mogen gebruiken, dan zou dat pastelroze zijn. Ze weet de buitenwereld altijd te verrassen met haar uitgesproken, gevarieerde looks.

12 kleinere Tots

Naast poppen van groot formaat zijn er 12 kleinere Tots om te verzamelen. De Tots zijn verpakt in een feestelijke bal die niet alleen leuk is om te uit te pakken, maar ook vol zit met verrassende kledingstukken en accessoires. Bovendien worden alle poppen geleverd met een bijpassende waterfles. Wanneer je hen een slokje verkoelend water geeft, kunnen zij verrassend uit de hoek komen door bijvoorbeeld een traantje te laten of het water speels uit te spugen.

L.O.L. Surprise Sunshine Tots

De L.O.L. Surprise! Sunshine-collectie is nu verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Intertoys, Toychamp en Dreamland. De L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls hebben een adviesprijs van €34,99 en de Tots hebben een adviesprijs van €14,99.

L.O.L. Surprise! Sunshine-collectie

lol surprise

Win een L.O.L. Surprise! Sunshine-collectie bal
Wanneer: tot en met 19 maart 2023
Hoe: Laat in een reactie weten dat je mee doet. Lees de disclaimer voor de voorwaarden winactie

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

18 gedachten over “Nieuwe L.O.L. Surprise! Sunshine-poppen

 • 19 maart 2023 om 14:43
  Permalink

  Wat een verrassing zou dit zijn voor mijn kleindochter

  Beantwoorden
 • 19 maart 2023 om 12:25
  Permalink

  Dit vind mijn kleindochter vast en zeker geweldig leuk.
  Voor haar doe ik graag mee.

  Beantwoorden
 • 18 maart 2023 om 11:32
  Permalink

  Doe heel graag mee voor mijn kleindochtertje.

  Beantwoorden
 • 17 maart 2023 om 23:22
  Permalink

  Ooow wat kan ik daar 1 van mijn kleindochters blij mee maken

  Beantwoorden
 • 17 maart 2023 om 20:22
  Permalink

  Geweldig, mijn dochter is hier helemaal gek van! En lekker wat knoeien met water is ook nooit mis. Dus duimen maar en ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • 17 maart 2023 om 13:28
  Permalink

  Mijn jongste buurmeisje kwam afgelopen week even buurten, ik had net advertentie van L.O.L. op mijn laptop staan. Ik vroeg aan haar of ze deze poppen kende? Ja L.O.L. riep ze, heel leuk. Vandaar dat ik vandaag een lijntje uitgooi. Je weet nooit hoe een koe een haas vangt.

  Beantwoorden
 • 17 maart 2023 om 11:35
  Permalink

  Hoi, wij zijn gek op popjes en op kleurtjes. Heel graag doen we dan ook mee aan deze super leuke verloting.

  Beantwoorden
 • 17 maart 2023 om 11:00
  Permalink

  Leuk ik doe graag mee voor mijn dochter die helemaal gek is op LOL. Ze mag bijna afzwemmen voor diploma A en dit zou een leuke verrassing voor haar zijn als we die winnen voor haar.

  Beantwoorden
 • 17 maart 2023 om 09:38
  Permalink

  Leuk ik doe graag mee voor ons meisje want we hopen dat ze binnenkort mag afzwemmen na bijna 3 jaar erover gedaan te hebben voor de A diploma dus zou dit een leuke verrassing zijn voor haar.

  Beantwoorden
 • 17 maart 2023 om 09:38
  Permalink

  Ik doe graag mee aan deze winactie!😍 m’n meisje zou dr dolblij mee zijn🥰❤️

  Beantwoorden
 • 17 maart 2023 om 09:27
  Permalink

  Ooh super leuk! Graag doe ik mee voor mijn dochters, beide groot LOL fan 🥳

  Beantwoorden
 • 17 maart 2023 om 09:21
  Permalink

  Leuk om mijn dochter mee te verrassen. Ik loot graag mee.

  Beantwoorden
 • 17 maart 2023 om 09:16
  Permalink

  Ik doe graag mee om een L.O.L. Surprise! Sunshine-collectie bal te winnen. Onze dochter zou dit helemaal geweldig vinden.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *