Dekbedovertrek werkauto van Studio Ditte

Ik zag het nieuwe dekbedovertrek van Studio Ditte voorbij komen, die moest ik wel delen op mijn blog. Want na de robotjes en de auto’s is er nu ook het Werkauto dekbedovertrek voor stoere kids. Gaaf is hij he? What's on mama's mind studio ditte

Op het werkauto dekbedovertrek staan graafmachines, takelwagens en brandweerauto’s.

Het overtrek is in principe geschikt voor dekbedden tot 220 cm lang.

Mijn zoontje die nog in een ledikant slaapt, slaapt echter ook onder zo’n lekker groot dekbedovertrek. Ik vouw het laken namelijk gewoon heel ver onder zijn matrasje, dan past het perfect. 

Mijn zoontje is nu twee, ik hoef dus ook niet bang te zijn dat hij er onder rolt. Ten eerste is het overige gedeelte van het overtrek heel ver weggestopt, ten tweede omdat hij een grote sterke vent is, haha. Het overtrek van mijn zoontje is degene met de robotjes. Dit dekbedovertrek houden we in gedachten voor zijn volgende verjaardag.

De mooie print is haarscherp weergegeven op zacht wit katoen. Kruip er lekker onder en slaap zacht.What's on mama's mind dekbedovertrek studioditte

Afmetingen:140 x 200 / 220 cm (1-persoons)
Kussensloop: 70 x 60 cm
De prijs van een dekbedovertrek is € 59,95.

 

 

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *