Voedingsbeha

Whats on mamas mind positielingerie cache coeurEen voedingsbeha uitzoeken vond ik nog niet zo eenvoudig. Bij mijn zoontje heb ik mijn zwangerschapsbeha’s bij de H&M gekocht. Misschien omdat ik er niet te veel geld aan uit wilde geven, misschien omdat ik niet wist hoe lang de borstvoeding zou lukken, maar ook omdat ik eigenlijk niet beter wist. Want, hoe gaat dat eigenlijk borstvoeding geven, wat is handig, wat is prettig?

Bij je eerste kindje ben je ook nog zo druk met allerlei andere dingen. Je hebt vaak geen flauw idee wat er allemaal bij komt kijken. Je hebt zoveel nodig, er wordt veel geadviseerd, maar je moet het toch ook zelf ondervinden.

Nu bij een tweede kleintje kan ik mezelf enigszins ervaren noemen. Ik weet wat ik prettig vind en wat ik wil. Daarnaast moet de beha voor mij ook nog mooi zijn, want tussen al die luiers door wil je jezelf toch ook nog een beetje mooi kunnen vinden, is het niet?

Aan een heb je niet genoeg

Wat ik heb ervaren is dat ik er zeker wel twee nodig heb. Er zit er altijd een in de was. Bij het drinken kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je kleintje wat melk teruggeeft en dan moet je je soms wel twee keer op een dag in een nieuwe beha hijsen. En aangezien je waarschijnlijk net als ik ook de hele dag door de was draait, heb je de volgende dag alweer een schone aan, haha.

Via positielingerie.nl heb ik een mooie voedingsbh kunnen uitzoeken. De hulp die ik daarbij kreeg was perfect. Ik heb zelf niet een hele grote cupmaat, dus voor mij is vooral van belang dat hij makkelijk open te klappen is, fijn zit en er mooi uitziet. Ik heb geen enorme steun nodig, wat vaak bij een grote cup wel nodig is. Met deze wensen ging ik naar de website van Positielingerie, waar je kunt chatten met een medewerker. Dankzij die hulp heb ik een goede keuze kunnen maken. Want ik had geen flauw idee hoe ik tussen zoveel beha’s de juiste moet kiezen. Dan was mijn oog vooral op de mooiste gevallen, maar had ik wellicht niet de beha gevonden die ik nodig zou hebben.

Naar aanleiding van het contact kwamen twee beha’s naar voren die bij mijn wensen paste. De Lolly pop cache coeur had mijn voorkeur, een knalroze. Niet veel later werd deze bezorgd en kon ik hem gaan uitproberen.

De beha is erg mooi, een fijne stof en ideaal met open- en dichtmaken, doordat er magneetjes op What's on mama's mind positielingeriezitten. Dat had ik nog niet eerder gezien. Ik zit altijd te hannesen met haakjes die er niet op willen.

Ik ben er helemaal gelukkig mee. Hoe fijn is het dat je door je wensen te benoemen, je de perfecte beha kan krijgen. Ik ga hier vaker gebruik van maken.

Mocht je over de maat twijfelen dan kan je via de chat maar ook in de winkel advies krijgen. Ze zitten in De Lutte (gemeente Losser in Overijssel). Het contact heb ik als erg prettig en persoonlijk ervaren, ik raad het je dan ook zeker aan om een kijkje te nemen.

What's on mama's mind opgestuurd artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *