Een roze muur op de babykamer

What's on mama's mind Baby's only muurverf 1Ik heb het al eens eerder gezegd, ik ben niet zo van het roze. Ik was ook niet van plan om een echte roze meisjesmama te worden. Dat ben ik nog steeds niet, maar er komt toch echt wel roze op de babykamer. Je hebt misschien op Facebook, Twitter of Instagram al wat fotootjes voorbij zien komen; we hebben een roze muur op de babykamer en roze gordijnen. Met deze kleur roze ben ik enorm blij, het is oud roze. Dus bij deze heb ik mijn roze vooroordelen overboord gegooid en ben ook ik overstag gegaan, voor een roze meisjeskamer.

De muurverf is van Baby’s Only, daar maakte ik al eens een blogje over. De kleur is nog mooier dan ik had verwacht. Het staat echt perfect op de babykamer. Je leest het, ik ben gelukkig!

Net als bij het behang, was ook hier de schilder heel enthousiast over de verf. De kwaliteit is super, het liefst had hij er alle muren mee gedaan. Nou zo hoort het te zijn. Daar ben ik dan ook reuze blij mee en het resultaat is verbluffend. Het maakt het kamertje heel sfeervol.

What's on mama's mind Baby's only muurverf 1What's on mama's mind Baby's only muurverf 1

Een tweede muur zou lichtgrijs worden. Dit hebben we echter nog niet gedaan. Onze schilder was bang net niet uit te komen met de verf. Deze verf gaan we later opbrengen waarschijnlijk, maar we zijn er nog niet helemaal over uit. Dus leek het ons verstandiger om de andere muren wit te laten, totdat we zeker van de zaak zijn.

Het is erg leuk om het oud roze terug te laten komen in wat accessoires. Daar heeft Baby’s Only ook genoeg keuze in. Wat het precies wordt daar zijn we nog niet over uit, maar we hebben wel het een en ander op het verlanglijst gezet als kraamcadeau.

De foto’s zijn allemaal gemaakt tijdens het klussen. Binnenkort zie je de resultaat foto’s met alles erop en eraan. Ik hoop dat dat al gauw is. Heb namelijk heel veel zin om alles af te ronden.

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *