Een weekend je zonder je telefoon

Ben jij zo’n moeder die de hele dag door foto’s maakt met je telefoon van je kinderen. Of juist de hele dag op What’s app of Facebook zit? Misschien stiekem een beetje verslaafd aan je telefoon? Ik heb er ook wel een handje van. Ik vind het vooral altijd leuk om overal foto’s van te maken.

Een weekendje zonder telefoon

Afgelopen weekend was ik een weekendje weg. Toen gingen we onder andere een klauteren in een adventure bos. Je weet wel met van die touwnetten waar je gezekerd door heen moet klimmen en tokkelend naar beneden gaat. Een telefoon is dan niet superhandig om in je zak te hebben zitten. Sowieso is het met sportkleding een stuk comfortabeler en daar heb ik meestal geen zakken in.
Nu was het wel ontzettend jammer dat ik vrijwel geen foto’s heb (behalve via 1 iemand uit het team die wel een telefoon mee had), maar ik had mijn telefoon dus in het vakantiehuisje gelaten.
Na het klimmen hadden we nog aansluitend een lunch en zo was ik toch al de hele dag zonder telefoon. Ik voelde mij zelfs onthand. Maar, echt missen deed ik hem niet. Misschien wel iets om vaker te doen. Doen jullie dat ook?

Telefoonhoesje iphone

Vervolgens heb ik de rest van het weekend, mede doordat het bereik er toch slecht was, nauwelijks mijn telefoon gezien. Afkicken! Haha, maar nee het voelde goed. Een ander voordeel is dat je het hele weekend je telefoon niet hoeft op te laden, want leeg gaat hij dan niet. Dat kwam goed uit, want ik had mijn oplader niet bij mij.

Sowieso heb je nooit genoeg telefoonopladers. Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik raak ze kwijt. Dan laat je hem toch weer ergens liggen waarschijnlijk. Fijn dat je ze ook los kan bestellen. Ik werd getipt door opladers.nl dat ze daar veel keuze hebben. Van een oplader voor je Macbook tot je Asus.

Mobiele eenheid

Ik ben verder wel een echte mobiele eenheid hoor. Ik heb natuurlijk mijn blog waarvoor ik dagelijks veel leuke persberichten ontvang op mijn telefoon. Ik lees het dan het liefst meteen door, post foto’s op Instagram en schrijf soms op mijn mobiel zelfs mijn blogs. Kan dus ook niet altijd zonder mijn iPhone!

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *