Vaderdag tips

What's on mama's mind vaderdagHet is bijna vaderdag. Nog even wat tips zodat jij zondag niet met lege handen staat.
Vorige week was de winactie van Drogistplein.nl met het Nivea en gilette verwenpakket. Dat zijn natuurlijk ook goede suggesties. Een dagje uitslapen voor papa en daarna in de watten met zijn eigen verzorgingspakket. Of houd jouw man, vader, opa meer van wat actiefs?

 

5 vaderdagtips:
What's on mama's mind auto's1. Circuit rijden op Zandvoort. Zelf rijden in een Porsche 911, formulewagen en nog veel meer! Doe je mee aan de Driving Experience, dan rijd je zelf onder meer in een Porsche 911 en een formulewagen. Bovendien laten de beste driftcoureurs van Nederland je een rondje mee-driften over Circuit Park Zandvoort.
Wel prijzig: 299 euro per persoon.

2. Verwenpakket a la de actie die ik deed met Drogistplein. Bekijk hier het Nivea pakket en wat er ook What's on mama's mind nivea men drogistpleinalweer allemaal inzat.

3. Een mooie familie foto op canvas, poster of wat voor een materiaal dan ook? Dat doet het toch ook altijd goed. Het liefst natuurlijk met een schattig knutselwerkje of tekening van jouw kleintjes erbij.
Op fotoopglas.nl kun je je snel zelf een foto uploaden, de kwaliteit bekijken en een foto op glas bestellen. Een uniek cadeau ook te geven of krijgen. Hoewel de naam van de site anders doet vermoeden kun je niet alleen foto’s op glas bestellen maar ook op hout, canvas, forex, aluminium, hout en als (tuin)poster. Foto op glas is als beste getest door de Consumentenbond en Zoom

4. Biercadeau. Een beetje generaliserend, maar veel mannen houden wel van een biertje op zijn tijd. Net als een beautybox moet je het zien, maar dan met bier.

5. Wat dacht je van gave nieuwe sneakers? Mooie Adidasjes of de oude vertrouwde converse all stars? Neem een kijkje op Zalando.nl.

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *