Het favoriete item van: Kabouter Kinderkleding

In “het favoriete item van” vraag ik webshophouders naar hun meest favoriete item in hun eigen webshop. Ook interview ik ze over hun webshop en wie de persoon achter de webshop nou eigenlijk is. Hoe zijn ze op de naam van de webshop gekomen of op het idee van het product? Vandaag is de webshop Kabouter Kinderkleding aan de beurt.

Hoi allemaal, wat leuk dat ik hier mijzelf mag voorstellen en mijn “favoriete item” uit mijn shop mag tonen. Ik ben Maaike en kom uit Haalderen (Arnhem/Nijmegen). Daar woon ik nu zo’n 12 jaar samen met mijn vriend en onze Jack Russell. En sinds 1,5 jaar is daar ons kleine kaboutertje Hanna bijgekomen. Hanna is niet zo heel groot, (ze was een dismatuur baby bij de geboorte) En is vrijwel meteen kaboutertje geworden hier.

Eigenaresse Kabouter Kinderkleding Maaike

Kabouter Kinderkleding

Ik ben zelf eigenlijk kapster van beroep, maar dat heb ik helaas jaren terug moeten opgeven wegens gezondheidsklachten (reuma). Ook zit of, eerlijk gezegd, zat ik graag te knutselen en maak ik heel af en toe nog wel eens wat voor Hanna aan kleertjes, maar dat kost mij helaas te veel moeite. Daar heb ik dan veel last van, wat ik erg jammer vind.

Toch wilde ik graag wat doen in baby- / kinderkleding en andere -artikelen. Zelf maken gaat het niet worden, maar verkopen kan ik natuurlijk wel. Zo is het idee ontstaan om mijn eigen webwinkel te beginnen.

Een naam voor mijn eigen webwinkel bedenken? Dat was niet moeilijk, die naam was er zo! Door Hanna is dit hele plan ontstaan en dat is onze Kabouter dus ja……… Kabouter Kinderkleding.

Welke merken ga je dan verkopen in je eigen webshop?

Ik ben merken gaan benaderen die ikzelf graag voor Hanna kocht  en waar ik achter sta. Zo zijn de meeste merken die ik verkoop van organisch of biokatoen. Tevens is het contact dat ik heb met deze merken erg goed. Daarnaast heb ik een aantal leuke dames benaderd die zelf handgemaakte producten hebben en die ik dan weer doorverkoop. Zo helpen we elkaar om bekend te worden en verkopen we leuk.

Wat shop je bij Kabouter Kinderkleding?

Ik verkoop baby- en kinderkleding in de kledingmaat 44 tot en met 110/116. Deze maten kun je vinden in de shop en ook leuke handgemaakte en andere accessoires. Van rugtas tot rammelaar. En voor kraamkadootjes kan je ook bij mij terecht. Ik maak er graag een leuk pakketje voor je van.

Sinds 14 februari 2017 is de webshop Kabouter Kinderkleding online. Het is hard werken hoor, soms verwacht je dat misschien niet. Er komt een hoop bij kijken, maar daar was ik op voorbereid en dat is ook juist wat het leuk maakt, het gaat niet vanzelf.

Hoe kun je mij nog meer vinden?

Social media is het ook helemaal tegenwoordig daar zitten veel klanten, en dat is leuk. Zo heb ik al een aantal leuke mensen ontmoet en leuke samenwerkingen aangegaan. Daar krijg ik een hoop energie van. Je kunt mij bijvoorbeeld op Instagram vinden, op het account: @kabouterkinderkleding.
En op facebook: Kabouterkinderkleding.Haalderen

Pakje Tapete grijs gestreept

Maar wat is dan mijn favoriete Item?

Favoriete items, dat zijn er echt veel. Maar als ik dan moet kiezen en dat vind ik zo moeilijk is het op dit moment toch echt het boxpakje van Tapete met de gele Giraffe. Tapete spreekt mij heel erg aan als merk. En dan is dit pakje zo tof! Het is dat Hanna niet meer zo klein is, maar anders had ze deze dag en nacht aan gehad. Ik hou ook van dat geel en heb dan ook leuke accessoires die hier dan weer super bij combineren.

Kom je een bezoekje brengen aan mijn webshop? Vind ik leuk!

www.kabouterkinderkleding.nl

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *