Webshoptips swap 3

What's on mama's mind snipsnappapierSnipSnap

Bij Snipsnap kom je terecht op een pagina voor creatievelingen die graag werken met papier, liefhebbers van Papierknipkunst en gezellige mama’s, vrolijke vriendinnen, trotse opa’s en oma’s en happy families! Als je graag DIY’s maakt, bezig bent met interieur en styling, met knutselen, met creatieve ideeën of modebewust shoppen voor de allerkleinsten, dan zit je hier goed! Op de website vind je gratis patronen, uitleg over technieken, de nieuwste rages van papier voor in huis en de liefste en leukste babycadeautjes. Ook verschijnt er maandelijks een nieuwsbrief met leuke Freebies die een maand later ook hier op de site verschijnen (psst, ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan!). Ben je op zoek naar een cadeautje voor de aller állerkleinsten? Bij SnipSnap vind je nu ook dekentjes en mutsjes voor Prematuren, de collectie van ‘That’s Me!’. Te vroeg geboren kleintjes liggen er heerlijk warm bij onder hun eigen dekentje, veilig, zacht en zo licht dat het geen kwaad kan voor infuus of eventuele andere kabeltjes en snoertjes. Maak de blits met je mutsje, hoe klein je ook bent! In hippe kleurtjes en stofjes, zó zacht dat je er heerlijk mee wegdommelt.
Op Facebook: www.facebook.com/snipsnappapier
Op Instagram: www.instagram.com/snipsnappapier
En de website: www.snipsnappapier.nl

Echt Ilona

Bij Echt Ilona ben je aan het juiste adres voor de leuksteWhat's on mama's mind echt ilona
handgemaakte kraam- en kindercadeaus. Ben je dol op zwart wit met af en toe een beetje kleur en op monochrome?! Neem dan zeker een kijkje
in de shop.

Stel een tof kraamcadeau samen met opbergmandjes, een kruikenzak, babymutsje, speenkoord, bijtring, rammelaar, knuffel, mijlpaalblokken en een toffe kaart of poster!

Voor de kids hebben we tof speelgoed, zoals stokpaarden, kampvuren en  marshmallows. Verder hebben we leuke kaarten, posters en slingers voor
in de slaapkamer.

Wij zijn steeds bezig met het uitbreiden en aanpassen van onze
collectie. Neem dus af en toe een kijkje op onze site! Is een product
niet helemaal in je smaak, stuur dan gerust een mailtje. In overleg is
er een hoop mogelijk!

www.echtilona.nl
Op Instagram en Facebook te vinden onder @echtilona . Tot eind juli ontvang je 10% korting met de code ‘CANADA’!

Jettieskidz

What's on mama's mind jettieskidzPatricia vertelt in het kort over Jettieskidz. Binnenkort lees je ook een blog van mij over Jettieskidz.
Door Patricia:

Mijn bedrijf ben ik begonnen in 2013. Eerst ben ik puur hobbymatig begonnen, maar daarna werd het officieel. Deed naast mijn werk in de zorg.

Met de website ben ik vorig jaar begonnen. Wij proberen veel zelf te maken zoals de bekende zwemtassen met naam. Maar ook de houtentekstblokken, naamblokjes en stoffenmandjes worden met de handgemaakt.

Daarnaast kopen wij ook in bij Dutch-lifestyle, winkeltje van Anne, zoedt, THE birds and THE bees. Om zo een meer en gevarieerd assortiment te hebben. En nog meer te groeien.
Neem gauw een kijkje bij Jettieskidz.
Ook op Instagram en Facebook.
Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *