Fopspenen met Keith Haring voor het goede doel

What's on mama's mind Fopspenen collectie keith haring difraxDifrax heeft geïnspireerd door de kleurrijke kunstwerken van de Amerikaanse kunstenaar Keith Haring een fopspenen collectie ontworpen. Afgelopen dinsdag (22 september) werd deze in de Kunsthal  in Rotterdam gepresenteerd aan de uitgenodigde pers. Door een fopspeen uit deze collectie te kopen steun je baby’s die te maken hebben met HIV / AIDS. Per verkochte speen wordt door Difrax en Prénatal direct een euro gedoneerd aan de Keith Haring Foundation.

What's on mama's mind keith haring fopspenen DifraxIk kon helaas afgelopen dinsdag zelf niet aanwezig zijn bij de lancering, in de Kunsthal in Rotterdam. Dat vond ik erg jammer, want wat velen niet weten is dat ik een groot aantal vakken (moderne) kunstgeschiedenis heb gevolgd naast mijn studie. Puur uit interesse. Dus een combinatie van kunst met baby items vind ik fantastisch.

Erg origineel ook om op zo’n locatie de speen te tonen. Ik heb gehoord dat het heel bijzonder en leuk was. De spenen zijn ook geslaagd.What's on mama's mind keith haring fopspenen Difrax radiant baby
Op het schildje van de Difrax fopspeen staat onder andere het kunstwerk “Happy Baby”, geïnspireerd op het beroemde kunstwerk van Keith Haring ‘Radiant Baby’. Hier rechts zie je de Happy Baby.

De “Charity Edition fopspeen” is kleurrijk en heel herkenbaar als je werk van Keith Haring kent. De speen is beschikbaar in vijf verschillende maten. Net als bij de overige fopspenen van Difrax kun je voor je kindjes altijd de geschikte maat vinden. De spenen groeien mee met de zuigbehoefte en het gezicht van het kindje vanaf de geboorte. Je hebt 0+, 6+, 12+ en 18+ maanden.

Welke ik zou kiezen? De blauwe met geel hangsel of de groene met “happy baby”. Lekker kleurrijk.
What's on mama's mind keith haring fopspenen Difrax blauw
Wil je ook een fopspeen uit deze collectie en daarmee € 1,- doneren aan de Keith Haring foundation? Dat kan nu. Ze zijn exclusief verkrijgbaar bij Prénatal en via www.difrax.com vanaf € 4,99. O ja, wees er snel bij, het is een gelimiteerde oplage.

Lees hier meer over veilig gebruik van fopspenen, informatie door Difrax.

Bij mijn zoontje leggen we altijd meerdere speentjes in bed, zodat hij er ‘s nachts altijd eentje kan vinden, mocht hij wakker worden. Vannacht liggen er twee Keith Haring spenen in zijn bed. Dus dat wordt extra lekker dromen voor hem.

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

4 reacties op “Fopspenen met Keith Haring voor het goede doel

  Mariska

  (26 september 2015 - 13:30)

  Ik vind ze mega tof!! Heb er direct 2 besteld!

   mamasmind

   (26 september 2015 - 14:17)

   Wat leuk en mooi voor het goede doel 🙂

  Thea van Galen

  (26 september 2015 - 08:55)

  Ik vind ze allemaal leuk 🙂
  Is weer eens heel wat anders!

   mamasmind

   (26 september 2015 - 12:53)

   Ja he, ik vind ze ook erg leuk. Ik houd wel van kleurtjes voor m’n kleintje. En voor een goed doel is leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *