Mevrouw Monopoly

Het Monopoly spel waarbij vrouwen meer verdienen dan mannen! Hasbro gaming heeft een groot assortiment met Monopolyspellen. Ik schreef al over Monopoly L.O.L. Surprise en Monopoly Valsspelers editie. Binnenkort volgt ook nog een review van Monopoly Millennials. Mevrouw Monopoly laat ons er aan herinneren dat er een groot aantal vrouwen zijn die prachtig slimme uitvindingen hebben gedaan.

Mevrouw Monopoly

Uitvindingen van vrouwen

Laat je niet foppen als er wordt gezegd dat mannen de echte Willie Wortels zijn van de maatschappij. Wist je bijvoorbeeld dat een vrouw WiFi heeft uitgevonden en lekvrije luiers of een ijsmachine. Mevrouw Monopoly is het spel waar je alle uitvindingen van deze knappe koppen onder ogen krijgt, terwijl je het vertrouwde Monopoly spel speelt. Ook hier zijn kans- en algemeenfonds kaarten en kun je naar de gevangenis. Maar de bekende straten zijn vervangen door uitvindingen van vrouwen.

Mevrouw Monopoly is de nicht van Mr. Monopoly en selfmade uitvinder. Ze komt, met dit spel, even wat dingen rechtzetten (dat zal ook eens tijd worden).

Mevr. Monopoly

Mevr. Monopoly houdt van het avontuur en heeft de drive van haar familie…. Ze is dan ook het zuivere nichtje van Mr. Monopoly. Haar doel: opkomende ondernemers steunen – en dan vooral vrouwen!

In deze stoere editie van het populaire spel speel je om de meest iconische en belangrijke uitvindingen die we te danken hebben aan vrouwen: van WIFI, zonne-energie tot het kogelvrijvest, de chocolate chip cookie en shapewear. Je bouwt geen huizen, maar ondernemingen.

Mevr. Monopoly is gemaakt door vrouwen, voor vrouwen… en hun dochters natuurlijk. Nou vooruit, jongens en mannen mogen ook meespelen en meevieren dat vrouwen hun mannetje staan!

Mevrouw Monopoly

Maak je keuze uit speciale girlboss-pionnen, zoals een jet, omdat je nooit weet wanneer je weg wilt; een witte hoge hoed, om je eraan te herinneren dat je alles kunt bereiken wat je wilt; een dumbbell omdat je sterker bent dan je denkt en een stoer horloge omdat het tijd is voor verandering! Hear hear!

Wat vinden we van Mevr. Monopoly

Wat een tof Monopolyspel. Je hoeft echt geen feminist te zijn om dit spel te spelen, verre van dat, het is namelijk toch gewoon heel normaal dat vrouwen laten zien wat ze in hun mars hebben. Net zo leuk om te spelen voor mannen als voor vrouwen dus! Goed om je kinderen mee te laten opgroeien, weg met stereotypes.

Wij zijn gek op spelletjes. Zowel met de kinderen als samen of met vrienden en familie. Vroeger speelde ik al heel veel Monopoly, vooral met mijn broer. De valsspelers editie was dan ook wel een must-have voor ons, aangezien je als broer en zus echt weleens valsspeelt.

Het leuke aan Monopoly vind ik dat het een spel is waar je je echt een avondje mee kunt vermaken. Het is een competitief spel dat je al vanaf 2 personen kan spelen. Het spel is makkelijk te begrijpen en leuk voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Mevrouw Monopoly
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *