Gratis Bulbby babytas

Sinds half januari kunnen alle mama’s die in de afgelopen drie maanden een kindje hebben gekregen, een gratis Bulbby babytas aanvragen. Lees hieronder hoe dat moet.

Bulbby gratis babytas

Wat zit er in de gratis Babytas van Bulbby?

In deze tas zit een babymutsje met de naam van jouw baby. Dit mutsje kun je zelf ontwerpen met opdruk en naam en kleur naar keuze. Je kan kiezen uit diverse prints en kleuren, dus het wordt een prachtig mutsje voor jouw kindje. Daarnaast zitten er nog veel meer leuke goodies en kortingscodes in de tas.

Hoe vraag je de gratis babytas van Bulbby aan?

Je kunt de babytas aanvragen door het geboortekaartje te mailen of per post naar ons toe te sturen. Je ontvangt vervolgens een code waarmee ke de babytas gratis kan bestellen.

Over Bulbby

Bulbby is een webshop waar je de leukste kraamcadeaus en andere producten kunt personaliseren. Zo schreef ik al eens wat over hun geweldige badjasjes. Maar ook voor je huisdier is er wat moois te vinden.

Als zwangere krijg je veel leuke gratis babypakketen aangeboden. Ook kun je op veel locaties bij diverse supermarkten tegen inlevering van een geboortekaartje een leuk pakket ophalen. Nu dus ook dit mooie gratis babypakket van Bulbby.

Stuur dus snel je geboortekaartje toe en je ontvangt van Bulbby een code om deze tas gratis

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Gratis babytas Bulbby voor baby's tot 3 maanden
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *