Heb jij misschien olifant gezien?

In de prentenboektop 10 van 2019 staat het boek Heb jij misschien Olifant gezien? Een ontzettend leuk kinderboek met geweldig leuke illustraties van een Olifant die erg goed is in verstoppertje spelen.

Heb jij misschien olifant gezien?

Prentenboektop 10 – 2019

Op 23 januari beginnen de Nationale Voorleesdagen, de lopen af op 2 februari. Om die reden hebben we de 10 leukste voorleesboeken voor peuters en kleuters uitgelicht op What’s on mama’s mind. Lees je mee?

Heb jij misschien Olifant gezien?

Heb jij misschien Olifant gezien is het boek van David Barrow over Olifant die verstoppertje wil spelen. Dat kan hij HEEL ERG goed, zegt hij zelf. Zie jij waar de Olifant is gebleven?

Heb jij misschien olifant gezien?

Het is een boek met prachtige tekeningen. Als je goed kijkt zie je de olifant verstopt zitten. Het jongetje heeft echter heel veel moeite met het vinden van Olifant, want hij heeft zulke goede verstopplekken.

Een hartstikke leuk boek met prachtige tekeningen. Het is leuk om over de tekeningen met je kinderen te praten. Het verhaal gaat grappig genoeg over verstoppertje en tot 10 tellen, net als een ander kinderboek in de prentenboektop 10 van 2019; Waar is Beer?

Dit boek over Olifant is ook leuk voor de hele jonge kinderen. Ze kunnen leuk naar de plaatjes van de olifant kijken. Heb je ook zin om nu verstoppertje te gaan spelen?


Heb jij misschien olifant gezien?

David Barrow

David Barrow is in 2015 bekroond met de Sebastian Walker Award voor de meest belovende kinderboekenillustrator van Groot-Brittannië.

Knutseltip Heb jij misschien Olifant gezien?

Heb jij misschien Olifant gezien

Knutseljuf Ede maakte een mooie knutsel bij dit boek. Je bekijkt hier hoe je dit superleuk Olifantje knutselt, die zich verstopt achter een boom, pen, schaar of wat jij ook tussen zijn pootjes stopt!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *