Hellendoorn is weer open!

Avonturenpark Hellendoorn opende haar deuren op donderdag 21 mei. Gasten kunnen weer veilig genieten van alle avonturen die Avonturenpark Hellendoorn te bieden heeft. Op basis van de richtlijnen van het protocol ‘Veilig Samen Uit’ is het park anderhalvemeter-klaar.

Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn opende met Hemelvaart 2020

René Peul van het Avonturenpark is blij met de datum: “We staan te popelen om onze gasten vanaf Hemelvaart weer te mogen verwelkomen in Hellendoorn. Wat hebben we ze gemist!”. Het Overijsselse pretpark moest noodgedwongen haar geplande opening uitstellen en lange tijd was onduidelijk wanneer de achtbanen en overige attracties weer zouden gaan draaien. Peul vervolgt: “Het waren natuurlijk geen fijne weken, maar aan de andere kant ligt het Avonturenpark er nu nog mooier bij door al het extra werk wat we tijdens de gesloten periode hebben kunnen uitvoeren. We kunnen niet wachten om dat aan onze gasten te tonen. Ook aan de nieuwe attractie Jungle Expedition hebben we nog wat extra’s kunnen toevoegen”.

Het bekend maken van de openingsdatum heeft wat langer op zich laten wachten, maar dat was een bewuste keuze volgens Peul. “We wilden niet overhaast te werk gaan en het Avonturenpark openen zonder optimaal voorbereid te zijn en vooraf goed te testen. Samen met de veiligheidsregio en burgemeester hebben we verantwoorde stappen gezet naar een gecontroleerde opening. We zijn er klaar voor!”

Veilig samen uit protocol

Het protocol ‘Veilig Samen Uit’ is opgesteld door de 23 grootste dagattracties, waaronder Avonturenpark Hellendoorn, die zijn vertegenwoordigd in de Club van Elf. Het biedt gasten drie garanties, die passen bij de richtlijnen van het RIVM:

1) We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens
Dat doen we door een beperkt aantal gasten tegelijk toe te laten, passend bij de betreffende locatie. Je reserveert online je ticket.

2) We zorgen voor voldoende en heldere informatie
Op locatie wordt gezorgd dat er voldoende en heldere informatie aanwezig is door middel van begrijpelijke instructies en bewegwijzering. Het personeel is bovendien goed getraind en attendeert gasten op de afspraken.

3) We zorgen voor extra hygiënemaatregelen
Er worden extra hygiënemaatregelen getroffen in de vorm van centrale desinfectiepunten en het vaker schoonmaken van belangrijke contactpunten. Indien nodig worden er persoonlijke beschermingsmaterialen ingezet.

Bekijk het ook in onderstaande video waar het duidelijk uitgelegd wordt:

Over Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 topattracties en shows op avontuurlijke families. Avonturenpark Hellendoorn biedt voor iedere leeftijd een dag vol avontuur en onderscheidt zich door de gemoedelijke sfeer, korte afstanden tussen de attracties, een rookvrije omgeving en geen lange wachtrijen. Het park is geopend t/m 1 november en is enkele doordeweekse dagen gesloten in het voor- en naseizoen. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree. Online entreetickets zijn verkrijgbaar vanaf € 16,95.

Avonturenpark Hellendoorn is onderdeel van een internationale groep van 15 vrijetijdsparken onder de naam Looping Group. De parken binnen de groep kenmerken zich door een sterke regionale binding en een trouwe bezoekersgroep.

Kijk voor een overzicht van prijzen, openingstijden, attracties en shows op www.avonturenpark.nl

Avonturenpark Hellendoorn wildwaterbaan

Lees ook:

Avonturenpark Hellendoorn met kleine kinderen

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *