Loungeset hoekbank

Niks lekkerder dan heerlijk zitten in de tuin en genieten van een kopje koffie terwijl de kinderen springen op de trampoline. Wij gaan op zoek naar een nieuwe loungeset het liefste een loungeset hoekbank, waar we lekker op kunnen zitten. We hebben nu een heel kleine set in de tuin staan en in onze nieuwe tuin, bij ons nieuwe huis hebben we ruimte voor meer. Ik vind een houten loungeset of teak loungeset heel erg mooi.

Loungeset met plaid knitfactory

Houten loungeset

Een houten loungeset past heel erg mooi in een tuin, vind ik. Het iseen beetje de meest natuurlijke tuinset, omdat het met hout past tussen de planten, bloemen en bomen. Hout verkleurt naar loop van tijd grijs, dat is best mooi. Toch vindt niet iedereen dat, in dat geval kan je er voor kiezen om een loungeset elk jaar of eens in de twee jaar een opknapbeurt te geven. Door te schuren en te lakken blaas je er weer nieuw leven in.

Loungeset met plaid knitfactory

Loungeset hoekbank

Een hoekbank vind ik zelf heel lekker zitten. Daar kan je een beetje in hangen. Ik vind het heel fijn om met mijn voeten omhoog te kunnen zitten, wanneer ik een boekje lees. Mocht je geen ruimte hebben voor een grote hoekbank, dan heb je ook een chaise longue loungeset. Dan heb je maar aan één van de twee kanten een langer gedeelte. Wij hebben op moment een redelijk compacte loungeset, omdat we op het terras maar weinig plek hadden.

Nieuwe kussens loungeset

Als je een loungeset hebt, zijn het vaak als eerste de kussens die gaan slijten. De meeste kussens zijn afritsbaar en je kunt ze in de wasdoen, maar ook het materiaal in de kussens kan op een gegeven moment uit elkaar gaan vallen of je hebt vlekken die je echt niet meer uit de kussens krijgt. Een loungekussen goed op een droge plek bewaren verlengt de levensduur van het kussen aanzienlijk. Als je daar de ruimte niet voor hebt, dan kan er vocht gaan zitten in de kussens en kunnen ze gaan schimmelen, ook is een loungeset in de winter een heerlijk plekje voor een muisje om een nestje in te maken. Helaas hebben wij daar zelf ervaring mee. Dat ze vervolgens dus poepen en plassen in je kussen, nadat ze er een gat in hebben geknaagd is reden genoeg om je kussens van de loungeset te willen vervangen.

Er bestaan ook beschermhoezen voor je tuinmeubels. Een loungesethoes beschermt je kussens. Gelukkig zijn er ook all weather kussens, die kunnen een buitje verdragen op de loungeset.

Zorg altijd dat je blaadjes in de herfst snel weg haalt, want die kunnen gaan schimmelen en krijg je nare vlekken van op de bank.

Gezellig in de tuin deze zomer

Ons loungeset hoekje hebben we gezellig aangekleed met een buiten vloerkleed, twee manden met een Japanse Rozenstruik erin en een heerlijk zacht en warm plaid voor buiten.

Wij gaan eens goed rondkijken wat wij in onze nieuwe tuin gaan zetten en hopelijk kunnen we heerlijk genieten van het zonnetje en spelende kinderen in de achtertuin.

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *