Het eerste herbruikbare én duurzaam mondmasker

Mondmaskers, we kunnen er niet meer omheen. Ze zijn onderdeel geworden van onze maatschappij. Een maatschappij waar we grote stappen aan het maken waren op gebied van duurzaamheid. Daar komen ineens miljoenen wegwerp mondkapjes de hoek om kijken. Gelukkig zijn er ook direct duurzame initiatieven opgestart, zoals het produceren van stoffen mondmaskers. Koziol echter een duurzaam mondmasker en makkelijk te hergebruiken.

mondkapje Koziol

Koziol herbruikbaar en duurzaam mondmasker

Het eerste herbruikbare én duurzaam mondmasker op de Nederlandse markt. De corona lock-down wordt langzaamaan versoepeld maar toch lijkt de wereld te veranderen in een maatschappij waarin het dragen van een mondmasker normaal zal worden. Op sommige plaatsen zal het zelfs verplicht zijn, zoals in het OV of vliegverkeer.. Helaas zorgen wegwerpmaskers voor veel afval. Daarnaast zijn stoffen maskers ook slechts 4 uur beschermend. Dat wil zeggen dat ze na die 4 uur eigenlijk vervangen moeten worden (gewassen op minimaal 60 graden). Om die redenen is het duurzame, comfortabele en herbruikbare masker van Koziol een hele goede oplossing voor jong en oud!

Community masker

Het Koziol >>HI Community Mask is een licht en comfortabel mondkapje is gemaakt van thermoplastisch elastomeer -een elastische kunsstof – en comfortabel te dragen als men onderweg is, aan het werk is, gaat winkelen, of naar buiten gaat. Door het dragen van dit duurzame masker toon je jouw sociale verantwoordelijkheid en bescherm je jezelf en jouw omgeving. Het masker vermindert de verspreiding van deeltjes en verkleint de kans op infectie voor anderen en tegelijkertijd beschermt het de drager tegen het onzorgvuldig aanraken van het gezicht en daarmee tegen zelf infectie. Als alternatief voor wegwerpmaskers zijn deze maskers – die effectief de neus en mond bedekken – bedacht, rekening houdend met alle criteria voor het juiste gebruik van dergelijke gezichtsbescherming. Het mondkapje zit dankzij het speciale ontwerp en materiaalkeuze de vraag naar medische mondkapjes niet in de weg.

mondkapje Koziol

Eco-vriendelijk en herbruikbaar mondkapje

De mondkapjes zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Dankzij het flexibele, gerecyclede plastic materiaal en de bijgeleverde elastische en verstelbare band kan het masker op elk gezichtsformaat aangepast worden en comfortabel gedragen worden. Bovendien bieden de maskers de mogelijkheid om het filter na gebruik te vervangen. Grote ovaalvormige wattenschijfjes – die te koop zijn bij elke supermarkt of drogisterij – kunnen als filter gebruikt worden. Daarnaast zijn de maskers gemakkelijk met de hand of in de vaatwasser te reinigen volgens de geldende gezondheidsadviezen, ook kunnen ze gesteriliseerd worden op 100 graden én drogen ze zeer snel.

Geproduceerd in Duitsland

Het Duitse merk Koziol trok begin dit jaar op diverse beurzen de aandacht door zijn nieuwe collecties gemaakt van gerecycled plastic. Het nieuwe materiaal, ontwikkeld door het interne laboratorium, is gebruikt om hoogwaardige maskers te maken die gemakkelijk gebruikt kunnen worden in het dagelijks leven. Koziol, opgericht in 1927, is een familiebedrijf dat sinds de oprichting diverse design awards gewonnen heeft en maakt producten voor in het interieur met een originele vormgeving.

Koziol >>HI Community Mask, een samenvatting
• Gemaakt van gerecyclede materialen,
• Herbruikbaar en gemakkelijk te reinigen,
• Geproduceerd in Duitsland,

mondkapje Koziol

Distributie, meer informatie & verkoopprijs

Koziol >>HI Community Mask wordt op de Nederlandse markt gebracht door Orange Planet B.V. uit Dongen. Het herbruikbare en duurzaam mondmasker is verkrijgbaar in verschillende kleuren, organic zwart, organic blauw, organic grijs en organic roze, en is te koop via verschillende online verkooppunten zoals Ecomaskers.nl, drogist.nl en bol.com.

Verkoopprijs consument:
Koziol >>HI Community Mask €24,95-29,95/ masker en 1 filter.

Wat vertel je je kinderen over het Corona virus?
Gaat mijn vakantie wel door?
Erop uit tips, Corona

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *