Het Magische Eenhoorn Genootschap

Eenhoorns hebben iets magisch, eenhoornmagie en legenden het komt naar voren in de boeken van Het Magische Eenhoorn Genootschap. Het nieuwste boek gaat over De Gouden Eenhoorn. Met een dochtertje die weg is van alles wat met eenhoorn te maken heeft is dit voor een echte must-have.

Het Magische Eenhoorn Genootschap

Het magische eenhoorn genootschap

Het Magische Eenhoorn Genootschap wijdt zich al eeuwenlang aan het begrijpen en beschermen van de ongelooflijke eenhoornmagie. In dit boek onthult het Genootschap nog meer geheimen en legenden rond de majestueuze dieren en hun ontdekkers.

Deze acht prachtige avonturen voeren u van Victoriaans Londen over modern New York tot het Himalayagebergte en de diepste oceaan. De Gouden Eenhoorn is terug, en zijn magie is echt.

Het magische eenhoorn genootschap

Alleen de cover van dit boek is al prachtig. Een roze boek is sowieso een eyecatcher voor in de kinderkamer van mijn dochter. De grote eenhoorn er op en de gouden details. Het boek opent met een brief van de schrijver, vervolgens kan je de 8 verschillende verhalen in het boek lezen. Het boek is 125 pagina’s dik. Genoeg voor een dosis leesplezier voor de eenhoornfan. Het boek heeft echt iets magisch en krijgt dan ook een prominent plekje op de meidenkamer. De verhalen zijn spannend en leuk.

Bekijk het overzicht met kinderboeken

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *