Sokken om niet uit te glijden bij het zwembad

Sokken aan naar het zwembad? Wat een gek idee, nou ik heb het dan ook niet over kniekousen of sportsokken, maar sokken om niet uit te glijden bij het zwembad: sweakers. Ken jij ze al van Ockyz? Enkele jaren geleden maakte ik er kennis mee en ik vond het een heel goed idee. Kleine kinderen worden vaak heel enthousiast van water en zwemmen. Dat ze niet mogen rennen bij het zwembad, dat vergeten ze weleens. Helaas, is het vragen om problemen, wanneer een kind bij het zwembad rent. Zelfs zonder te rennen belanden ze al gauw op hun bips, maar daarom heb je dus sweakers. Deze antipslip sokken, voorkomen valpartijen.

ockyz sweakers meisjes

Sweakers

De sweakers zijn een goed alternatief op zwemschoentjes, doordat het sokjes zijn merken kinderen nauwelijks dat ze ze aanhebben en zullen ze dus ook niet gauw zelf uittrekken, daarnaast zijn de sweakers er in superleuke kleurtjes en designs.

Zwemkleding

zwemkleding ockyz

Ockyz heeft naast de sweakers ook een heel leuk assortiment met zwemkleding. Kinderen groeien zo hard dat je al gauw weer toe bent aan een nieuwe zwemoutfit. Superleuk dat Ockyz mooie en betaalbare zwemkleding heeft.

Mijn dochtertje zocht voor zwemles dit leuke felgekleurde badpakje uit en mijn zoontje een mooie zwemshort. Die van hem is nog wat ruim, dus die mag nog heel even wachten, gelukkig past hij het zwemshort van afgelopen jaar nog. Ik vind de bikini’s en badpakken heel goed op maat vallen, de zwembroeken vallen vrij groot uit.

Zwemles na corona

OCKYZ zwembroek sweakers

Zwemles is bij ons inmiddels weer opgestart, daar hanteren ze zeer strikte richtlijnen. Er zijn aangepaste looproutes, minder kinderen in het bad, er wordt niet gedoucht vooraf en achteraf en er wordt afstand gehouden. Gelukkig konden mijn kinderen het nog na 9 weken geen zwemles. Ze hadden er in elk geval ook weer heel veel zin in. Nu het deze week ook weer zulk mooi weer is en nog mooier wordt kunnen de zwembadjes in de tuin ook weer opgeblazen worden, dus een beetje zwemles komt wel van pas.

Bekijk ook:

Sweakers
Snorkelen met jonge kinderen
De grote blog met tips om mee te nemen op reis

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *