Hey Reader elke maand een kinderboek

Elke maand een kinderboek in je brievenbus met Hey Reader. Lezen is leuk en lezen is belangrijk. Lezen lukt het beste als je het boek dat je leest leuk vindt. Bij Hey Reader wordt je daarbij een handje geholpen en zoekt een kinderboekenexpert elke maand de beste boeken uit voor kinderen. Boeken vol humor, spanning en mooie illustraties. Hey Reader is namelijk een boekenabonnement. Je sluit een abonnement af voor een tijdelijke periode van 3 of 6 maanden of voor onbepaalde tijd (tot je weer opzegt). Je kan het abonnement elke maand stopzetten.

Bij het leesabonnement ontvang je eerste een welkomstbox met een superleeskalender en vervolgens elke maand een boek voor jouw kind. Hoe het werkt lees je hieronder:

welkomstbox hey reader
Welkomsbox Hey Reader

Hoe werkt Hey Reader?

Met een abonnement op Hey Reader ontvang je elke maand een boekenbox in je brievenbus. In deze boxen zitten boeken speciaal geselecteerd op de fase van lezen van jouw kinderen. Van het voorlezen tot en met zelflezen. Als je een abonnement afsluit krijg je eerst een welkomstbox met daarin een leeskalender. Bij elk box krijg je vervolgens een leesmagneetje voor jouw superleeskalender (die je ontving bij de Welkomstbox).

  • Box 1: Verwonderen, leeftijd: 0 tot 24 maanden: Voorleesboekjes afgestemd speciaal voor jouw kleintje om zo samen te verwonderen in de boeken.
  • Box 2: Ontdekken, leeftijd: 2 en 3 jaar: Voorleesboekjes om samen met je peuter te ontdekken en zo al op jonge leeftijd een voorsprong op de taalontwikkeling te krijgen.
  • Box 3: Voorlezen, leeftijd: 4 en 5 jaar: Rijk geïllustreerde voorleesboeken waar van alles in valt te ontdekken en die je telkens weer pakt omdat ze zo leuk zijn.
  • Box 4: Leren Lezen, leeftijd: 6 en 7 jaar: Leesboeken met veel illustraties, korte zinnen en niet teveel tekst op een bladzijde. Boeken waardoor jouw kind helemaal zelf kan gaan lezen.
  • Box 5: Zelf lezen, leeftijd 8 en 9 jaar: Leesboeken – vaak met illustraties – met spannende, meeslepende of grappige verhalen. Geschikt voor meisjes én jongens.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Het afsluiten is erg eenvoudig dat kan je doen op de website van Hey Reader vanaf € 15,95 per maand.

  1. Kies de juiste box voor jouw kind: Een abonnement afsluiten bij Hey Reader kan voor een periode van 3 of 6 maanden of tot dat je weer opzegt. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Bij Hey Reader zijn de boxen gemaakt op basis van leeftijd en het daarbij behorende gemiddelde leesniveau van kinderen. Zorg dus dat je de goede box kiest, zodat jouw kind de beste boeken ontvangt én leest.
  2. Personaliseer de doos: Je kan met grote letters de naam van jouw kind op de doos laten zetten. Daarnaast hoef je de doos niet meteen bij het oudpapier te doen, hij is hartstikke leuk om mee te spelen.
  3. Elke maand een nieuwe box: Iedere maand ontvang je je Hey Reader box, met daarin ene leuk boek.

Waarom kies je voor Hey Reader?

kijk doos hey reader

Tegenwoordig is het mogelijk om op steeds meer diensten een abonnement te nemen, dat levert vaak gemak en tijdwinst op; het maakt dat je meer tijd overhoudt voor andere dingen. Daarnaast levert het je ook de juiste boeken op. Hiervoor heeft Hey Reader immers een expert op het gebied van kinderboeken in dienst.

Het abonnement zorgt dat je elke maand een leuk en geschikt boek voor jouw kinderen in huis hebt, zonder dat je hiervoor zelf op onderzoek uit hoeft. Doordat een echte kinderboekenexpert de boeken uitzoekt, heb je grote kans dat er wat leuks geselecteerd wordt voor jouw kinderen. Als je zelf op onderzoek uit moet weet je misschien niet meteen welk boek nu goed past bij jouw kind. Daarnaast stimuleert het ontvangen van een verrassingsbox jouw kinderen mogelijk om te gaan lezen. Elke maand weer een cadeautje in de brievenbus, waar je erg nieuwsgierig naar kan zijn. Welk boek zit er nu in?

Lezen is hartstikke belangrijk voor jonge kinderen, daarom vind ik een concept zoals Hey Reader een heel mooi initiatief dat lezen bij kinderen stimuleert en leuk maakt! Wij ontvingen de box van November met een prachtig kinderboek en daarbij een kleur- en knipplaat om een kijkdoos te maken. De plaat bevatte de hoofdpersonen uit het boek. Dat maakt het lezen tot een extra belevenis, waarbij je napraat over de figuren uit het boek en wat je gelezen hebt.

De welkomstbox met leeskalender is daarnaast ook een extra motivatie om je boek uit te lezen en een magneetje op te plakken omdat je het boek uit hebt!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *