Kinderboek: Het grote Kluitman griezelboek (8+).

Ben jij niet bang te krijgen? Houd je van lekker griezelen op de bank met een warm dekentje over je voeten? Slaap jij zonder nachtlampje en laat jij het liefst ook anderen schrikken? Dan houd je vast ook van dit nieuwe Kluitman griezelboek. Voor alle kinderen die van griezelen houden en het liefst spannende boeken lezen is er nu Het grote Kluitman griezelboek (8+).

Griezel lekker weg bij de verhalen over vampieren, spoken, griezelbrillen, horrorclowns en nog veel meer… Alleen voor wie durft!

kluitman het grote griezelboek

Het grote Kluitman griezelboek

In Het grote Kluitman griezelboek worden de krachten van verschillende kinderboekenschrijvers, waaronder Manon Sikkel, Tjerk Noordraven en Marlies Slegers, gebundeld. Het boek bestaat uit tien spannende, op zichzelf staande verhalen en is vanaf 14 oktober overal verkrijgbaar.

Auteurs: Manon Sikkel, Fiona Rempt, Sanne de Bakker, Anne-Margreet Matsuura, Tjerk Noordraven, Fred Diks, Annemarie Bon, Marlies Slegers, Natasza Tardio en Kristel Bosua
Verkoopprijs: € 14,99
Pagina’s: 192 pagina’s
Uitgever: Kluitman
ISBN: 978 90 206 2319 2

Wat vinden we van dit griezelboek?

Een boek waarin 10 spannende verhalen zijn gebundeld. Je kunt heerlijk weggriezelen onder je dekbed met dit boek. Voor kinderen die niet bang zijn in het donker en gek zijn op vleermuizen, spinnen en zwarte katten. Het boek is vanaf 8 jaar, maar ik kan mij voorstellen dat jij kijkt naar jouw kleine griezelmonstertjes thuis. Durven ze het al? Of liggen ze vannacht tussen jullie in in bed?

Ik vind het een heel leuk boek met goede verhalen van diverse goede auteurs, zoals Manon Sikkel en Marlies Slegers. Er zit ook een hoop humor in dit kinderboek.

Wil je meer tips voor kinderboeken, bekijk dan het overzicht met kinderboeken.
Benieuwd naar hoe AVI-lezen nu werkt? Bekijk hier uitleg over AVI-lezen.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *