Miljonairskind – Het geheim van het onderhuis

Zilver woont met zijn ouders en zusje in een klein, slecht onderhouden huis… tenminste, dat denkt iedereen. In werkelijkheid hebben zijn ouders jaren geleden de loterij gewonnen: ze zijn multimiljonair! Dat houden ze echter angstvallig geheim voor de buitenwereld. Onder hun doodgewone huis heeft de familie een ongelooflijke villa met een subtropisch zwemparadijs, een dierentuin en een achtbaan. Maar wat heb je daaraan als je het met niemand kunt delen? Zilver vertelt zijn geheim stiekem toch aan zijn beste vriend Lennon. Als ze ontdekken dat er een inbreker is, bedenken ze een plan om hem in de val te laten lopen.

Miljonairskind

Miljonairskind | Ilona de Lange | Illustraties: Micky Dirkzwager | ISBN 978 90 258 7802 3 | Vanaf 9 jaar

Nu met korting Miljonairskind!

€ 14,99 (actieprijs € 12,50 van september t/m november 2019)

Over Ilona de Lange

Ilona de Lange (1980) werkt als communicatieadviseur en speelt al haar hele leven met taal. Ze is moeder van twee kinderen. Het hele gezin dacht mee over de inrichting van de geheime ondergrondse villa waarin hoofdpersoon Zilver woont.

Over Micky Dirkzwager

Micky Dirkzwager (1998) volgt de opleiding illustratie aan de HKU. Eerder verscheen haar striproman-debuut Dat is dan jouw probleem. Daarnaast verschijnt in de krant Metro Micky ziet de stad, een tekenrubriek met een journalistiek karakter.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *