Kinderboek: ik reis de wereld rond

Van 2 t/m 13 oktober is het Kinderboekenweek 2019. Dit jaar staan voertuigen centraal in het thema Reis mee! Het kinderboekenweekgeschenk is Haaientanden. De 20 kerntitels waarin het draait om voertuigen staan centraal in het lesmateriaal voor basisscholen rond deze tijd. Dit jaar zijn er ook thematitels geselecteerd. Dat betekent extra veel boeken over voertuigen!

ik reis de wereld rond

Ik reis de wereld rond

Vliegtuigen, treinen, auto’s, die kent iedereen wel.
Maar er zijn nog zo veel meer manieren om te reizen.
Hoe bereik je bijvoorbeeld het topje van een hoge berg? En ­wat heb je nodig voor een reis naar de maan?
Kies je voertuig en ga op ­avontuur!

ik reis de wereld rond

Een prentenboek voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar over verschillende voertuigen van over de hele wereld. Perfect passend in het thema van de kinderboekenweek 2019. Op reis! dat ga je zeker met dit boek, je kunt reizen per vliegtuig, maar ook op dieren, of door te wandelen.
De tekst is op rijm en vol met informatie over de diverse landen en vervoersmiddellen. Echt een prachtig boek waarmee je op papier een wereldreis maakt. Ga je door de lucht of over land of zee? Met de metro, of de segway? Met de fiets of op een paard? Vrolijk en kleurrijk boek.

Auteur: Henrietta Drane / DK
Illustraties: Katy Halford
Uitgever: Kluitman
Aantal pagina’s: 48 pagina’s
Leeftijd: vanaf 4 jaar
ISBN: 9789020682694
Verkoopprijs: € 12,99

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Ik reis de wereld rond
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *