Kinderboekereview: ‘Knuffel me’-vingerpopboekjes

Op zoek naar leuke Sinterklaascadeaus, ideaal voor in de schoen of in de grote zak op 5 december? Ik heb weer twee geweldig leuke boekjes. Deze keer zijn ze superschattig en knuffelbaar; het zijn vingerpopboekjes.. Uitermate geschikt voor de allerkleinsten (vanaf ongeveer 1,5 jaar), maar ook je peuter en kleuter zijn er vast net zo verzot op als die van ons.

Knuffelme boekjes

Knuffel me

Knuffel me! Kom in mijn armen en laat me je knuffelen! Met deze nieuwe, interactieve vingerpopboekjes kan dat heel letterlijk, want de armpjes van de gezellige dierenvriendjes zijn gemaakt van hoogwaardig pluche. Zo wordt het samen lezen en spelen extra leuk en ontspannend. Voor het slapengaan, bij het wakker worden of op een ander moment van de dag, deze boekjes zijn altijd een welkome afleiding. En zeg nou zelf: wie wil nou niet even lekker knuffelen of geknuffeld worden? De serie wordt uitgebreid met twee gloednieuwe titels: Kleine aap en Klein katje. Nu is er nog meer keus!

Knuffel me boekjes

Voorlezen met het vingerpoppetje

Steek je vingers door de pluche pootjes bij het boekje en vertel het verhaal. Je beweegt de pootjes, terwijl je het verhaal van konijn vertelt. Je kinderen beginnen waarschijnlijk meteen de zachte pootjes te aaien. Helpen je kinderen mee met het opgraven van een wortel? Of slapen je kindjes in de armen van het konijntjes. De boekjes zijn op rijm geschreven, dat vinden de kinderen erg leuk. Mijn kleuter laat ik zelf altijd het laatste wordt van de 2e zin zeggen. Meestal weet hij het heel goed af te maken. Een superleuk interactief boekje. Het leukste moment is wanneer je onverwachts met de pootjes je kleintje kietelt. Garantie voor een lachsalvo. Erg leuke schattige boekjes. Perfect voor Sinterklaas, maar ook uitstekend als kraam- of verjaardagscadeau.

Knuffel me boekjes

Details en verkoopinformatie

Knuffel me! Klein katje
ISBN 978 94 6333 3344

Knuffel me! Kleine aap
ISBN 978 94 6333 333

Verkoopprijs € 8,95
Formaat 220 x 150 mm | Karton
Aantal bladzijden: 10 blz
Uitgeverij: Imagebooks

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Knuffel me vingerpopboekjes
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *