Kinderkledingshoppen een winterjas in de sale

Kinderkleding shoppen dat vind ik leuk om te doen. Doordat kinderen snel uit hun kleding groeien kan je ook niet anders dan regelmatig nieuwe kleding kopen. Nieuwe kleding is natuurlijk leuk, het kost wel elke keer weer geld. Dit is dan ook het moment om kleding in de sale te kopen.

Winterjas in de sale

winterjas

Een winterjas was wel nodig afgelopen winter, we hebben een aantal heel koude dagen gehad. Kinderen spelen graag buiten en dat moedig ik aan. Ook als het winter is. Hier hebben we zelfs op de schaatsen gestaan dit jaar. Een winterjas die lekker dik en warm is, daar kan je soms best wat geld aan uitgeven. Aan een winterjas heb je vaak voldoende en heb je dan ook maanden plezier van en wie weet kan je hem daarna wel op Vinted verkopen. Zo verdien je nog een gedeelte van je uitgave terug. Het kan natuurlijk ook anders, hoewel dat met kinderen soms lastig is in te schatten qua maat, lukt het vaak wel om een winterjas in de sale te shoppen en dat kan je veel geld schelen als je dat nu doet in de wintersale van kinderkledingshoppen.nl bijvoorbeeld. Wij hebben daar een heel gave winterjas gevonden die volgend jaar vast en zeker nog past.

Voorjaarscollecties

Nu het zonnetje wat meer aan het schijnen is en dat is echt uniek na al die dagen van regen dit najaar, krijg ik ook weer veel zin in het voorjaar en de zomer. Dus terwijl ik scroll langs alle winterjassen en er eentje uitzoek voor komend jaar, kijken ik ook weer verheugd naar alle nieuwe collecties die er voor het naderende seizoen aankomen. Ik heb al zoveel leuke setjes gezien, dat ik er nog wel een paar in mijn winkelmandje ga schuiven. Zo vind ik een goede balans; een beetje in de sale en een beetje nieuwe collectie.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *