Kleurwedstrijd Bakfiets versieren

Huiswerkopdrachten, puzzels, denkspellen, we hebben dankzij het Coronovirus momenteel een heleboel educatie en uitdaging verzameld voor onze kinderen. Woonkamers zijn ingericht voor thuisscholing, laptops van ouders worden gebruikt voor opdrachten online op Squla, Gynzy en andere schoolprogramma’s. Netflix en Disney hebben hun pixels verlaagd vanwege het vele extra datagebruik. Nederland staat op zijn kop. Laten we even ontspannen met deze kleurwedstrijd bakfiets versieren.

Kleurwedstrijd bakfiets versieren

De kleurwedstrijd is inmiddels afgelopen en we hadden een supermooi resultaat van de winnaar gehad. We hebben overigens veel meer prachtige inzendingen gehad, waarvoor dank. Doen jullie al mee met de Shoesme Design wedstrijd?

kleurwedstrijd winnaar dolly bakfiets

Samen met Dolly bakfietsen heb ik wat leuks bedacht. Een kleurwedstrijd bakfiets versieren. Zij maakten deze kleurplaat van een bakfiets. Stuur voor 31 maart 2020 je kleurplaat in en ik kies uit alle kleurplaten 1 winnaar, die een mooie set met kleurpotloden en een leuke knutselset krijgt toegestuurd!

De bakfiets kleurplaat

dolly bakfiets

Hoe doe je mee?

Versier de Dolly bakfiets door deze kleurplaat uit te printen of digitaal te bewerken. Je bent vrij om te kiezen hoe je dat doet!

Deel jouw kleurplaat op Instagram met #Mijndolly. Als je @mamasmind en @dollybakfiets tagt in jouw berichtje, dan zien we hem ook meteen. Meedoen kan ook zonder Instagram, door de kleurplaat in de Facebook-post over de kleurplaat te plaatsen in een reactie. Of je mailt de kleurplaat naar info @mamas-mind.nl. Je mag kleuren, plakken, digitaal bewerken of met stickers beplakken, kortom je mag hem versieren zoals je wilt.

Wat kan je winnen?

Belangrijke vraag natuurlijk, bij een wedstrijd wordt wat gewonnen. Uiteraard zeggen we altijd meedoen is leuker dan winnen, haha. Maar nee, we zetten er iets leuks tegenover. Een bakfiets versieren wordt vrijwel zeker gedaan door creatievelingen, daarom is de prijs ook creatief van aard.

Ik stel een leuk tekenpakketje samen voor de winnaar met kleurpotloden, stiften en meer knutselpret. De winnaar krijgt het pakket thuisgestuurd.

Daarnaast wordt de kleurplaat op deze pagina toegevoegd en gedeeld op de Instagrampagina van @mamasmind en @dollybakfiets. Meedoen kan tot en met 31 maart 2020.

Over de Dolly bakfiets

Bakfiets kopen Dolly Bakfiets

Zelf rijdt ik sinds vorig jaar op een elektrische bakfiets van Dolly. Mijn keuze voor deze bakfiets was nog niet eenvoudig. Er zijn namelijk verschillende soorten bakfietsen. Met een houten bak of een kunststof bak, met twee wielen of drie wielen. Daarom ging ik eerst uitproberen wat ik het fijnst vond fietsen, daarnaast keek ik ook naar het bedrijf zelf. De Dolly bakfiets is duurzaam, doordat hij in Nederland wordt gemaakt. Van het spuiten van het frame tot de assemblage van de gehele Dolly bakfiets, alles doen zijn in Nederland. Alle Dolly bakfietsen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden volledig door eigen monteurs in Nederland gemaakt. Daarnaast kan je hem helemaal zelf samenstellen, hoe leuk zou het zijn als dat in de kleuren kon van jouw kleurplaat. Oké, dat is misschien een beetje hoog gegrepen, maar je kan hem heel kleurrijk maken!

Ik schreef er uitgebreid over. In deze artikelen lees je: Waarom we kozen voor een Dolly Bakfiets en een ervaringsverhaal van de Dolly elektrische Bakfiets.

Bakfiets kopen Dolly Bakfiets

Voorwaarden kleurwedstrijd

De winnaar van de versier-de-bakfiets-wedstrijd van www.mamas-mind.nl krijgt een leuke tekenset thuisgestuurd.

Deel jouw kleurplaat op Instagram met #Mijndolly. Als je @mamasmind en @dollybakfiets tagt in jouw berichtje, dan zien we hem ook meteen. Meedoen kan ook zonder Instagram, door de kleurplaat in de Facebook-post over de kleurplaat te plaatsen in een reactie. Of je mailt de kleurplaat naar info @mamas-mind.nl. Je mag kleuren, plakken, digitaal bewerken of met stickers beplakken, kortom je mag hem versieren zoals je wilt. Bekijk ook nog eens dit bericht over de gratis printservice.

Meedoen kan tot en met 31 maart 2020. Uit alle inzendingen wordt één winnaar gekozen. Over de winactie kan niet worden gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld.

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *