Lars Leugenaar – De stinkende waarheid.

Bij uitgeverij Kluitman is het tweede deel in de serie over Lars Leugenaar verschenen: De stinkende waarheid. Een heel leuk kinderboek, lekker dik en stevig. Vol met humor, geschreven als een soort stripverhaal.

Lars Leugenaar kinderboek Kluitman

Lars Leugenaar kreeg in korte tijd veel fans in Nederland! De stinkende waarheid is het tweede boek in deze briljante serie van Joe Berger. De boeken zitten vol humor en herkenbaarheid en de graphic novel-achtige illustraties spreken zo aan dat je de boeken niet weglegt voor je ze uit hebt. Kinderboekenauteur Manon Sikkel heeft ook nu de Nederlandse vertaling verzorgd.

Lars Leugenaar kinderboek Kluitman

Lars Leugenaar deel 1 – Het pudding probleem

Lars Leugenaar, lijkt een gewone jongen. Hij heeft een zus, een vader en moeder en een kat, genaamd Pudding. Lars lijkt een normale jongen, maar hij liegt heel veel, eigenlijk altijd en over alles. Hij vindt de waarheid ingewikkeld en onhandig. Hij wil niet altijd liegen, maar eerlijk zijn, maar het is zo moeilijk.

Lars werkt zich steeds in de nesten, tot er niets anders op zit dan de waarheid vertellen. Gaat hij dat dan nu ook echt eens doen?

‘Het Pudding probleem’ is het eerste boek in de Lars Leugenaar-serie van Joe Berger. Kinderboekenauteur Manon Sikkel verzorgde de Nederlandse vertaling van ‘Lars leugenaar – Het pudding probleem’.

Lars Leugenaar deel 2 – DE STINKENDE WAARHEID

Lars Leugenaar kinderboek Kluitman

In het tweede deel van de Lars Leugenaar-serie maakt Lars het zichzelf weer lastig. Het is zomervakantie en hij heeft grootse plannen: er is een openluchtvoorstelling van de film van zijn grote held Steenwolf. Daar móét hij natuurlijk heen! Maar zijn moeder heeft het gehad met zijn leugens. Hij moet haar beloven om de hele zomer niet meer te liegen, anders mag hij niet naar de voorstelling toe. En alsof dat nog niet moeilijk genoeg is, moet hij er ook nog achter zien te komen waarom zijn kat Pudding ineens van die vieze scheetjes laat!

We hebben enorm gelachen bij het lezen van dit boek. Het is erg leuk lezen, doordat het boek helemaal getekend is. De kinderen vinden het geweldig.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Lars Leugenaar de stinkende waarheid
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Lars Leugenaar – De stinkende waarheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *