Liedjesboek voor onderweg op reis

Hoe ziet een autoreis bij jullie eruit? Zingen en swingen op de achterbank of wordt er uit het raam gestaard, gekletst, rustig gelezen of film gekeken? Voor kinderen die graag liedjes willen zingen in de auto is het nieuwe tiptoi liedjes boek voor onderweg wel erg leuk. Het boek is gericht op kinderen van 4 tot 7 en is interactief met de tiptoi pen. Ook zitten er spelletjes in en heeft het boek genoeg om te ontdekken.

Tiptoi liedjesboek voor onderweg

het liedjesboek op reis

De paden op, de lanen in. Met het nieuwe tiptoi® liedjesboek voor onderweg gaan kinderen van circa 4-7 jaar op een muzikale reis. Lekker meezingen achterin de auto en ondertussen een spel spelen. Het kan allemaal! Het boek staat vol met prachtige en vrolijke illustraties en… door met de tiptoi® stift op een plaatje of een tekst te tippen, gebeurt er altijd iets leuks! De stift vertelt een verhaal, legt iets uit, daagt je uit tot het spelen van een spel en laat heel veel kinderliedjes horen die jij straks ook allemaal kunt meezingen! Eén ding is zeker. Kinderen vervelen zich geen moment meer (of dat nu achterin de auto of thuis is) en ze worden er nog vrolijk van ook.

Merlin de Meeuw neemt je mee…

tip toi liedjes boek

Zing je lekker mee met de kinderen? Liedjes als ‘old MacDonald had a farm’, ‘de wielen van de bus’ of ‘schipper mag ik overvaren’ komen, net als heel veel andere meezingers, allemaal aan bod. Naast heel veel liedjes staat het boek ook boordevol leuke spelletjes en valt er heel veel te ontdekken. Want achter ieder plaatje schuilt een verhaal of een liedje. Ga je aan de slag, dan tip je allereerst op het symbool dat ervoor zorgt dat het boek wordt geactiveerd. Daarna wijst het zich allemaal vanzelf. Wil je toch nog wat uitleg? Geen probleem, want Merlin de Meeuw vertelt je graag over alle mogelijkheden.

Tip en ontdek

Door op één van de symbolen rechtsonder op de pagina te tippen, kies je voor ontdekken (het oog), het spelen van een spel (de dobbelsteen) of het luisteren naar een liedje (de muzieknoot). Zo kun je in het bos bij een knapperend kampvuur deelnemen aan een zoekspel. Luister goed naar wat er wordt gezocht en tip op de juiste afbeelding. Speel een dierenrijmspel op de boerderij of ga aan de slag met een geheugenspel waarbij je steeds alle gevraagde dieren uit de zee in de juiste volgorde moet aantippen. Kortom: een lange rit in de auto is niet meer vervelend met dit interactieve tiptoi® liedjesboek.

tip toi mijn lichaam startersset

Leuke thema’s en gemakkelijk in gebruik

Met het liedjesboek vergroten kinderen spelenderwijs hun woordenschat. Want… door spelletjes te spelen en naar liedjes te luisteren én mee te zingen, leren ze door eenvoudig te begrijpen zinnen, woorden uit hun speelwereld kennen. Bovendien hebben alle tiptoi® producten stuk voor stuk een thema dat kinderen (en ouders) aanspreekt en… het is gemakkelijk in gebruik. De interactieve tiptoi® stift (je kunt er ook een koptelefoon op aansluiten) is te gebruiken voor ieder tiptoi® product door simpelweg gratis het programma van het juiste product te downloaden. Voordeel is dat op één stift meer programma’s gelijktijdig opgeslagen kunnen worden.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het nieuwe liedjesboek voor onderweg (excl. tiptoi®-stift) heeft een prijs van circa € 18,- en is zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar. Het tiptoi® assortiment, waaronder ook losse stiften, bestaat uit startersets (incl. tiptoi®-stift), boeken en spellen. Meer informatie is te vinden op tiptoi.nl of op ravensburger.nl.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *