Logitech kleurrijke draadloze Pebble muis

Een werkkamer zou een inspirerende werkomgeving moeten zijn. Dankzij de thuiswerkperiode in Corona zijn er heel wat werkkamers op de schop gegaan of gecreëerd. Er wordt namelijk steeds meer thuis gewerkt. Ook door mij. Hoewel ik in mijn werkkamer nog altijd in een tweestrijd zit tussen opslag en werkkamer, het is namelijk ook de plek waar wij regelmatig even spullen tijdelijk onderbrengen voordat het een nieuwe bestemming krijgt. Denk aan oude kleding of stoelen die we niet meer kwijt kunnen. Ik heb wel goede spullen nodig, een computer, een beeldscherm, toetsenbord en muis. Dat dat ook kleur kan geven aan je kamer dat bewijst Logitech wel met hun toffe Peble muis en andere kleurrijke items. Daarom werk ik nu met een paars toetsenbord, heb ik een paarse muis en ook een nieuwe headset voor alle online meetings. Deze producten kreeg ik van Logitech ter promotie van hun Pebble m350 muis!

logitech pebble muis

Pebble draadloze muis

Ik werk al jaren met een bluetooth muis, wat ideaal is, want die kabels op mijn bureau liggen alleen maar in de weg. De batterijen gaan superlang mee, ik kan mij amper herinneren dat ik een batterij heb moeten verwisselen, dus dat is geen zorg. Ik gebruik altijd een muis, ondanks dat ik een laptop heb, maar ik vind het zoveel prettiger werken dan de touch pad op mijn laptop.

Mijn paarse toetsenbord

logitech pebble muis

Net zo mooi als mijn muis en net zo praktisch is het nieuwe toetsenbord dat ik gebruik. Het is een multi-device K380 ook van Logitech dat nog praktischer is dan ik dacht toen ik hem kreeg. Dat multi-device is namelijk niet voor niets in de naam gekomen, je kan het gebruiken voor zowel je laptop als bijvoorbeeld je ipad en iphone of andere smartphones en tablets. Met een toetsenbord Whatsappen gaat mijn leven nog makkelijker maken. Ik weet niet of ik de enige ben die dit doet, maar ik typ soms lange appjes (bijvoorbeeld met informatie voor andere ouders in het hockeyteam van mijn kinderen met wedstrijd informatie; ik ben immers coach van een jeugdhockeyteam) in kladblok of word op mijn computer, om ze vervolgens aan mij zelf te mailen en dan in Whatsapp te plakken. Simpelweg omdat ik geen zin heb om lange appjes te typen en zo ook nog kan knippen en plakken. Ik kan dit nu met mijn paarse toetsenbord. Nog leuker zelfs, dan typen op je telefoon. Het is een Qwerty toetsenbord, dus je kan je toetsen makkelijk vinden en het werkt dankzij bluetooth. Ik ken geen smartphone zonder bluetooth, dus ik ga er vanuit dat het op elke mobiele telefoon tegenwoordig te gebruiken is. Met 1 druk op de knop kan je switchen tussen device, hoe ideaal.

Overigens kan je ook gewoon kiezen voor het zwarte toetsenbord en muis, of de witte en die vind ik stiekem ook wel heel gaaf! Dat is misschien wel minder kleurrijk, maar het staat wel megagoed bij onze werkkamer.

Winactie Pebble

Logitech pebble

Win: Een toetsenbord en muis van Logitech
Wanneer: t/m 2 oktober
Hoe: Laat in een reactie weten of je de set in het wit of in het zwart wilt krijgen! Lees de disclaimer voor voorwaarden winacties!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

24 gedachten over “Logitech kleurrijke draadloze Pebble muis

 • 1 oktober 2023 om 19:29
  Permalink

  De zwarte set graag. Ook handig voor thuiswerken want nu typ ik alles op mijn laptop zonder muis.

  Beantwoorden
 • 1 oktober 2023 om 19:25
  Permalink

  Ik kies voor de stijlvolle zwarte set! 🖤

  Deze Logitech K380 multi-device lijkt me geweldig. Schakelen tussen mijn laptop en tablet wordt moeiteloos. En het formaat is voor mij ook ideaal voor onderweg. Of ik dan in een koffiebar werk of in een hotel, dit toetsenbord meenemen is simpel en maakt alles een stuk makkelijker.

  Beantwoorden
 • 1 oktober 2023 om 16:53
  Permalink

  Voor mijn zoon zn nieuwe computer waar hij voor aan t sparen is zou ik graag een witte set willen 🙂 Ik loot graag mee.

  Beantwoorden
 • 1 oktober 2023 om 15:55
  Permalink

  De witte!. Ook heel handig om mee te nemen naar mijn werk.
  We hebben geen vaste werkplek en vaak als ik kom is er alleen een pc beschikbaar, zonder muis, etc.
  Laptops zijn er genoeg, maar daar werk ik niet graag op omdat ik de schermen zo klein vind

  Beantwoorden
 • 1 oktober 2023 om 14:29
  Permalink

  Mooie actie! Ik zou er heel blij mee zijn in zwart.

  Beantwoorden
 • 29 september 2023 om 10:51
  Permalink

  de witte set zou heel mooi staan op mijn werkkamer. Ik gebruik ook altijd een muis bij mijn laptop, werkt echt veel fijner

  Beantwoorden
 • 29 september 2023 om 09:33
  Permalink

  Oh dat zou superhandig zijn! Al die snoeren is altijd zo rommelig. Ik doe graag mee voor de witte uitvoering!

  Beantwoorden
 • 29 september 2023 om 05:54
  Permalink

  Graag de zwarte! Hoef ik voortaan mijn muis en toetsenbord niet meer van kantoor mee te nemen als ik moet thuiswerken. Ideaal!
  En ik denk dat mijn zoontje hier ook blij mee is met zijn huiswerk!

  Beantwoorden
 • 28 september 2023 om 20:14
  Permalink

  Ik doe graag mee voor de zwarte, ziet er mooi uit.

  Beantwoorden
 • 28 september 2023 om 11:13
  Permalink

  Ik doe graag mee. Ook ik werk meerdere dagen per week van huis uit en zie zo’n draadloze muis en een draadloos toetsenbord wel zitten 🙂 Ik doe mee voor de zwarte.

  Beantwoorden
 • 28 september 2023 om 10:41
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor de zwarte kleur.
  Zou er heel blij mee zijn, op mijn zwarte toetsenbord kun je de letters haast niet meer zien, zó lastig.

  Beantwoorden
  • 28 september 2023 om 11:12
   Permalink

   Geweldige actie!
   Lijkt me super handig voor als mijn dochter haar schoolopdracht op de tablet moet maken.
   De kleur maakt ons niet uit😀

   Beantwoorden
 • 28 september 2023 om 10:07
  Permalink

  Hoi Kim,

  Ik maak heel graag kans op het zwarte toetsenbord en de muis ♥
  Mijn toetenbord is echt aan vervanging toe. Heel veel letters zijn onleesbaar geworden, haha.
  Spannend…

  Groetjes Lynn

  Beantwoorden
 • 28 september 2023 om 09:41
  Permalink

  Zo handig en compact én mooi, ik hou van lichte kleuren, dus wit of lila, ik doe graag mee! Ik werk fulltime, ben alleenstaande moeder en de ochtenden op kantoor en in de middag als ik mijn twee kinderen ophaal van school, werk ik oftewel thuis en dan neem ik mijn telefoon mee naar speeltuinen, clubs, zoals de zwemles van de jongste, waar ik doorwerk tot de les voorbij is. Super handig dat het ook op een telefoon werkt! Iderdaad is het ontwerp en de kleuren van dit multi-device K380 van Logitech erg mooi en eenvoudig om te zien!

  Beantwoorden
 • 28 september 2023 om 09:31
  Permalink

  Ik wou graag in aanmerking komen voor het zwarte toetsenbord en muis van Logitech daar het draadloos is.

  Beantwoorden
 • 28 september 2023 om 08:59
  Permalink

  Handig lijkt me, geen gedoe met snoeren. Ik heb er nu nog een met snoer. Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 • 28 september 2023 om 08:56
  Permalink

  Ik ga voor de zwarte versie van deze superhandige set. Loot graag mee.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *