Logitech kleurrijke draadloze Pebble muis

Een werkkamer zou een inspirerende werkomgeving moeten zijn. Dankzij de thuiswerkperiode in Corona zijn er heel wat werkkamers op de schop gegaan of gecreëerd. Er wordt namelijk steeds meer thuis gewerkt. Ook door mij. Hoewel ik in mijn werkkamer nog altijd in een tweestrijd zit tussen opslag en werkkamer, het is namelijk ook de plek waar wij regelmatig even spullen tijdelijk onderbrengen voordat het een nieuwe bestemming krijgt. Denk aan oude kleding of stoelen die we niet meer kwijt kunnen. Ik heb wel goede spullen nodig, een computer, een beeldscherm, toetsenbord en muis. Dat dat ook kleur kan geven aan je kamer dat bewijst Logitech wel met hun toffe Peble muis en andere kleurrijke items. Daarom werk ik nu met een paars toetsenbord, heb ik een paarse muis en ook een nieuwe headset voor alle online meetings. Deze producten kreeg ik van Logitech ter promotie van hun Pebble m350 muis!

logitech pebble muis

Pebble draadloze muis

Ik werk al jaren met een bluetooth muis, wat ideaal is, want die kabels op mijn bureau liggen alleen maar in de weg. De batterijen gaan superlang mee, ik kan mij amper herinneren dat ik een batterij heb moeten verwisselen, dus dat is geen zorg. Ik gebruik altijd een muis, ondanks dat ik een laptop heb, maar ik vind het zoveel prettiger werken dan de touch pad op mijn laptop.

Mijn paarse toetsenbord

logitech pebble muis

Net zo mooi als mijn muis en net zo praktisch is het nieuwe toetsenbord dat ik gebruik. Het is een multi-device K380 ook van Logitech dat nog praktischer is dan ik dacht toen ik hem kreeg. Dat multi-device is namelijk niet voor niets in de naam gekomen, je kan het gebruiken voor zowel je laptop als bijvoorbeeld je ipad en iphone of andere smartphones en tablets. Met een toetsenbord Whatsappen gaat mijn leven nog makkelijker maken. Ik weet niet of ik de enige ben die dit doet, maar ik typ soms lange appjes (bijvoorbeeld met informatie voor andere ouders in het hockeyteam van mijn kinderen met wedstrijd informatie; ik ben immers coach van een jeugdhockeyteam) in kladblok of word op mijn computer, om ze vervolgens aan mij zelf te mailen en dan in Whatsapp te plakken. Simpelweg omdat ik geen zin heb om lange appjes te typen en zo ook nog kan knippen en plakken. Ik kan dit nu met mijn paarse toetsenbord. Nog leuker zelfs, dan typen op je telefoon. Het is een Qwerty toetsenbord, dus je kan je toetsen makkelijk vinden en het werkt dankzij bluetooth. Ik ken geen smartphone zonder bluetooth, dus ik ga er vanuit dat het op elke mobiele telefoon tegenwoordig te gebruiken is. Met 1 druk op de knop kan je switchen tussen device, hoe ideaal.

Overigens kan je ook gewoon kiezen voor het zwarte toetsenbord en muis, of de witte en die vind ik stiekem ook wel heel gaaf! Dat is misschien wel minder kleurrijk, maar het staat wel megagoed bij onze werkkamer.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *