Met Klikkie abonnement elke maand foto’s

Dit is echt iets superhandigs voor mij. Ik ben slecht in het maken van fotoalbums, althans slecht in het mezelf er toe aanzetten. Als ik eenmaal bezig ben dan komt het wel goed eigenlijk. Zo was ik nooit, maar de afgelopen jaren raak ik steeds verder achter op schema. Na 4 jaar heb ik mijn zoontjes babyalbum gemaakt. Maar ik moet nog 4 vakanties kwijt in fotoalbums. Je maakt ontzettend veel foto’s op je telefoon, maar je drukt ze niet meer af zoals vroeger. Het Klikkie abonnement is handig, makkelijk op te starten en op te zeggen en je kan ook nog gratis maandjes sparen.

babyalbum saal
Babyalbum zoontje

Klikkie abonnement

Allereerst begin ik met een code: MGM-PD24-X6N8-RDLG met deze code krijg jij een maand klikkie gratis. Dan kun je het geen wat ik hier vertel uitproberen. Ik heb het zelf al enige tijd uitgeprobeerd en heb al supermooie foto’s in mijn brievenbus gekregen. Hieronder vertel ik je er meer over.

Wat is Klikkie?

Dagelijks maken we prachtige foto’s met onze telefoons, waarna de meesten nooit meer bekeken worden. Klikkie is een fotoservice die jou maandelijks je 10 favoriete foto’s per post toestuurt. Jij upload ze simpel vanaf bijvoorbeeld je telefoon in de app en Klikkie doet de rest.

Klikkie abonnement

Klikkie in een notendop:

 • Klikkie herinnert je maandelijks om jouw 10 mooiste foto’s af te drukken
 • Elke maand ontvang je 1 XL foto (15×20 cm), 3 medium foto’s (10×15 cm), 3 vierkante foto’s (10×10 cm) en 1 fotostrip bestaande uit 3 kleine foto’s (5 x 15 cm)
 • Uploaden gaat gemakkelijk vanaf je mobiel, tablet of computer
 • Ontvang jouw foto’s in een stevige en luxe envelop
 • Spaar gratis maandjes met jouw unieke persoonlijke code
 • Gratis verzending
klikkie envelop

Hoe spaar je gratis maandjes?

Met de code kun je het dus een maandje proberen, voor noppes:
MGM-PD24-X6N8-RDLG. Als jij de code gebruikt, krijg ik er ook een maandje bij en zo kun jij ook weer een code krijgen om via iemand anders een maandje te verdienen voor hem en haar.

 • Log in op je account via app.klikkie.com
 • Je vindt jouw persoonlijke code in het menu onder ‘delen en sparen’
 • Deel jouw persoonlijke code met vrienden of familie
 • Krijg voor iedere nieuwe member een extra gratis maand aan jouw Klikkie account toegevoegd (geen limiet)
 • Geniet langer van je mooiste foto’s

Ik vind het een enorm goed idee, vooral ook dat je herinnerd wordt aan het uploaden van foto’s, zo krijg je tenminste nog een keer een leuke afdruk in huis! De service werkt verder heel goed en snel. Ik ben heel enthousiast.

Klikkie is een abonnement. Je abonnement wordt automatisch verlengd per maand, mocht je het niet opzeggen. Als je een abonnement afneemt en je zegt hem ook meteen op, dan eindigt deze na de periode van het afgenomen abonnement automatisch. Uiteraard, kun je dan altijd opnieuw een abonnement afsluiten.

klikkie abonnement

Je kunt kiezen voor een abonnement per maand, per half jaar of per jaar. Lees de veelgestelde vragen voor meer informatie op de site van Klikkie.

Ik heb weleens een maand gehad dat ik echt niet wist wat ik moest bestellen, ik had eigenlijk weinig leuke foto’s gemaakt. Dus dan zou je een maandje kunnen pauzeren. Je maandje schuift gewoon als tegoed door naar een volgende maand. Maar… je kan er ook voor kiezen om opa en oma blij te maken met een paar mooie foto’s van hun kleinkinderen. Of stuur eens iets naar een vriendin, mooie herinneringen van vroeger bijvoorbeeld.
Inmiddels hebben wij al 1,5 jaar een Klikkie abonnement en ik krijg er geen genoeg van!

Lees ook:
Vtech kindercamera
Vtech kidicom max

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Klikkie abonnement
Beoordeling
51star1star1star1star1star
Product Name
Klikkie
Price
EUR 7,95
Product Availability
Available in Stock

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *