Mooie mama voedingsbeha

Een tijdje terug maakte ik een review voor een voedingsbeha van Positielingerie.nl. Op deze mooie webshop vind je nog veel meer mooie voedingsbeha’s in allerlei kleuren en maten. Ik breng er graag een paar mooie onder je aandacht:

What's on mama's mind positielingerie fig mousse cakeDeze voedingsbeha heeft een super zoete naam: Fig Mousse van het merk Cake Lingerie. Hij is voorgevormd en ideaal voor vrouwen met een wat kleinere cupmaat. Hij heeft geen beugels maar is voorzien van het zogenaamde side sling”

Doordat de bandje wat breder zijn bied hij voldoende steun.
Gemaakt van zachte elastische, gaasachtig stof met mooie polkadot stippen.
Voozien van 6 rijen haakjes
Vanaf omvangsmaat 65.
Verstelbare schouderbandjes
Licht voorgevormde cups daardoor een mooie pasvorm.

Je koopt hem bij Positielingerie.nl voor € 45.

Deze voedingsbeha zag ik onlangs op het instagramaccount van Positielingerie.nl en vind ik er mooi. What's on mama's mind voedingsbeha mama maya oliveOok weer zo’n bijzondere naam: Mama Maya Olive.

Prachtige voedingsbeha Mama Maya Olive in een Vintage style.

Deze borstvoedingsbeha zit heerlijke en is gemaakt van 100% katoen en voorzien van een naadloze sling wat irritaties helpt voorkomen. De voedingsbh is voorzien van voedingsclipjes die makkelijk met 1 hand te openen zijn.

Verkrijgbaar in de maten 70C t/m 95I . Hij kost € 29,95.

 

Ben je ook op zoek naar mooie voedingsbeha’s? Ga dan gauw naar de website van Positielingerie.nl en laat je adviseren. Je kunt chatten met een medewerker voor optimale service!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *