Nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sword & Shield—Lost Origin

Pokemonkaarten! Het lijkt nooit uit de mode te raken. Misschien komt het omdat ik er qua leeftijd van de kinderen nog middenin zit, maar ik zie het overal om mij heen.

Ik deel graag nog het persbericht over de Nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sword & Shield—Lost Origin. Deze markeert de terugkeer van het spelmechanisme Lost Zone.

Sword & Shield—Lost Origin

Pokemon sword en shield

In Sword & Shield—Lost Origin maakt het spelmechanisme Lost Zone zijn opwachting in de Sword & Shield-reeks. Naar verwachting gaat het de Pokémon TCG-metagame flink op zijn kop zetten. Lost Zone is vergelijkbaar met de aflegstapel, maar spelers kunnen deze kaarten tijdens het spelen niet terugkrijgen. Lost Zone-kaarten zoals Giratina VSTAR hebben een schimmig aura dat tot uitdrukking komt in het artwork.

Daarnaast is Sword & Shield—Lost Origin gebaseerd op het populaire videospel Pokémon Legends: Arceus en bevat het nog meer Hisuian Pokémon, waaronder Hisuian Zoroark VSTAR en Hisuian Goodra VSTAR, en Radiant Pokémon zoals Radiant Gardevoir. Radiant Pokémon betreffen Shiny Pokémon die afgebeeld zijn met geëtst artwork en gewoonlijk een krachtige Ability of aanval hebben.

In de uitbreiding zitten de volgende opvallende kaarten:

3 nieuwe Radiant Pokémon
6 Pokémon VSTAR
14 Pokémon V en 1 Pokémon VMAX
30 kaarten met artwork van populaire Trainers en Pokémon in de Trainer Gallery-deelset
Sword & Shield—Lost Origin zal verkrijgbaar zijn in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *