lief! lifestyle voor Kruidvat

lWhat's on mama's mind lief bij kruidvatief! lifestyle voor Kruidvat

Ik had al wat producten van lief! gezien bij Kruidvat. Jullie ook? Wij hebben er zelfs laatst zwemvlindertjes gekocht van lief!. Mooie roze voor ons nichtje en mooie blauwe voor mijn zoontje. Hartstikke leuk om lief! ook daar te treffen. Er is echter ook een gaaf nieuwtje. Namelijk:

Lief! lifestyle is een joint promotion aan gegaan met retailer Kruidvat. Kortom er komen toffe producten van lief! bij Kruidvat in de winkel!

De collectie bestaat uit uiteenlopende items die typerend zijn voor lief! lifestyle en is uitsluitend ontwikkeld voor de drogisterijketen. Deze exclusieve lijn zal vanaf VANDAAG 28 juni voor de consument verkrijgbaar zijn. “De samenwerking met Kruidvat sluit naadloos aan op de strategie en merkbeleving van lief! lifestyle”, aldus John van den Herik (head of licensing van lief! lifestyle).

What's on mama's mind lief kruidvat producten

De diverse lief! lifestyle producten zullen in de Kruidvat schappen liggen tegen de aantrekkelijke prijzen die de consument van de keten gewend is. “lief! lifestyle wil toegankelijker zijn en voor een groot publiek bereikbaar zijn, daar speelt een joint promotion als deze perfect op in”, vertelt John van den Herik over de visie van lief! lifestyle. De samenwerking betreft een tijdelijke actie met een limited edition van lief! lifestyle items, waarvoor geldt op=op. “Deze joint-promotion is een feel good actie om trots op te zijn, met uiteindelijk de consument als winnaar”, aldus John van den Herik.

Ga jij er ook gauw kijken? Alvast veel shop plezier!!

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *