Nike air max 1

Herken je dat, ben je je kinderen weer helemaal aan het stylen, vergeet je jezelf. Oeps, don’t do that!

De najaarscollecties voor kinderen zijn alweer voorbij gekomen op de blog. Maar zelf willen we ook wel weer een nieuwe look. Mijn kast heeft alweer ruimte gemaakt, voor de nieuwe collecties. De echte zomer-zomer-kleding ging weer naar zolder. Het is jammer, maar we hebben ook weer zin in de komende seizoenen. Al valt de regen mij nu wel een beetje tegen, wat een omslag.

Sneakers in de zomer en winter

Schoenen vind ik in het najaar wel altijd een ‘dingetje’. Ik draag het liefst altijd sneakers en in de zomer is dat ook meteen de eerste keus. Maar onder een jurkje, als het buiten kouder is, vind ik in de winterlaarzen toch altijd wel heel fijn (lekker warm). Het liefst van die gevoerde met nepbont. Waar ik het liefst op loop?: Sneakers, lekker comfortabel. Nou kun je mij niet heel merktrouw noemen, ik koop niet altijd Nikes, ik koop wat ik op dat moment mooi vind. Ik heb ook andere sneakers in mijn kast, maar de Nikes blijf ik altijd erg leuk vinden. Vroeger al, Nikes zijn tijdloos. Je had je schoenen van toen je 16 jaar was gewoon kunnen bewaren, want ze zijn maar weinig veranderd.

Nike Air Max

Sneakers zitten altijd lekker, liep je 20 jaar geleden al op de Nike Air Max, is deze schoen nu nog steeds helemaal hot, bekijk maar eens de nieuwe modellen van Nike Air Max 1. Ik vind het zo grappig om te zien dat bepaalde mode maar keer op keer terug blijft komen of zelfs nooit verdwijnt. De Nike Air Max 1 heeft zoveel verschillende kleuren, dat je je hele kast er wel mee kunt vullen. Ik vind paars met grijze en grijs met roze heel tof. Sowieso houd ik wel van die kleurtjes.

Mijn huidige Nikes heb ik een beetje vernield, door ermee in de tuin te werken. Dat was niet echt het beste idee. Dus, ik ben wel toe aan een nieuw paar. Ik was er wel heel blij mee, maar een beetje te lui geweest om van schoenen te wisselen toen ik in de aarde aan het schoffelen was.

Nike sneaker

Sportschoenen

Ik ben best wel sportief, momenteel ben ik minimaal 3 avonden per week aan het sporten. Hardlopen en hockeyen doe ik op Asics, maar tennissen doe ik op Nikes, jammer dat dat niet op Nike Air Max 1 kan. Voor het hockeyen heb ik altijd eigenlijk op Asics gehockeyd, ze zijn stevig en flexibel. Daarnaast zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. Hockeyschoenen zijn wel belangrijk om regelmatig te vervangen, ik heb mijn enkelbanden al een keer gescheurd, doordat ik geen grip meer had onder mijn schoenen en ben omgezwikt toen ik weggleed. Zo kocht ik afgelopen jaar dit shiny roze paar.

asics hockeyschoenen nike

Ik tennis ook nog, niet zo heel fanatiek, maar af en toe een keer een toernooitje. Dat doe ik dus weer op Nike tennisschoenen. Ook al jaren. Zijn ze versleten, dan zoek ik schoenen die er zoveel mogelijk op lijken, want die waren immers fijn.

Sneakers bij elke outfit

Behalve met sporten is het ook buiten het sporten om fijn om op sneakers te lopen. Sowieso ben ik met de kinderen altijd veel in de weer. We gaan graag even een stukje wandelen, dat loopt toch het fijnst op comfortabele schoenen. Voor mijn werk ben ik veel op evenementen, lang staan op 10 cm hak is echt geen doen, lekker op je sneakers. Nikes passen bij zoveel verschillende kledingitems. Met zwarte Nikes Air Max 1 onder een zwarte broek kan ik prima naar mijn werk of een event. Het is niet alleen sportief, het kan ook chique staan.

Wat zijn jouw favoriete sneakers?

 

 

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *