Nintendo Switch: Mario vs. Donkey Kong – PEGI 3

Op 16 februari 2024 is Mario vs. Donkey Kong uitgekomen op Nintendo Switch, een puzzelgame met Mario en Donkey Kong waarmee je puzzels oplost in meer dan 130 levels. De game is ook in coöpstand te spelen, waardoor het ideaal is om samen te spelen met de kids.

Mario vs. Donkey Kong

Een aloude rivaliteit met een puzzelplatformtwist! Er speelt iets kleins in Mario vs. Donkey Kong op de Nintendo Switch! Los puzzels op en stel je platformvaardigheden op de proef terwijl je de gestolen Mini-Mario’s probeert terug te krijgen. Deze remake van de Game Boy Advance-game bevat gloednieuwe graphics, nieuwe levels en zelfs nieuwe manieren om te spelen.

In sommige levels moet je een groepje Mini-Mario’s helpen om hun veilige speelgoedkist te bereiken. Aan het einde van elke wereld neem je het op tegen Donkey Kong, een beetje in de stijl van de vroegere arcadegames!

Wij gaan hem uitproberen!

Bekijk hier op YouTube de trailer

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *